Nieuwe Tijden gemist? Kijk terug met NLZIET

Nieuwe in plaats van Goede Tijden

Tijdens de zomerstop van 2016 vulde Nieuwe Tijden de plek van van GTST op. De spin-off werd direct omarmd en kreeg een tweede seizoen. Hoewel het verhaal van de serie los staat van het verhaal van Goede Tijden, Slecht Tijden zijn er diverse personages die in beide series voorkomen. Heb je het eerste seizoen van Nieuwe Tijden gemist, kijk deze terug bij NLZIET.

De belevenissen in een studentenhuis

Hoofdpersonen Nieuwe Tijden seizoen 1

  • Tiffy Koster (Cecilia Adoree)
  • Karim Zouini (Olaf Ait Tami)
  • Quinn Streefkerk (Wouter Zweers)
  • Carlijn Ros (Lisa Bor)
  • Jan Jaap de Vries ( Serge Mensink)

Het verhaal

Heb je het eerste seizoen van Nieuwe Tijden gemist? We vertellen je kort waar de soap over gaat. In Nieuwe Tijden (spin-off van GTST) zien we de belevenissen van onder meer Amy, Sil, Bobby en Lucas , die samenwonen in het bruisende Utrecht. Met veel verschillende karakters onder één dak lijken onderlinge irritaties, maar ook opbloeiende liefdes, onvermijdelijk.

Nieuwe Tijden speelt zich af in een studentenhuis, waar een groep studenten een eigen leven opbouwt. Ze struggelen met het volwassen worden en de perikelen binnen het huis. In het huis leven de uiteenlopende karakters met elkaar, dat gaat best goed. De bewoners worden vrienden en sommige vriendschappen bloeien uit in liefdes.

Uiteraard heeft ook dit huisje z’n kruisje… Iedereen brengt een geheim met zich mee. Van een duister verleden tot twijfelachtige hobby’s en geheime romances. Op het beperkt aantal vierkante meters kan dit natuurlijk niet lang goed gaan…

De cast

De hoofdrollen van seizoen een van Nieuwe Tijden worden gespeeld door een aantal bekende en minder bekende acteurs. Ferry Doedens, die eerder al dit karakter in GTST speelde, is ook in deze soap te zien als Lucas Sanders. Net als Ferry keren Vajen van den Bosch, Soy Kroon en Holly Mae Brood (de dochter van) met hun personages Moon van Panhuys Sil Kroon en Amy Kortenaar terug in Nieuwe Tijden.

Tim Douwsma is dit keer geen zanger maar vertolkt de rol van Bobby Ros een aantal afleveringen in het eerste seizoen, daarna keert Bobby niet meer terug. Naast deze personages zijn er nog een aantal hoofdpersonen te zien in het eerste seizoen van Nieuwe Tijden.

In het eerste seizoen van Nieuwe Tijden worden de negen hoofdpersonages aangevuld met gastrollen van bekende en minder bekende. Zo zijn Nina Sanders (Marly van der Velde) en Janine Elschot (Caroline de Bruijn) die je kent uit Goede Tijden, Slechte Tijden zie je in het eerste seizoen even terug.

Halverwege het eerste seizoen verlaten Lucas en Bobby de cast van Nieuwe Tijden. In het tweede seizoen keren Quinn en Carlijn niet meer terug. De cast wordt aangevuld met Elin Dublois (Jolijn Henneman), Mark van Amstel (Joel de Tombe) en Loki Dublois (Ridder van Kooten). Ook in het tweede seizoen zijn er een aantal GTST’ers die een bijrol vertolken in de nieuwe soap. Zijn Noud Alberts (Ruud Feltkamp) en Laura Selmhorst (Jette van der Meij) regelmatig te zien.

 

 

Afleveringen van Nieuwe Tijden gemist? Kijk ze terug bij NLziet. Je kijkt je favoriete programma’s online, waar en wanneer jij wilt. Bijvoorbeeld op je Smart TV of smartphone. En lekker zonder reclame, zo kun je ongestoord genieten van je lievelings soap!

  • Heerlijk Nieuwe Tijden en nog duizenden afleveringen van de grootste Nederlandse tv-zender. Allemaal in een dienst!
  • Ongestoord genieten van je favoriete Nederlandse series, de meeste series kijk je terug zonder reclame.
  • Kun je niet stoppen met kijken GTST en The Bold kijk je tot wel een week vooruit, lekker bingen.