Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk reclamevrij terug!

Samen met Viktor Brand lost Mr. Frank Visser hoog opgelopen conflicten op. Zaken van de gewone Nederlander. Viktor krijgt de taak om de ruziënden rond de tafel te krijgen. Geen gemakkelijke taak, vaak gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet. Frank onderzoekt het conflict en doet een bindende uitspraak.
Heb je een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk deze dan reclamevrij en tot wel een jaar terug bij NLZIET.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?

Mr. Visser en Viktor lossen het op

Het zal je maar gebeuren dat een kleine onenigheid met de buren oploopt tot een enorm conflict. Zelfs zo erg dat de scheldwoorden over de schutting heen-en-weer gaan en een vriendelijke ‘goedendag’ uitmondt in een burenruzie. Wat doe je dan? Je meldt je aan voor het programma. Samen met Viktor Brand schiet hij te hulp en samen zoeken ze uit hoe de zaak precies in elkaar steekt en proberen een passende oplossing te vinden.

Afleveringen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hebben titels als ‘Gore rot leugenaars’, ‘Een grote strontput’ en ‘De slip ruikt naar wiet’. Deze namen liegen er niet om. De ruzies zijn vaak zo uit de hand gelopen dat alleen een oordeel van de rechter het nog op kan lossen.
Als kijker is het zeer vermakelijk om te zien hoe Viktor probeert de kemphanen tot bedaren te krijgen. Meestal wordt hij genegeerd tijdens het moddergooien, pas wanneer Mr. Visser uit de auto stapt komen de twee partijen tot rust. Hij zorgt dat het conflict goed wordt onderzocht, naast professionals doen mr. Visser en Viktor samen onderzoek. Deze onderzoeken leiden vaak tot hilarische televisie.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

In het programma rijdt de rechter heel Nederland door om ruzies op te lossen. Hoewel de uitspraak die de Meester niet officieel rechtspraak is, is zijn uitspraak wel bindend. De twee partijen tekenen vooraf een vaststellingsovereenkomst waarin zij akkoord gaan met de uitspraak die de meester doet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.
De uitspraak wordt gedaan in een cafe of buurthuis in de woonplaats waar het conflict zich afspeeld. Een enkele keer is een conflict zo hoog opgelopen dat Mr. Visser de uitspraak doet tot een algeheel contactverbod. De twee partijen moeten dan doen alsof ze lucht voor elkaar zijn.

Over Mr. Frank Visser

Frank Visser werd bekend als ‘rijdende rechter’ in het gelijknamige televisieprogramma. Voor zijn televisiecarriere was hij kantonrechter, griffier bij de rechtbank, rechercheur bij de politie, reclasseringsambtenaar bij het Leger des Heils en officier van justitie.
Maar de meeste Nederlanders kennen mr. Visser van televisie. Hij begon zijn tv-carrière bij NPO als de Rijdende Rechter. Daarnaast is hij ook bekend als De Vakantierechter en van het tv-programma Recht in de Regio. In 2015 maakte hij de overstap naar SBS waar hij Mr. Frank Visser doet Uitspraak en Mr. Visser Rijdt Visite maakt.

Heb je Mr. Frank Visser gemist?

Kijk de afleveringen van afgelopen jaar reclamevrij terug of kijk ’s maandags live op SBS6 bij NLZIET.

Meer weten?

Wil je Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken maar wil je eerst meer weten over NLZIET?

Geen probleem, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in heel de EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.

Let op: sommige programma's van RTL zijn mogelijk nog niet beschikbaar in het buitenland. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
  • Bepaal zelf wanneer je kijkt. Kijk Mr. Frank Visser Doet Uitspraak live of reclamevrij terug
  • Je bepaalt zelf hoe je kijkt! Kijk thuis op je smart tv, via Google Chrome of met AirPlay. Onderweg met de app je Smartphone. Of in de browser met je computer
  • Voor €7,95 kijk je naar het grootste online aanbod van NPO, RTL en SBS