Married At First Sight terugkijken

Married at First Sight reclamevrij terugkijken

Trouwen met iemand die je helemaal niet kent. Het klinkt bizar, maar toch is dat precies waar dit Married at First Sight om draait! Op basis van wetenschappelijk onderzoek worden koppels aan elkaar gematcht en zien zij elkaar pas voor het eerst vlak voor het ja-woord. Na vijf weken moeten de deelnemers beslissen of ze getrouwd willen blijven of dat ze toch uit elkaar gaan. Bij NLZIET kijk je Married At First Sight lekker terug op je laptop, tv of via de mobiele apps.

Wist je ook dat:

  • De deelnemers na vijf weken mogen beslissen of ze getrouwd blijven?
  • Nikolai en Chantal nog steeds samen zijn? En nu zelfs samenwonen en hun eerste kindje verwachten?
  • Bram en Patty uit het eerste seizoen nog steeds samen zijn? En zij trotse ouders zijn geworden van dochtertje Puck?
  • Carlo Boszhard het nieuwe seizoen van MAFS presenteert?
  • Het programma hiervoor door Peter van der Vorst werd gepresenteerd?
  • In het nieuwe seizoen niet vijf, maar zes koppels de sprong in het diepe wagen door met elkaar te trouwen?

Kijk het hele seizoen MAFS

In Married at First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld door een viertal experts. Het team van experts bestaat uit de drie vertrouwde gezichten: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). Seksuoloog Eveline Stallaart is de nieuwkomer van het team. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar, klaar om te gaan trouwen zonder elkaar te kennen. Dit alles onder leiding van Carlo Boszhard. Lekker alle afleveringen achter elkaar kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

 

Married At First Sight 2020

In het nieuwe seizoen van Married At First Sight worden niet vijf, maar zes stellen aan elkaar gekoppeld. Dit seizoen zie je vier hetero-koppels, een homokoppel en een lesbisch koppel. Dit is het eerste jaar dat er een dameskoppel meedoet. Het aantal aanmeldingen heeft een record bereikt: 3500 mensen hebben zich aangemeld voor het programma! RTL 4 zendt elke maandag- én dinsdagavond het populaire datingprogramma uit en is terug te kijken op NLZIET. Welke koppels worden goed gematcht en zullen bij elkaar blijven?

 

Terugblik Married At First Sight 2019

In het vorige seizoen van Married At First Sight bleven twee koppels getrouwd. Helaas ging één stel kort na MAFS scheiden en daarna volgde het andere stel. Monique zag een relatie met Ronald niet zitten. De twee probeerden iets van hun huwelijksreis te maken. Maxime vond Nick een aantrekkelijke man. Ze genoten maximaal van hun vakantie in Curaçao. Peter en Paul verschilden erg veel van elkaar. Zo heeft Peter vier kinderen en Paul was gewend aan het singleleven. Toch hadden ze ook veel overeenkomsten. Het laatste koppel, Mirjam en Pascal, spendeerden hun huwelijksreis in Wenen. Vooral Pascal zag een relatie met Mirjam wel zitten. Helaas kreeg Mirjam een beklemmend gevoel van de enthousiaste Pascal.

 

Wereldwijd succes

Miljoenen mannen en vrouwen zijn op zoek naar de ware liefde maar kunnen die niet vinden. In Married At First Sight wordt op basis van wetenschappelijk onderzoek geprobeerd de ware liefde te vinden. Wereldwijd zijn er op deze manier al talloze koppels in het huwelijk getreden. Van Finland tot Australië, in 18 landen zijn er nu al stellen getrouwd op basis van wetenschappelijke onderzoeken.

 

Heb je een aflevering gemist of wil je het hele seizoen van Married at First Sight terugkijken? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

De zoektocht naar liefde zie je bij NLZIET
Lekker wegzwijmelen op de bank tijdens All You Need Is Love, wie wil dit nu niet? Robert ten Brink geeft geliefden de mogelijkheid om op televisie te zeggen hoeveel ze van elkaar houden.
Yvonne Jaspers neemt je mee in het avontuur dat de boeren beleven in de zoektocht naar hun ware liefde. Of alle deelnemende boeren de liefde hebben gevonden zie je nu bij NLZIET!
Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs?
  • De leukste programma’s van RTL zoals Married At First Sight reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.