Linda's Zomerweek gemist? Kijk reclamevrij terug!

Kijk alle afleveringen nu terug

Alle afleveringen (seizoen 1 tot en met 5) van Linda’s Zomerweek kijk je terug bij NLZIET. Of je nu Chantal Janzen in het eerste seizoen hebt gemist of Wesley en Yolanthe in 2016. Je ziet ze allemaal, zonder reclame.

Linda’s Zomerweek Gemist?

Gasten 2017

Bij Linda op de bank

Sinds de zomer van 2013 is Linda de Mol een week lang te zien bij RTL4 met Linda’s Zomerweek. Ze interviewt iedere avond twee gasten. Ze neemt de tijd om de gasten beter te leren kennen. Linda vraagt naar hun achtergrond, heeft het over hun jeugd en bespreekt hun dromen en plannen. Daarnaast vraagt ze hen waar zij het niet over willen hebben. Linda noemt haar zomerweek ‘Zomergasten light, maar dan minder lang en minder zwaar’.
In de eerste twee seizoenen werd Linda muzikaal bijgestaan door Ruben Hein. Vanaf seizoen drie is Wouter Hamel verantwoordelijk voor de muzikale noot. De lievelingsmuziek van de gasten wordt live gespeeld voor hen.

Linda’s Zomerweek gasten

Het succes van Linda’s Zomerweek is de combinatie van gasten die samen plaats nemen op de bank in de tuin. Al sinds de eerste uitzending wordt het programma goed bekeken, geen enkele uitzending werd door minder dan een miljoen mensen bekeken.

Gasten 2018

In RTL Boulevard liet Linda de Mol al weten “heel druk te zijn geweest om spannende combinaties te maken”. Zelf zegt ze over de gasten: “Ik vind het zelf een hele leuke line-up.”

 

BN’ers die dit jaar bij Linda op visite komen zijn Ilse Warringa, beter bekend als Juf Ank uit De Luizenmoeder en Kjeld Nuis. Ook neefje Johnny de Mol neemt plaats op de veranda samen met Kajsa Ollongren. Johan Derksen deelt de bank met Sophie Hilbrand, gevolgd door John van den Heuvel die een uitzending vult met Ilse de Lange. In de laatste aflevering zie je Wendy van Dijk en Jochem Myjer.

 

Linda’s Zomerweek wordt in augustus op RTL 4 uitgezonden.

SEIZOEN 1

Ieder seizoen laat een van de gasten in Linda’s Zomerweek flink wat stof doen opwaaien. Zo geeft Anouk toe dat ze snel verliefd wordt, maar dat het na twee gin-tonic meestal nóg sneller gaat. Tijl besluit Anouk te voorzien van een extra gin-tonic met de hoop op wat sappige uitspraken. En dat gebeurt, Anouk begint over de lengte van het mannelijk geslachtsdeel. Ze geeft toe minstens 23 centimeter te willen: ‘Ik wil gewoon die pijn.’

 • Aflevering 1: Jeanine Hennis-Plasschaert & Jandino Asporaat
 • Aflevering 2: Anouk Teeuwe & Tijl Beckand
 • Aflevering 3: Euvgenia Parakhina & Paul de Leeuw
 • Aflevering 4: Chantal Janzen & Barry Atsma
 • Aflevering 5: Brigitte Kaandorp & Gordon

SEIZOEN 2

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Linda’s Zomerweek werd direct goed bekeken. Albert Verlinde werd door Linda aan de tand gevoeld over het vreemdgaan van zijn toenmalige partner Onno Hoes. Heb je deze uitzending van Linda’s Zomerweek gemist en wil je deze zien? Kijk de afleveringen terug bij NLziet. Het liefdesleven van medegast Eva Jinek kwam ook ter sprake, van de puberliefde voor George Michael en haar huidige (toentertijd) met bioloog Freek Vonk  tot haar relatie met Moszkowicz. Maar over Bram wilde ze niet praten.

 • Aflevering 1: Eva Jinek & Albert Verlinde
 • Aflevering 2: Lies Visschedijk & Alexander Pechtold
 • Aflevering 3: Jet Bussemaker & Jan Smit
 • Aflevering 4: Patty Brard & Waldermar Torenstra
 • Aflevering 5: Loes Luca & Martijn Krabbe

SEIZOEN 3

Voordat het derde seizoen startte was de eerste aflevering al veel besproken. In de  promo van Linda’s Zomerweek zijn Wesley en Yolanthe al zeer emotioneel. Voor het stel was het de eerste keer dat ze samen in een talkshow te gast waren. Yolanthe was openhartig over het pad wat ze hebben bewandeld om in verwachting te raken. Na een uitzending van RTL Late Night waar Yolanthe te gast was,  kreeg ze veel kritiek op haar uiterlijk. Toen Linda vroeg wat de kritiek met haar deed vertelde de brunette dat ze toen midden in een hormoonkuur zat om in verwachting te raken.

 

 

 • Aflevering 1: Yolanthe Sneijder-Cabau & Wesley Sneijder
 • Aflevering 2: Tjitske Reidinga & Ali B
 • Aflevering 3: Edith Schippers en Ruben Nicolai
 • Aflevering 4: Igone de Jongh & Louis van Gaal
 • Aflevering 5: Bridget Maasland & Jan Jaap van der Wal

SEIZOEN 4

In de vierde aflevering van het vierde seizoen van Linda’s Zomerweek zitten Sylvie Meis en Richard Groenendijk samen op de bank. Sylvie heeft tot die tijd nog geen interviews gegeven na haar scheiding met voetballer Rafael van der Vaart. Maar voor Linda maakt ze een uitzondering: ‘Ik vind het heel leuk dat jij me vroeg. En ik vond het leuk dat jij  me vroeg’. Wanneer Linda Sylvie vraagt naar de scheiding met Rafael praat ze openhartig over die periode. Zij omschrijft ‘Een mooi huwelijk, goede relatie en een onwaardig einde’.

 • Aflevering 1: Heleen van Royen & Ronald Koeman
 • Aflevering 2: Carly Wijs & Simon Keizer
 • Aflevering 3: Isa Hoes & Jesse Klaver
 • Aflevering 4: Sylvie Meis & Richard Groenendijk
 • Aflevering 5: Halina Reijn & Humberto Tan

In 2017 Linda’s Zomerweek gemist?

Afgelopen zomer Linda en haar gasten gemist? Je kijkt ze allemaal, reclamevrij, terug bij NLZIET.

In de zomer van 2017 was al weer het vijfde seizoen van Linda’s Zomerweek te zien. De gasten van 2017:

 • Aflevering 1: Patricia Paay & Jan Versteegh
 • Aflevering 2: Elise Schaap & Giovanni van Bronckhorst
 • Aflevering 3: Claudia de Breij & Epke Zonderland
 • Aflevering 4: Saskia Noort & Najib Amhali
 • Aflevering 5: Astrid Joosten & Beau van Erven Dorens

 

Meer info?

Wil je meer weten over NLZIET? Kijk even bij de veelgestelde vragen, kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
 • Kijk alle afleveringen van Linda's Zomerweek terug wanneer het jou uitkomt
 • Je bepaalt zelf waar je kijkt. Kijk met de app op je smartphone in de trein of met het hele gezin op de (smart) tv
 • Probeer het eens. Bevalt NLZIET dan laat je het abonnement doorlopen en anders zeg je eenvoudig op