Linda's Zomerweek 2018 gemist? Kijk reclamevrij terug!

Waan je een avond in de tuin van Linda

De afleveringen van Linda’s Zomerweek kijk je terug bij NLZIET. Ook dit jaar was Linda’s Zomerweek weer een groot succes. Er wordt veel afgelachen en afgehuild, maar één ding is zeker: heb je Linda’s Zomerweek gemist? Dan is het zeker de moeite om de vijf afleveringen van 2018 terug te kijken!

Bij Linda op de bank

Sinds de zomer van 2013 is Linda de Mol een week lang te zien bij RTL4 met Linda’s Zomerweek. Ze interviewt iedere avond twee gasten. Ze neemt de tijd om de gasten beter te leren kennen. Linda vraagt naar hun achtergrond, heeft het over hun jeugd en bespreekt hun dromen en plannen. Daarnaast vraagt ze hen waar zij het niet over willen hebben. Linda noemt haar zomerweek ‘Zomergasten light, maar dan minder lang en minder zwaar’.

 

In de eerste twee seizoenen werd Linda muzikaal bijgestaan door Ruben Hein. Vanaf seizoen drie is Wouter Hamel verantwoordelijk voor de muzikale noot. De lievelingsmuziek van de gasten wordt live gespeeld voor hen. In 2018 verzorgde Elske DeWall de muziek.

 

Linda’s Zomerweek gasten

Het succes van Linda’s Zomerweek is de combinatie van gasten die samen plaats nemen op de bank in de tuin. Al sinds de eerste uitzending wordt het programma goed bekeken, geen enkele uitzending werd door minder dan een miljoen mensen bekeken.

 

Gasten 2018

In RTL Boulevard liet Linda de Mol al weten “heel druk te zijn geweest om spannende combinaties te maken”. Zelf zegt ze over de gasten: “Ik vind het zelf een hele leuke line-up.”

 

BN’ers die dit jaar bij Linda op visite komen zijn Ilse Warringa, beter bekend als Juf Ank uit De Luizenmoeder en Kjeld Nuis. Ook neefje Johnny de Mol neemt plaats op de veranda samen met Kajsa Ollongren. Johan Derksen deelt de bank met Sophie Hilbrand, gevolgd door John van den Heuvel die een uitzending vult met Ilse de Lange. In de laatste aflevering zie je Wendy van Dijk en Jochem Myjer.

 

Linda’s Zomerweek wordt in augustus op RTL 4 uitgezonden.

 

Direct Linda’s Zomerweek terugkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en mis niets meer van de Nederlandse tv.

  • Kijk Linda's Zomerweek terug wanneer het jou uitkomt
  • Je bepaalt zelf waar je kijkt. Kijk met de app op je smartphone in de trein of met het hele gezin op de (smart) tv
  • Probeer het eens. Bevalt NLZIET dan laat je het abonnement doorlopen en anders zeg je eenvoudig op
Meer info?

Wil je meer weten over NLZIET? Kijk even bij de veelgestelde vragen, kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.