Koffietijd gemist?

Koffietijd vandaag nog terugkijken

Pak een lekker bakje koffie en laat je bijpraten over alle leuke nieuwtjes van de dag. Krijg nieuwe inspiratie en kijk naar interessante interviews met gezellige gasten. Het programma is al sinds 1994 al op de buis, maar er is sinds die tijd een hoop veranderd. Heb je Koffietijd gemist? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk het nu terug zonder reclame.

Koffietijd

Sinds 2010 is Koffietijd weer elke dag op de buis. Het is dagelijks om 10:00 uur te zien op RTL 4. Het programma werd dagelijks opgenomen in de villa van de Gouden Kooi in Eemnes. In 2017 werd bekend gemaakt dat Koffietijd ging verhuizen. Dit gebeurde in september 2018, toen zijn ze naar de Postcodeloterij-studio’s in Amsterdam verhuisd.

Sinds 2010 zijn Quinty Trustfull en Loretta Schrijver (oud presentatrice van het RTL Nieuws) de twee vaste Koffietijd presentatrices. Vanaf 2011 werd Pernille La Lau de derde vaste presentatrice, dit kwam omdat Quinty zich meer op Eigen Huis & Tuin wilde gaan focussen. Sindsdien zijn deze drie vrouwen in wisselende duo’s te zien. Vivian Slingerland heeft Pernille opgevolgd als vaste invalster. Daarnaast worden ze dagelijks ondersteund door kok Caspar Bürgi. Koert-Jan de Bruijn doet de items vanaf locatie en Gaston Starreveld reikt prijzen uit namens de sponsors.

Sinds februari 2012 is Koffietijd ook op zaterdag te zien. Hier zijn inmiddels verschillende vaste formats te zien. Zo krijg je tips voor dagjes uit, een week-compilatie en Loretta die op locatie gasten interviewt.

Elke dag van de week heeft vaste thema’s die behandeld worden. Zo wordt er op maandag gesproken over werk, gezin en relatie. Staat op dinsdag gezondheid centraal. Op woensdag draait de uitzending om huis, tuin en interieur. Donderdag wordt er gesproken over kunst en cultuur en op vrijdag is lifestyle het hoofdonderwerp.

Koffietijd, wat hadden ze aan?

Inmiddels heeft Koffietijd een hoop vaste kijkers. Naast de dagelijkse uitzendingen willen deze kijkers nog meer zien van Koffietijd. Zo kun je op de website vinden wat de presentatrices van Koffietijd vandaag aan hadden. Ook vind je hier alle recepten uit de programma’s en alles over de verschillende onderwerpen binnen het programma, bijvoorbeeld boekentips, kortingen voor dagjes uit, fit tips van Davy en stylingtips van Mika.

5 Uur Live

5 Uur live is de middenvariant van Koffietijd en is dagelijks, zoals de naam al doet vermoeden, om 17.00 uur te zien. In het begin presenteerden de dames van Koffietijd ook het programma 5 Uur Live. Sinds 2018 is Daphne Bunskoek de vaste presentatrice geworden. 5 Uur Live was eerder al op tv te zien onder de naam RTL Live in de jaren 1998-2001 en in 2016 en 2017.

Koffietijd terugkijken?

Wil je de uitzending van vanmorgen terugkijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk lekker naar Koffietijd wanneer het jou uitkomt, veel kijkplezier!

  • Kijk met de app van NLZIET op je smartphone, tablet, smart tv, Apple TV en Android TV
  • 24/7 live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Is het toch niets voor jou? Geen probleem, het abonnement is eenvoudig online stop te zetten
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.