Klem gemist?

Kijk nu naar Klem seizoen 2

Na het enorme succes van Klem seizoen 1, is sinds september 2018 ook Klem seizoen 2 te zien. Met acteurs zoals Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan ben je verzekerd van een geweldige serie. Heb je een aflevering van Klem gemist? Kijk het tweede seizoen terug op NLZIET.

Crimineel en belastingambtenaar

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn. Hugo is belastingambtenaar en probeert met zijn twee dochters een zo normaal mogelijk leven te leiden na het overlijden van zijn vrouw. Hierbij was Kitty, de vrouw van topcrimineel Marius, een grote hulp. Zij hielp Hugo met het huishouden en het verzorgen van de kinderen. Kitty heeft een tijd voor zichzelf moeten zorgen in de tijd dat Marius in de gevangenis zat. Nu hij vrij is stapelen de financiële problemen zich op. Hugo besluit Marius te helpen maar belandt daardoor zelf middenin de criminaliteit.

 

Klem seizoen 1

De eerste drie afleveringen van Klem Seizoen 1 werden door 1,4 miljoen mensen bekeken. Hiermee was de serie Klem vanaf de eerste aflevering al een succes. Het eerste seizoen werd afgesloten met 1,6 miljoen kijkers. Al snel werd bekend dat Klem een tweede seizoen kreeg waarin alle hoofdrolspelers die seizoen 1 wisten te overleven ook weer te zien waren.

 

Klem seizoen 2

Net zoals het eerste seizoen, is ook Klem seizoen 2 een enorm succes. De hoofdpersonen lijken steeds verder verstrengeld te raken in hun problemen. Hoe gaat het verder met Hugo? Probeer NLZIET een maand gratis en kijk Klem seizoen 2 lekker terug.

 

Waar ken ik jou van?

Barry Atsma werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn rol in de serie Rozengeur & Wodka Lime. Daarnaast is hij ook erg bekend geworden door de dramafilm Komt een vrouw bij de dokter. Momenteel kan je Barry ook zien schitteren op NLZIET in de Duitse serie Bad Banks. Naast Klem hebben Barry en Jacob Derwig ook samen gespeeld in de film Bankier van het Verzet. Daarnaast is Jacob ook bekend door zijn rollen in Het diner en Alles is familie. Georgina Verbaan heeft samen met Jacob Derwig in Alles is familie gespeeld. Verder heeft zij een indrukwekkende portfolio met films zoals Costa!, Verliefd op Ibiza en De Marathon.

 

Wil je nu nog meer zien van deze acteurs? Meld je dan nu aan bij NLZIET en probeer de eerste maand gratis. Bij NLZIET kijk je Klem seizoen 2 lekker terug. Veel kijkplezier!

 

  • Kijk nu alvast afleveringen vooruit van de series Klem, GTST en Helemaal het Einde
  • Stream op twee apparaten tegelijk binnen één abonnement
  • Tv-kijken hoe en wanneer het jou uitkomt naar de 16 zenders van NPO, RTL en SBS
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.