Kees van der Spek

Kees van der Spek Ontmaskert gemist?

Kees van der Spek gaat in ‘Kees van der Spek Ontmaskert’ de hele wereld rond om onderzoek te doen naar grimmige zaken en naar criminelen die mensen hebben opgelicht. Alle programma’s van Kees hebben maar 1 doel en dat is: de daders pakken! Kijk alle programma’s van Kees van der Spek terug bij NLZIET. Met NLZIET kan je live TV kijken, terug of zelfs soms vooruitkijken. In Nederland én in de rest van Europa. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01.

Wist je dat:

  • Kees heeft meegedaan aan Expeditie Robinson?
  • Kees een Emmy award ontving voor de reportage over Joran van der Sloot?
  • Alle programma’s van Kees te zien zijn bij NLZIET?

Kees van der Spek Ontmaskert

Dit reportageprogramma is het nieuwste programma uit de reeks van Kees van der Spek. Kees van der spek Ontmaskert wordt uitgezonden door RTL 5. Kees reist binnen en buiten Europa om oplichters te ontmaskeren. In de eerste aflevering reist hij bijvoorbeeld af naar Vietnam en verdiept hij zich in de handel van tijgervlees en neushoornpoeder. Een onschuldig praatje met een taxi chauffeur mondt uit in een spannend avontuur..

 

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

In dit seizoen komen er weer verschillende verhalen aan bod, zoals het verhaal van de 81-jarige Carl. Carl werd twee keer opgelicht toen hij in Mexico Nembutal (zelfdodingsmiddel) wilde kopen. Na de betaling van de eerste dosis werd er niks geleverd. Naast Carl zijn er meer mensen die zijn opgelicht. Wat blijkt is dat de oplichters niet in Mexico zitten maar in Kameroen. Er volgt een spannende jacht op de oplichters.

 

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland was het eerste programma van Kees van der Spek. Oplichters in het Buitenland is seizoenen lang uitgezonden bij SBS6. De eerste aflevering werd uitgezonden op 31 maart 2013. In de eerste aflevering van Oplichters in het Buitenland ging Kees naar Bali om de timesharezwendel te onderzoeken. Hierbij worden toeristen misleid om een wurgcontract te tekenen. Ook wordt er onderzoek gedaan naar corrupte agenten en malafide geldwisselaars. Het programma werd in 2018 voor het laatst uitgezonden.

 

Oplichters op het Internet

Dit programma was het laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren. Dit seizoen bestond uit vier afleveringen die zicht afspeelden in Ghana, Amsterdam, Nigeria en Wateringen. In de eerste aflevering gaat Kees langs Linda die via internet een leuke Engelsman heeft ontmoet. Zij wordt smoorverliefd. Helaas blijkt het geen sprookjesverhaal, zoals we vaak zien in Grenzeloos verliefd, te zijn. Linda wordt keihard opgelicht.

 

Alle programma’s van Kees van der Spek

Ben je benieuwd naar alle afleveringen van Kees van der Spek Ontmaskert of één van zijn andere programma’s? Kijk nu meteen terug bij NLZIET. Bij NLZIET kijk je alle programma’s van maar liefst 34 Nederlandse zenders vooruit, live en terug. Je kijkt gemakkelijk via de app op je televisie, telefoon, tablet of laptop voor maar €7,95 per maand. Je zit nergens aan vast, want elke maand kun je gemakkelijk opzeggen.

  • Mis niets meer van de Nederlandse tv en kijk programma's live, terug en vooruit
  • 24/7 online tv-kijken naar de programma's NPO, RTL en SBS
  • Probeer NLZIET eens een maand uit voor €0,01. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.