Kijk Kees & Co terug bij NLZIET

Kees & Co terugkijken

Kees is terug met een nieuw seizoen! Deze Nederlandse serie kreeg in 2019 een vervolg en na 13 jaar was Kees & Co weer op tv te zien. In 2020 is het tijd voor nog een seizoen. Heb je Kees & Co gemist? Kijk het hele seizoen terug bij NLZIET. Kijk met de NLZIET-app op je mobiel, tablet, laptop, smart TV, Apple TV en PlayStation. Of je nu onderweg wilt kijken of thuis op de bank: probeer nu NLZIET een maand gratis en kijk live, terug of vooruit wanneer jij wilt.

Kees & Co 2020

In het nieuwe seizoen gaat het verhaal van Kees verder. Inmiddels zijn Anne en Rudie volwassen en hebben hun eigen leven. In dit nieuwe seizoen neemt Tina de Bruin (onder andere bekend van Wie is de Mol?) de rol van Coosje over van Chantal Janzen.

De eerste aflevering begint gelijk goed. Kees is het niet eens met de rol van Coosje in het huishouden en spreekt haar hier op aan. Kees vindt dat alle gezinsleden wel wat meer de handen uit de mouwen mogen steken en verdeelt haar huishoudelijke taken. Nu heeft ze meer tijd over en kan ze een baan nemen in de kantine van de lokale voetbalclub. Ben je benieuwd geworden naar dit nieuwe seizoen? Kijk dan nu Kees & co terug op NLZIET.

Kees & Co

In de eerste 5 seizoenen draait het programma om Kees en haar gezin. Dit bestaat uit haar man Ben, haar dochter Anne en haar zoon Rudie. Daarnaast brengt ze veel tijd door met haar beste vriendin en buurvrouw Sonja.

Eerst werkt Kees samen met Sonja in een bakkerij, vervolgens gaan ze vliegtuigmaaltijden maken, om uiteindelijk samen een cateringsbedrijf te starten. Ben is loodgieter en werkt samen met zijn assistente Christine.

In seizoen 6 wordt afscheid genomen van Ben nadat hij een toiletpot op zijn hoofd kreeg en overleed. Kees gaat dan in het eetcafe van Koen werken. Koen wordt verliefd op Kees en aan het eind van het seizoen krijgen ze een relatie.

In seizoen 7 en 8 zijn er nog weinig mensen van de originele Kees & Co cast over. Alleen Simone Kleinsma (Kees) en Esther Roord (Sonja) zijn nog te zien. In de laatste twee seizoenen krijgt Kees een nieuwe liefde in haar leven genaamd Frank. Frank is gescheiden en draagt de zorg van zijn twee puberende kinderen. Deze worden gespeeld door Nikkie Plessen, nu regelmatig te zien in RTL Boulevard, en Sacha Visser, hij heeft in 2011 meegedaan aan Expeditie Robinson. Kees besluit uiteindelijk bij Frank in te trekken en Sonja verhuist met haar nieuwe liefde naar Australië.

Kees & Co cast

Van 1997 tot en met 2006 was Kees & Co te zien op RTL 4. Er zijn in deze tijd 8 seizoenen uitgezonden. In de eerste seizoenen waren naast hoofdrolspeelster Simone Kleinsma de volgende hoofdpersonen te zien:

 • Rik Hoogendoorn – Ben Heistee (man van Kees)
 • Amber Teterissa – Anne Heistee (Dochter van Kees)
 • Robin Tjon Pian Gi – Rudie Heistee (Zoon van Kees)
 • Esther Roord – Sonja Wegeman (Buurvrouw van kees)

In het nieuwste seizoen gaat de verhaallijn verder, maar dan een paar jaar later. Toch zijn er geen bekende gezichten terug te zien, behalve die van Simone Kleinsma. In het nieuwe seizoen zijn de volgende hoofdrolspelers te zien:

 • Tibor Lukacs – Rudie Heistee (zoon van Kees)
 • Tina de Bruin – Coosje van Vliet (vriendin van Rudie)
 • Plien van Bennekom – Brenda (buurvrouw van Kees)
 • Lizzy van Vleuten – Annelot (dochter van Coosje)
 • Maurits van Brakel – Lars (zoon van Coosje)

Simone Kleinsma

De belangrijkste hoofdrolspeelster in de Kees & Co cast is natuurlijk Simone Kleinsma in de rol van Kees. Simone is al jarenlang actief als onder andere zangeres, actrice, musicalster en presentatrice.

Simone Kleinsma heeft vanaf 1977 in vele musicals en theatershows gespeeld. Een paar bekende zijn: Mamma Mia!, Sister Act, Was Getekend, Annie M.G. Schmidt.

Op tv was ze onder andere te zien in Baantjer, het Sinterklaasjournaal en de Beste Zangers Van Nederland. Ook was ze in veel programma’s te gast, zoals Ik Hou Van Holland, Van Der Vorst Ziet Sterren, Chantal Blijft Slapen, College Tour en The Passion.

Kan jij niet wachten om Simone Kleinsma weer in Kees & Co te zien schitteren? Probeer dan NLZIET nu een maand gratis en kijk de afleveringen van Kees & Co terug.

 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar de zenders van NPO, RTL en SBS
 • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.