Ik weet wie je bent gemist?

Ik weet wie je bent terugkijken bij NLZIET

Ik weet wie je bent is net zoals Klem een Nederlandse drama/thrillerserie. In deze serie staat het geheugenverlies van Daniël Elias en de vermissing van zijn nichtje centraal. In de loop van de serie wordt steeds meer duidelijk wat er met Daniël Elias aan de hand is en wat dit te maken heeft met zijn nichtje. Benieuwd naar deze serie of heb je Ik weet wie je bent gemist? Bij NLZIET kun je deze serie terugkijken zonder reclames.

Wist je dat?

 • Ik weet wie je bent een remake is van de Spaanse serie Sé quién eres?
 • Deze serie wel 16 afleveringen telt?
 • De meest bekeken aflevering de vierde aflevering is?
 • Hoofdrolspeelster Sophie van Winden getrouwd is met de regisseur van Ik weet wie je bent?

Het verhaal

Aan het begin van de eerste aflevering zie je Daniël Elias op een verlaten bosweg lopen. Daniël Elias wordt gespeeld door de bekendste naam van de Ik weet wie je bent-cast, namelijk Daan Schuurmans. Naast zijn kapotte auto, is zijn kleding ook gescheurd en heeft hij allerlei schrammen en bloed op zijn gezicht.

Geheugenverlies

Het is duidelijk dat Daniël een ongeluk heeft gehad. Daniël kan zich niks meer herinneren van de nacht daarvoor en hij weet ook niet hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. Daarnaast weet hij zelfs niet meer wie hij is. De doktoren concluderen dat Daniël aan geheugenverlies lijdt. Wanneer de politie zijn auto gaat onderzoeken, vinden zij bloedsporen van Anna van Leer, zijn nichtje. Anna is dezelfde nacht als dat het ongeluk gebeurde verdwenen. Is dit toeval of hebben deze twee zaken iets met elkaar te maken?

Strafrechtadvocaat

Daniël is een succesvolle strafrechtadvocaat. Hij weet dus als geen ander hoe het rechtssysteem werkt. Dit komt handig van pas wanneer iedereen om zich heen hem verdenkt van de vermissing van Anna van Leer. Naast zijn beroep als advocaat is Daniël docent aan de rechtenfaculteit van de universiteit. In deze lessen verwerkt hij cases die hij in de praktijk tegenkomt. Hij gebruikt ook vaak geheugenverlies als wapen voor zijn cliënten. De vrouw van Daniël is Alize Kasteel. Samen hebben zij drie kinderen, namelijk een tweeling Paul en Bruno en een dochter Juliette. Bruno is gehandicapt en komt pas later in beeld.

Verdere rolverdeling in de serie

Andere belangrijke rollen in de serie, zijn de rollen van het gezin van Sylvia Kasteel. Zij is de zus van Alize kasteel. Haar partner is Ramon van Leer, de vader van Anna van Leer. Daarnaast heeft Sylvia nog een zoon die Marc Kasteel heet. Wanneer Ramon van Leer hoort dat zijn dochter vermist is, huurt hij Advocatenkantoor Vrijman in. Hij is ervan overtuigd dat Daniël Elias iets te maken heeft met de vermissing van Anna van Leer. Dit zorgt voor veel spanning tussen de zussen Kasteel en dit heeft ook gevolgen voor de rest van de familie.

Ik weet wie je bent cast

Niets is wat het lijkt in de serie Ik weet wie je bent. Vandaar dat deze serie ontzettend spannend is, je op het puntje van je stoel laat zitten en je niet kan wachten op de volgende aflevering. Maak kennis met de Ik weet wie je bent-cast:

 • Daan Schuurmans – Daniël Elias, onder andere bekend van Vliegende Hollanders en Alles is liefde
 • Ariane Schluter – Alize Kasteel
 • Gaite Jansen – Anna van Leer, onder andere bekend van Hollands Hoop
 • Sophie van Winden – Eva van duren, onder andere bekend van Dokter Deen
 • Tibor Lukács – David Vrijman, onder andere bekend van Van God los
 • Hannah van Lunteren – Marta de Hert
 • Ali Ben Horsting – Gabor de Heerdt, onder andere bekend van Moordvrouw
 • Nhung Dam – Suzanne Martijn, onder andere bekend van Dertigers en Het geheime dagboek van Hendrik Groen
 • Alex Hendrickx – Paul en Bruno Elias, onder andere bekend van Spangas
 • Puck van Stijn – Juliette Elias
 • David Elsendoorn – Marc Kasteel, onder andere bekend van Flikken Maastricht
 • Nanette Edens – Sylvia Kasteel, onder andere bekend van Penoza
 • Jaap Spijkers – Ramon van Leer, onder andere bekend van Hollands Hoop
 • Melody Klaver – Charley Meurs, onder andere bekend van Flikken Maastricht
 • Vanja Rukavina – Sonny Meurs, onder andere bekend van Van God los

Hoeveel afleveringen heeft Ik weet wie je bent?

Ik weet wie je bent telt 16 afleveringen. De serie werd uitgezonden aan het eind van 2018 op NPO 3. De eerste aflevering begon op 26 augustus en de laatste werd uitgezonden op 9 december. Ik weet wie je bent was hierdoor de plaatsvervanger van Penoza. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten. Het is de moeite waard om elke aflevering tot de laatste minuut te volgen en alle afleveringen te kijken, aangezien pas in de laatste aflevering alles duidelijk wordt!

Heb je Ik weet wie je bent gemist en wil je nu alle afleveringen terugkijken? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

 • Kijk Ik weet wie je bent op je computer, smart tv, smartphone of tablet
 • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit!
 • Voor het kijken van Ik weet wie je bent, zit je nergens aan vast. Daarnaast kun je de eerste maand gratis uitproberen. Daarna betaal je €7,95 per maand. Blijkt het toch niets voor je te zijn? Dan kun je je abonnement op ieder moment stopzetten
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.