Help, Mijn Man is Klusser! gemist?

Kijk Help, Mijn Man is Klusser! reclamevrij terug

Schrijnende situaties waarin mensen al jarenlang in een bouwput leven. Kinderen die geen echt bed hebben of al jaren gebruik maken van een douche in de schuur. Zoals de meeste mensen weten presenteert John Williams al jaren het programma Help, Mijn Man is Klusser! en helpt deze mensen uit de ellende. Heb je een aflevering van Help, Mijn Man is Klusser! gemist? Meld je nu aan bij NLZIET. Zo kijk je tot een jaar lang alle afleveringen terug waar en wanneer je maar wilt.

John Williams is de redder in nood

Elke week weer verbazen John, maar ook de kijkers, zich over de bizarre leefomstandigheden van de stellen in dit programma. Geen badkamer, geen slaapkamer, geen keuken en soms zelfs levensgevaarlijke omstandigheden met elektriciteit of gas in huis. De eerste stap in het programma is om samen met de vrouw het huis te bekijken om de ernst van de situatie in te schatten.

Hierna is het tijd om de man te overvallen en hulp aan te bieden. Als hij deze hulp aanneemt krijgt hij hulp van een professioneel klusteam. Samen met dit team krijgt hij een week de tijd om zoveel mogelijk gedaan te krijgen.

Naast dat het huis niet in orde is, staat meestal ook het huwelijk op springen. Voor veel vrouwen is dit de laatste kans die zij hun man geven in de relatie. Veel vrouwen dreigen zelfs met weggaan. Zo is er nog een andere belangrijke taak voor John Williams. Help, Mijn Man is Klusser! helpt namelijk niet alleen het huis weer op orde te krijgen, maar ook relaties te redden. John gaat halverwege het proces met beiden praten en probeert te achterhalen waarom er vaak al zo lang geen actie is ondernomen.

De 100ste aflevering

In december 2018 was het tijd voor de 100ste aflevering van Help, Mijn Man is Klusser! Dit was dan ook een spraakmakende aflevering. Naast dat het levensgevaarlijk was om hier te wonen was de hygiëne ook niet op orde. Toen John op bezoek ging, stonk het zo erg dat hij bijna moest overgeven. Dit was dan ook één van de eerste keren dat er niet alleen naar het aandeel van de man werd gekeken maar ook naar die van de vrouw. Later kwamen ze er zelfs achter dat het gas niet goed aangesloten was, wat voor levensgevaarlijke situaties had kunnen zorgen.

Wat niet in het programma te zien was, maar later wel in RTL Boulevard, was dat de crew een grap met John had uitgehaald. Hierin werd John naar een huis gestuurd waar een extreem agressieve man hem stond op te wachten. Dit was Wout Zijlstra, sterkste man van Nederland in 2001. Wout dreigde iedereen de sloot in te gooien en smeet een confettibom naar John. Dit was het moment dat John doorhad dat hij in de maling werd genomen ter ere van de 100ste aflevering.

Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken

Heb je de laatste aflevering van Help, Mijn Man is Klusser! gemist? Start gratis een proefabonnement bij NLZIET en geniet van alle programma’s van NPO, RTL en SBS. Veel kijkplezier!

  • Download de app op je smartphone, tablet, smart tv, Apple TV en Android TV
  • Kijk 24/7 live, terug en vooruit naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Benieuwd naar NLZIET? Probeer de eerste maand gratis. Is het toch niets voor jou? Opzeggen is eenvoudig en regel je zelf online
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.