Helemaal Het Einde terugkijken doe je met NLZIET

Heb je Helemaal Het Einde gemist?

Ben jij ook zo benieuwd wat de vier families allemaal meemaken in Kaapverdië? Bij NLZIET kun je Helemaal Het Einde terugkijken. Mis niets en beleef alles mee van wat er zich allemaal in Kaapverdië afspeelt.

Wist je dat:

  • Dit het tweede seizoen van Helemaal Het Einde is en vorig seizoen zich afspeelde in Chili?
  • De familie Pos vanaf 2 mei te zien is in de serie Vamos Met De Familie Pos, waarin de Posjes gevolgd worden tijdens een roadtrip door Zuid-Amerika?
  • Elk gezin een startkapitaal krijgt en een stuk grond met hierop een tent, een primitief toilet? Vervolgens krijgen de gezinnen één jaar de tijd om een bestaan op te bouwen.
  • De familie Van Berkel, het vierde gezin, later aankwam in Kaapverdië? Ze hadden namelijk iets meer tijd nodig om hun werkzaamheden in Nederland af te ronden.
  • De gezinnen één jaar lang worden gevolgd?
  • Je Helemaal Het Einde bij NLZIET kunt terugkijken zonder reclame?

Als op de hoogte zijn van wat er zich in Kaapverdië afspeelt?

Heb jij ook zo genoten van het afgelopen seizoen Helemaal Het Einde in het Zuid-Amerikaanse Chili? Vanaf 8 januari is het tweede seizoen Helemaal Het Einde begonnen, dit keer speelt het zich af in Kaapverdië, een eilandengroep vlak voor de westkust van Afrika. De vier deelnemende gezinnen laten ook dit keer weer haard en huis achter om te gaan bouwen aan een compleet nieuw en ander leven.

 

Heb je een aflevering gemist? Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij NLZIET kun je nu gemakkelijk Helemaal Het Einde terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Helemaal Het Einde kijken!

 

Kijk alle afleveringen terug

In Helemaal Het Einde krijgen vier kersverse Nederlandse gezinnen de kans om hun últieme droom waar te maken: een compleet nieuw bestaan opbouwen. De gezinnen laten alles achter in Nederland, hun familie, hun vrienden en alle luxe. Een jaar lang worden ze gevolgd door het programma Helemaal Het Einde. Zal het ze lukken om geluk te vinden, 6000 kilometer verderop in een ander werelddeel?

 

Kaapverdië

Het beloofde land is dit keer Kaapverdië. Om precies te zijn, het zwoele en zonnige eiland São Vicente. Kaapverdië is een eilandengroep met een warm woestijnklimaat. Het is dan ook in de koudste maanden januari en februari minimaal 24 °C. Het eiland is klein, maar ondanks dit beschikt het wel over een eigen vliegveld en haven. Dit alles zorgt natuurlijk voor de ideale vakantie, maar er wonen en werken is een heel ander verhaal. Hoe zal het de gezinnen vergaan in Helemaal Het Einde?

 

De gezinnen

Familie Molenaar

De Molenaartjes komen uit Haarlem en hebben altijd al de wens gehad om in een mooi tropisch land te wonen. Met hun dochter Suus (5) en zoontje Wolf (3) hopen vader Ocke (48) en moeder Fleur (33) in Kaapverdië verlost te raken van hun ‘gouden handboeien’.

Helemaal het Einde

Familie de Weijer

De Beverwijkse familie de Weijer is al bekend met toeven in het buitenland, ze hebben namelijk 10 jaar lang in Portugal gewoond en spreken de taal dan ook. Helaas pakte dat niet goed uit en gaan ze nu hun droom achterna in het zonnige Kaapverdië. De familie de Weijer bestaat uit vader Bart (45), moeder Maaike (38), zoontje Senna (8) en chihuahua Meis.

Helemaal het Einde

Familie Beerens

De Familie Beerens zijn echte Brabanders en houden dan ook van gezelligheid. Het vrolijke gezin bestaat uit vader Jasper (36), moeder Jessica (32), de tweeling Floor en Britt (7) en zoontje Joep (4). De familie wil in Kaapverdië het gezinsleven voorop stellen en Jasper droomt ervan om wat met muziek te gaan doen.

Helemaal het Einde

Familie van Berkel

De familie van Berkel is later gearriveerd op Kaapverdië omdat vader Mathijs (39) nog niet klaar was met zijn werkzaamheden in Nederland. Voor de rest bestaat het gezin uit moeder Marieke (41), zoon Daan (14), dochter Anne Eva (11), dochter Noa Lise (5), dochter Mette Sophie (4) en hun hond Zoë. Het grote gezin is van plan om iets goeds te gaan doen voor de wereld maar wat precies, daar zijn ze nog niet helemaal over uit.

Helemaal het Einde

Wordt het vertrek naar Kaapverdië een vergissing, of wordt het helemaal het einde?

Nog meer buitenlands avontuur kijken bij NLZIET?
Floortje Dessing neemt je elke week mee naar mensen die op de meest afgelegen en exotische plekken wonen. In de afleveringen wordt diep ingezoomd op de meest bijzondere verhalen.
Robert ten Brink brengt familieleden bij elkaar die duizenden kilometers uit elkaar wonen en elkaar al tijden niet gezien hebben.
Ik Vertrek gaat over gezinnen die naar het buitenland verhuizen. Vaak dromen zij al lange tijd over deze grote stap. Wanneer zij een camping, hotel of restaurant overnemen, gaat dit niet altijd goed....
  • De leukste Nederlandse programma’s live, terug en vooruitkijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk op twee schermen tegelijk de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer over NLZIET

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.