Aflevering van Gordon & Estelle: Weg Ermee! gemist?

Gordon & Estelle: Weg Ermee! terugkijken

Gordon & Estelle gaan elke aflevering op lowbudget vakantie met een groep vrienden. De twee gaan proberen om er achter te komen of ze voor heel weinig geld toch heel veel vakantieplezier kunnen hebben. Heb je Gordon & Estelle: Weg Ermee! gemist? Kijk het eenvoudig terug bij NLZIET, vrij van reclame!

De meest hilarische uitspraken van Gordon & Estelle op een rijtje:

 • Gordon: “Die pulled pork van gisteren was zo vies en goor, het lag vanmorgen weer hetzelfde in de pot. Ik was in staat om een broodje te pakken!”
 • Estelle: “Jij bent natuurliefhebber, ik hou van alles wat niet natuurlijk is!”
 • Gordon: “Ik denk dat het wel mogelijk is om voor weinig geld lol te hebben in een low-budget skigebied, als je er gewoon langs rijdt.”
 • Estelle: “Jij pakt je liefjes echt van 0 jaar tot schijndood!”
 • Gordon: “Tijdens het bubble voetballen kwam mijn hoofd niet boven het maaiveld uit, net zoals in Nederland zegmaar.”
 • Estelle: “Het is zeker niet onmogelijk om op een budget te leven, als die maar wat hoger is.”
 • Gordon: “Wat leuk die vogels hier, maar ik zie ze toch het liefste op een bedje van sla en spinazie.”
 • Gordon: “Ik denk dat als het in een boekje van Louis Vuitton had gestaan, we het wel mooi hadden gevonden.”

De leukste bestemmingen

In het nieuwe programma Gordon & Estelle: Weg Ermee! laten Gordon en Estelle hun luxueuze leventje achter zich. Ze laten zien dat je met een krap budget ook een hele leuke vakantie kunt hebben. De twee gaan mee met een groep vrienden of familie en maken de leukste avonturen mee tijdens hun tripje. Gordon en Estelle doen aan alle denkbare budget activiteiten mee: ze slapen samen, eten samen en gaan bijvoorbeeld samen vogels spotten.

 

Gordon en Estelle komen tijdens hun programma onder andere in Texel, Winterberg en Schotland terecht.

 

Voor de laagste prijs!

Wat zo leuk is aan de vakanties, is dat ze voor een zo laag mogelijk bedrag zijn geboekt en Gordon en Estelle zijn dit natuurlijk verre van gewend! Om in het krappe budget te passen zijn de vakanties bijvoorbeeld niet ver weg, en is de reis per bus. Ook zijn de uitjes die de vakantiegangers gaan doen zijn zo goedkoop mogelijk!

 

Gordon en Estelle zijn aan het begin van de aflevering meestal erg sceptisch, maar komen er gedurende de reis achter dat je ook zonder geld best leuke dingen kunt doen!

 

Hoe lang kunnen de sterren zonder luxe?

Gordon en Estelle zijn natuurlijk de meest luxueuze vakanties en omstandigheden gewend, maar hoe stellen zij zich op tijdens de reis. Zijn ze echt zo verwend? In Gordon & Estelle: Weg Ermee! zie je het allemaal. Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

 • De meest hilarische programma’s zoals Gordon & Estelle: Weg Ermee! reclamevrij terugkijken
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk op twee devices tegelijkertijd naar de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK met één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.