Frans Bauer in China

Frans Bauer in China gemist?

Frans en Mariska gaan naar het land van hun favoriete afhaal, China! In een reis naar dit voor hen onbekende land willen ze meer leren over de herkomst van hun favoriete voedsel. Dit wordt natuurlijk lachen, gieren en brullen. Als je Frans Bauer in China gemist hebt, kijk je deze gemakkelijk zonder reclame terug op NLZIET.

Babi pangang

Frans en Mariska willen meer weten over de herkomst van hun favoriete eten. Al snel komen ze erachter dat Babi pangang en Foe yong hai niet te vinden zijn in China. Naast het onderzoek naar het eten leren ze ook meer van het land en de cultuur kennen. Zoals het tekort aan woonruimte en de Chinese geneeskunde. Zo laat Frans zich prikken door tientallen naalden wanneer hij langs gaat bij een acupuncturist. Dit wil je natuurlijk niet missen! Heb je Frans Bauer in China gemist? Geen probleem, je kijkt het tot 345 dagen terug zonder reclame bij NLZIET.

De carrière van Frans

Frans was al een paar jaar muziek aan het maken toen hij bij het grote publiek bekend werd dankzij All You Need Is Love in 1992, waarin hij uit twee fans kon kiezen om mee te gaan stappen. Toch kreeg hij pas in 1994 zijn eerste hit met ‘Als sterren aan de hemel staan’.

Hierna volgden nog een aantal succesvolle jaren en kwam zijn doorbraak ook in de tv-wereld met de realitysoap De Bauers. Dit won zelfs de Gouden Televizier-Ring in 2004. Naast het succes van de show wordt ook de titelsong ‘Heb je even voor mij’ een nummer 1 hit. Het is zijn eerste single die dubbel platina wordt en maar liefst 13 weken op nummer 1 staat.

In 2009 maakt hij zijn debuut als presentator met het programma Bananasplit. Het programma werd door ongeveer 3 miljoen mensen bekeken. Dankzij dit enorme succes besloot de TROS nog een seizoen uit te brengen. Zo werd in 2015 het zesde en laatste seizoen van Bananasplit uitgezonden.

Hierna heeft hij nog aan meerdere programma’s meegedaan of gepresenteerd:

  • Beste Zangers van Nederland, 2010
  • Bauer’s zigeunernacht, 2012
  • Vive la Frans, 2013
  • What the Frans, 2015
  • Curling Quiz, 2018
  • Frans Bauer in Amerika, 2018

Frans Bauer in China vooruitkijken

Ben jij nou een enorme fan van Frans, Mariska of het programma in het algemeen? Dan wil je natuurlijk niet nog een week wachten voordat je de volgende aflevering kan zien. Gelukkig kan je het programma vooruitkijken. Zo ben jij de eerste die alle avonturen en vreemde ontmoetingen op je scherm ziet. Heb je op zaterdagavond toch echt iets anders te doen maakt dat ook niet uit. Naast vooruitkijken kan je Frans Bauer in China terugkijken zonder reclame wanneer je wilt. Benieuwd? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS live, terug en vooruit
  • Niet op tijd thuis? Met de mobiele app van NLZIET kijk je programma's waar het jou uitkomt
  • Kijk programma's op twee schermen tegelijk
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.