Aflevering Foute Vriendinnen gemist?

Kijk nu Foute Vriendinnen terug!

Waar de mannen stopten, gaan de Foute Vriendinnen verder. Vier vriendinnen gaan de strijd met elkaar aan en drijven elkaar zonder genade tot het uiterste. Ben jij ook zo benieuwd welke avonturen de vriendinnen beleven? En wie er gestraft wordt? Bij NLZIET kijk je Foute Vriendinnen terug, lekker zonder reclame.

Wist je dat:

  • Foute Vriendinnen is gebaseerd op het format Foute Vrienden, waarvan de afgelopen jaren drie succesvolle seizoenen te zien is geweest.
  • Het format van Foute Vrienden is afkomstig van het Amerikaanse programma Impractical Jokers, dit format is inmiddels in meer dan 10 landen te zien.
  • Voordat Foute Vrienden werd uitgezonden op RTL5 er een variant te zien was op Veronica? Deze variant heette ‘De Fukkers’.

Hilarische momenten

De vijf dames zijn in het dagelijks leven boezemvriendinnen, maar tijdens Foute vriendinnen zetten ze zichzelf en elkaar flink voor schut. Ze drijven elkaar zonder genade tot het uiterste, met absurde en gênante opdrachten. De dame die het minst durft wordt genadeloos gestraft.

De Foute Vriendinnen zitten ergens achter de schermen terwijl één van hen op pad wordt gestuurd. De vriendinnen fluisteren van alles in het oortje van hun vriendin en ze moet deze opdrachten dan ook uitvoeren. Doet ze dit niet? Dan krijgt ze een duimpje omlaag en degene met de meeste duimpjes omlaag wordt aan het einde van de aflevering gestraft!

Kijk Foute Vriendinnen reclamevrij terug

Heb je een aflevering van Foute Vriendinnen gemist? Of wil je een aflevering nog eens terugkijken? Bij NLZIET kijk je nu gemakkelijk Foute Vriendinnen terug op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Foute Vriendinnen vooruitkijken, zonder reclame! Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

De 5 Foute Vriendinnen

Elke aflevering gaan vier van de vijf Foute Vriendinnen samen op pad wat resulteert in de meest hilarische momenten. Maar wie zijn deze vijf dames eigenlijk?

Anne-Marie Jung

Anne-Marie kun je kennen als de ‘Mol’ in Wie is de mol? in 2012. Naast dat Anne-Marie regelmatig op tv te zien is, is ze ook een bekende verschijning op het toneel.

Kijk Foute Vriendinnen vooruit bij NLZIET

Anniek Pheifer

Ook Anniek is een actrice waar je niet omheen kunt, zo heeft ze onder andere in het tv-programma Penoza gespeeld en in de film Hartenstrijd. Anniek was vroeger echt een heilig boontje en heeft dus heel wat in te halen met haar Foute Vriendinnen.

Kijk Foute Vriendinnen vooruit bij NLZIET

Ilse Warringa

Ilse Warringa kennen we natuurlijk allemaal van de succesvolle serie De Luizenmoeder. Waar Ilse daar overkomt als een strenge basisschooljuf is ze in Foute Vriendinnen misschien wel de gekste van het hele stel! Omdat Ilse zo bekend is, werd ze overal herkend tijdens de opnames. Ze vond het wel eng om mensen aan te spreken terwijl ze in haar oortje allemaal duivelse opdrachten ingefluisterd krijgt.

Kijk Foute Vriendinnen vooruit bij NLZIET

Jelka van Houten

Jelka is naast actrice ook nog eens zangeres, en heeft onlangs ook diverse BN’ers gepersifleerd in de TV Kantine. Het meest gênante moment vond Jelka toen ze telefoonnummers aan mannen moest vragen, ze was namelijk ontzettend bang voor de afwijzing.

Kijk Foute Vriendinnen vooruit bij NLZIET

Tina de Bruin

Tina heeft onder andere in Het geheime dagboek van Hendrik Groen gespeeld en was ze te zien in de musical Hij Gelooft In Mij als Conny, de beste vriendin van Rachel Hazes. Tijdens de opnames werden sommige mensen ook wel is boos op Tina, maar zo gauw ze hoorden dat het een grapje was als onderdeel van Foute Vriendinnen, vonden ze het ontzettend leuk.

Kijk Foute Vriendinnen vooruit bij NLZIET

Wil je nu alvast Foute Vriendinnen vooruitkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk de leukste programma's en series reclamevrij vooruit.
  • Bepaal zelf waar en wanneer je kijkt met de apps voor smartphone, tablet en tv.
  • Probeer NLZIET één maand voor €0,01. Is het niets voor jou? Je kunt het abonnement altijd online stopzetten in je account.
Meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over NLZIET of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.