Floortje naar het einde van de wereld gemist

Floortje naar het einde van de wereld gemist? Kijk terug met NLZIET

Heb je Floortje naar het einde van de wereld gemist? Bij NLZIET kijk je het reclamevrij terug. Elk seizoen bezoekt Floortje Dessing weer mensen die op de mooiste en meest afgelegen plekken de wereld wonen.

Wist je ook dat:

  • Floortje niet alleen presentatrice is maar ook producent van het programma Floortje naar het einde van de wereld?
  • Zij in 2006 haar eerste fairtrade kleding winkel Nukuhiva opende in Amsterdam en twee jaar later in Utrecht.
  • Floortje in 2016 de Gouden Televizier-Ring won? Met maar liefst 64 procent van de stemmen versloeg zij de programma’s Geer en Goor: zoek een hobby! en Penoza.
  • Floortje vast is komen te zitten in Jemen? In december 2017 werd de stad werd gebombardeerd, Floortje was toen op bezoek bij het Rode Kruis. Na 48 uur vast te hebben gezeten is het team in veiligheid gebracht.

Aflevering van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken?

Floortje Dessing neemt je elke week mee naar mensen die op de meest afgelegen en exotische plekken wonen. In de afleveringen wordt diep ingezoomd op de meest bijzondere verhalen. Heb je een aflevering van Floortje naar het einde van de wereld gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk Floortje naar het einde van de wereld terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder moment je favoriete programma terugkijken!

De meest mooie en afgelegen plekken van de wereld

Ook dit seizoen worden weer de mooiste en meest afgelegen plekken bezocht waaronder Alaska, Californië en Papoea-Nieuw-Guinea. Samen met het kleine team zo dicht mogelijk bij de mensen proberen te komen maakt het programma Floortje naar het einde van de wereld erg bijzonder. De mooiste natuurbeelden die worden gecombineerd met prachtige menselijke verhalen zorgen steeds weer voor een onvergetelijke aflevering.

Alle afleveringen van Floortje terugkijken

Wist je dat je bij NLZIET alle afleveringen van Floortje naar het einde van de wereld kunt terugkijken? Dat wordt lekker bingewatchen! Start nu een abonnement en kijk direct naar de afleveringen die je van Floortje naar het einde van de wereld gemist hebt bij NLZIET!

Meer reisprogramma's bij NLZIET
Op een onbewoond eiland zien te overleven en moeilijke opdrachten doen: dat is Expeditie Robinson! Heb je alle afleveringen van het laatste seizoen gekeken?
Kees laat de kijkers zien hoe hij fraudeurs en oplichters ontmaskert in populaire vakantiebestemmingen. De afleveringen gaan verder dan het betrappen van zakkenrollers, ook komen er zaken als creditcardfraude, gokspellen en malafide geldwisselaars aan bod.
Ik Vertrek gaat over gezinnen die naar het buitenland verhuizen. Vaak dromen zij al lange tijd over deze grote stap. Wanneer zij een camping, hotel of restaurant overnemen, gaat dit niet altijd goed....
  • De prachtigste afleveringen van Floortje naar het einde van de wereld terugkijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd naar de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.