First Dates terugkijken

First Dates gemist?

First Dates is je favoriete programma bomvol gênante en romantische momenten. Heb je een aflevering van First Dates gemist? Start nu een gratis maand NLZIET en kijk alle eerste dates terug met de app voor smartphone of tablet, op je laptop, smart tv of Apple TV. Zo kijk je in het openbaar vervoer op je mobiel, op je laptop wanneer je partner per se voetbal wilt kijken en om echt optimaal op groot beeld te genieten kijk je op je smart tv of via de Apple TV.

Weetjes:

  • De volgende landen hebben een eigen versie van First Dates geproduceerd: Nederland, Canada, Australië, Spanje, Ierland, Nieuw Zeeland, Italië, Polen, de Verenigde Staten, Frankrijk, Brazilië, Israël, Zweden, Argentinië en Duitsland.
  • In Engeland hebben ze ook een aantal speciale afleveringen uitgezonden. Onder andere een aflevering getiteld 'The Proposal' waarin een koppel zich verloofde en 4 andere stellen te zien waren die nog steeds een stelletje vormden. Ook was er een speciale uitzending met celebrities. Dit was onderdeel van een grote actie om geld op te halen voor een goed doel.

First Dates internationaal

In iedere aflevering van First Dates gaan er meerdere vrijgezellen op date om hopelijk de ware te vinden. Tijdens een drankje en een diner leren de stellen elkaar beter kennen. Dit kan voor geweldige momenten zorgen waar je wegzwijmelt op de bank of je zit juist tenenkrommend zit te kijken naar de gênante situaties.

 

Daten is iets wat overal gebeurt en wat vaak gênante momenten oplevert. Dit is dé reden dat First Dates niet alleen in Nederland is overgenomen vanuit Engeland, maar in nog 14 andere landen. First Dates is een concept dat in Engeland is bedacht, de eerste aflevering werd in 2013 uitgezonden. Inmiddels zijn daar al 11 seizoenen vol eerste dates uitgezonden. Bij NLZIET kijk je niet alleen naar de Nederlandse versie maar kun je ook de Engelse First Dates terugkijken.

 

First Dates Hotel

Naast de originele variant van First Dates is er in Engeland ook een spin-off gelanceerd: First Dates Hotel. In dat programma gaan mensen nog steeds op eerste date met iemand die ze niet kennen. Nadat ze deze date hebben gehad, mogen ze kiezen of ze de nacht willen blijven en de volgende dag hun date nog eens willen zien. In het eerste seizoen verbleven de gasten in hotel Le Vieux Castillon in Zuid-Frankrijk. Het tweede seizoen werd gefilmd in Aquapetra Resort & Spa wat vlakbij Napels ligt. Zorgen deze speciale locaties voor meer romantiek? Of heeft de charme van deze prachtige locaties geen invloed op de daters?

 

Nu meteen First Dates terugkijken? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS waar en wanneer jij wilt
  • Met één abonnement kijk je op twee schermen tegelijk
  • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Is het niets voor jou? Je kunt altijd online opzeggen
Meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.