Familie Kruys terugkijken

Familie Kruys gemist?

Heb je een aflevering van Familie Kruys gemist? Via NLZIET kijk je alle afleveringen van het laatste seizoen terug. Kijk Familie Kruys gemakkelijk op je smartphone, laptop, tablet, smart tv, HUMAX, Chromecast, Apple TV app of PlayStation. Probeer nu een maand voor €0,01!

Het programma

De Familie Kruys is een echt ‘De Mol-product’. Linda de Mol heeft het programma bedacht en speelt de hoofdrol. John de Mol is de producent van het programma. Het programma gaat over een vader, dochter en zoon die allemaal een eigen gezin hebben met bijbehorende problemen.

 

Familie Kruys cast

De Familie Kruys cast zit vol met grote namen. Linda de mol heeft de hoofdrol van Bette Kruys, een bekende styliste. Zij heeft een relatie met Johan Smit, gespeeld door Marcel Musters. De broer van Bette is Kirk. Kirk is acteur, maar is weinig succesvol en een enorme dramaqueen. De rol van Kirk wordt gespeeld door Rop Verheijen. Kirk is getrouwd met Morten die rondom alle gekkigheid van Kirk zijn hoofd koel houdt. Hun vader Thomas is een nieuw gezin begonnen met de Roemeense Ruxandra. Thomas wordt gespeeld door Hans Dagelet en Ruxandra door Elise Schaap.

 

Familie Kruys seizoen 5

Aan het einde van seizoen 4 was te zien hoe Ruxandra net bevallen was en Thomas het vlak daarna aan zijn hart kreeg. In Familie Kruys seizoen 5 volg je het herstel van Thomas met een pasgeboren baby in huis. Kan de relatie van Thomas en Ruxandra deze heftige periode aan? Bette en Johan gaan ook door een moeilijke periode nadat Johan financieel in de problemen raakt en zij elkaar niet meer lijken te begrijpen. Kirk confronteert de vrouw die zijn kindertijd heeft verpest. Morten steunt hem natuurlijk onvoorwaardelijk, maar zet wel zijn vraagtekens bij de verhalen die Kirk vertelt. Kortom: weer een hilarisch seizoen vol drama.

 

Familie Kruys terugkijken bij NLZIET

Via NLZIET kan je alle programma’s van RTL, SBS en NPO reclamevrij terugkijken en soms zelfs vooruitkijken. Heb je Familie Kruys gemist? Dan kijk je het hele seizoen nu terug bij NLZIET. Wil je op de traditionele manier tv-kijken? Bij NLZIET kun je naar alle zenders van RTL, SBS en NPO live kijken. Probeer nu NLZIET één maand voor €0,01.

  • Kijk live, terug en vooruit naar de leukste programma's en series van de Nederlandse tv
  • Mis geen enkel programma en kijk 24/7 naar de zenders van NPO, RTL en SBS
  • Wil je NLZIET eens proberen? De eerste maand kijk je voor €0,01. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.