De Luizenmoeder gemist?

Kijk De Luizenmoeder terug bij NLZIET

De nieuwe serie De Luizenmoeder is vanaf de eerste aflevering al een regelrechte hit! Zowel mensen met als mensen zonder kinderen hebben het erover. Heb je nog nooit van Juf Ank gehoord en de hype van De Luizenmoeder gemist? Geen zorgen, wij praten je helemaal bij over de moedermaffia, tienminutengesprekken, traktatiebeleid, zorgvaders en hangouders. Met NLZIET kijk je de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame.

Wist je dat:

  • De fans van Juf Ank een Twitter parodie-account zijn gestart?
  • Het Twitter account @juf_ank_klimop al bijna 30.000 volgers heeft?
  • De Gebroeders Rossig een nummer 1-hit hebben gescoord? Zij maakten een carnavalsversie van het openingslied van juf Ank.
  • De serie de draak steekt met heikele thema’s zoals discriminatie en racisme?
  • Ook andere zaken zoals het verjaardagsprotocol en de participatie avond humoristisch worden uitvergroot?

Basisschool De Klimop

De serie speelt zich af op de fictieve basisschool De Klimop. De Luizenmoeder start wanneer alleenstaande moeder Hannah (gespeeld door Jennifer Hoffman) en haar dochter Floor net zijn verhuisd. Hannah is pas gescheiden en Floor start het nieuwe schooljaar in een nieuwe klas bij een nieuwe school. Wanneer Hannah haar hulp aanbiedt aan één van de andere moeders uit de ouderraad, krijgt ze al snel te maken met de hiërarchie op het schoolplein. Zo kun je helpen als overblijfmoeder, lief-en-leed-moeder, groene-vinger-moeder, voorleesmoeder en onderaan de ladder: als luizenmoeder.

 

Hallo allemaal!

Mocht je De Luizenmoeder gemist hebben op televisie, dan heb je misschien wel iets gehoord over de hilarische types die in de serie spelen. In De Luizenmoeder cast blinkt Juf Ank (gespeeld door Ilse Warringa) uit. Ze houdt van zingen en vrijwel alles wat ze tegen de schoolkinderen en ouders zegt, doet zij in zangvorm. De liedjes “Hallo allemaal” en “Dag, dag, dag” blijven voorlopig nagalmen in je hoofd! De sullige schooldirecteur Anton (gespeeld door Diederik Ebbinge) zorgt ook iedere aflevering weer voor ongemakkelijke situaties. Om nog maar te zwijgen over de andere hulpmoeders van het schoolplein en de rest van De Luizenmoeder cast.

 

Kijkcijferrecord

Sinds 14 januari is De Luizenmoeder van AVROTROS te zien bij NPO 3. De eerste aflevering zorgde meteen voor een kijkcijferrecord. Nadat ruim 750.000 mensen de eerste aflevering op televisie hebben gekeken, is dit het eerste programma ooit wat door zoveel mensen online is terug gekeken. De serie blijft records breken, want de aflevering van zondag 4 februari trok bijna 4 miljoen kijkers inclusief uitgesteld kijken via internet.

Ben je benieuwd naar de nieuwe serie of heb je De Luizenmoeder gemist? Start één maand voor €0,01 en kijk direct!

Kijk de leukste Nederlandse series bij NLZIET!
Hendrik Groen schrijft al zijn belevenissen op in zijn dagboek. Leer de bewoners uit het verzorgingshuis kennen en vermaak je met hun capriolen!
Carmen van Walraven belandt in het criminele circuit en staat haar mannetje! Kijk alle afleveringen terug bij NLZIET.
In deze serie kom je meer te weten over de duistere kant van het professionele voetbal. Chantage, matchfixing en afpersing is dagelijkse kost...
  • Live, terug en vooruitkijken naar de zenders van NPO, RTL en SBS.
  • Kijk Nederlandse series achter elkaar door zonder reclame.
  • Niets missen? Maak jouw programma favoriet en krijg van ons een melding bij een nieuwe aflevering.
Meer over NLZIET

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.