De Bachelor gemist

Wie er gelooft in romantische sprookjes zit goed bij Net5, vanaf het najaar in 2017 is De Bachelor te zien op tv! Eén vrijgezelle man krijgt de kans om uit twintig dames zijn droomvrouw te kiezen. Het televisieprogramma The Bachelor is met meer dan 1000 afleveringen al in 27 landen uitgezonden. Nu na vijf jaar komt het programma eindelijk terug in Nederland en zal het iedere dinsdagavond te zien zijn op de buis.

Volg de strijd om deze vrijgezel op de voet

Wist je dat:

  • De Nederlandse versie van De Bachelor in 2003 voor het eerst is uitgezonden? De presentatrice was Irene Moors en de afleveringen zijn opgenomen in Spanje.
  • Het tweede seizoen in 2004 was, werd gepresenteerd door Rik Luijcx en werd opgenomen in Zuid-Afrika?
  • Daarna pas in 2011 een nieuwe serie te zien was? Dit keer op Curaçao en gepresenteerd door Doctor Love himself: Robert ten Brink.
  • Iedere aflevering afsluit met een rozenceremonie? In de ceremonie moet de bachelor de vrouwen een roos geven die hij nog niet naar huis wilt sturen. De roos staat symbool voor de sleutel van de villa waar zij nog een dag mogen blijven
  • Het stel uit het laatste seizoen vijf jaar geleden niet meer bij elkaar is? Rutger en Marina voelden beiden geen vlinders.

De Bachelor terugkijken met NLZIET

Hoe de twintig vrijgezelle vrouwen met elkaar de strijd aangaan is wekelijks te zien bij Net5. Hier wil je natuurlijk geen aflevering van missen! Toch blijkt het plannen van doordeweekse televisieavonden niet altijd goed te lukken door sport, etentjes of andere verplichtingen en kan het voorkomen dat je een aflevering van De Bachelor mist. Met NLZIET kun je De Bachelor terugkijken wanneer het jou uitkomt! Je kijkt wanneer je maar wilt naar alle programma’s van NPO, RTL en SBS. En hebben jouw kinderen of partner de televisie overgenomen? Met de NLZIET app voor mobiel en tablet kijk je waar dan ook televisieprogramma’s, of het nu op zolder, in bed of onderweg is, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding!

 

Tinder of in de kroeg

De fel begeerde vrijgezel uit de Nederlandse versie van The Bachelor, Robbert Jonkheer, zei volmondig ja toen hij werd gevraagd voor het programma. Hij ziet dit als een unieke kans om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten. In de kroeg of via Tinder heeft de 32-jarige vrijgezel ook wel eens vrouwen ontmoet. Maar het digitale contact bleef altijd oppervlakkig en via deze voorselectie van de redactie verwacht Robert meer succes te hebben dan in de kroeg. Hij heeft namelijk een wensenlijst meegegeven waar de twintig deelneemsters op zijn geselecteerd. Robert is op zoek naar een sterke vrouw die een eigen drive heeft en midden in het leven staat, met veel energie. Qua uiterlijk valt hij niet per se op één type.

 

Robbert Jonkheer

De Nederlandse bachelor van 2017 is Robbert Jonkheer. Hij is de IT-professional bij Heineken en woont in Amsterdam. Hij is een charmante, avontuurlijke man die met beide benen op de grond staat. De IT-specialist heeft een internationale carrière, is 32 jaar oud en serieus op zoek is naar een relatie.

 

Ben je benieuwd naar dit nieuwe seizoen en wil je een aflevering van De Bachelor terugkijken? Start nu jouw gratis maand en geniet gelijk van De Bachelor. Veel kijkplezier!

  • Kijk programma's en series terug en vooruit wanneer het jou uitkomt!
  • Live tv-kijken naar NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, Veronica, Disney XD en SBS9.
  • Kijk op smartphone, tablet, computer, laptop en Smart tv.