De Bachelor gemist

Kijk De Bachelor bij NLZIET

Wie er gelooft in romantische sprookjes zit goed bij Net5, vanaf het najaar in 2017 is De Bachelor te zien op tv! Eén vrijgezelle man krijgt de kans om uit twintig dames zijn droomvrouw te kiezen. Het televisieprogramma The Bachelor is met meer dan 1000 afleveringen al in 27 landen uitgezonden. Nu na vijf jaar komt het programma eindelijk terug in Nederland en zal het iedere dinsdagavond te zien zijn op de buis.

Volg de strijd om deze vrijgezel op de voet

Wist je dat:

  • De Nederlandse versie van De Bachelor in 2003 voor het eerst is uitgezonden? De presentatrice was Irene Moors en de afleveringen zijn opgenomen in Spanje.
  • Het tweede seizoen in 2004 was, werd gepresenteerd door Rik Luijcx en werd opgenomen in Zuid-Afrika?
  • Daarna pas in 2011 een nieuwe serie te zien was? Dit keer op Curaçao en gepresenteerd door Doctor Love himself: Robert ten Brink.
  • Iedere aflevering afsluit met een rozenceremonie? In de ceremonie moet de bachelor de vrouwen een roos geven die hij nog niet naar huis wilt sturen. De roos staat symbool voor de sleutel van de villa waar zij nog een dag mogen blijven
  • Het stel uit het laatste seizoen vijf jaar geleden niet meer bij elkaar is? Rutger en Marina voelden beiden geen vlinders.

De Bachelor terugkijken met NLZIET

Hoe de twintig vrijgezelle vrouwen met elkaar de strijd aangaan is wekelijks te zien bij Net5. Hier wil je natuurlijk geen aflevering van missen! Toch blijkt het plannen van doordeweekse televisieavonden niet altijd goed te lukken door sport, etentjes of andere verplichtingen en kan het voorkomen dat je een aflevering van De Bachelor mist. Met NLZIET kun je De Bachelor terugkijken wanneer het jou uitkomt! Je kijkt wanneer je maar wilt naar alle programma’s van NPO, RTL en SBS. En hebben jouw kinderen of partner de televisie overgenomen? Met de NLZIET app voor mobiel en tablet kijk je waar dan ook televisieprogramma’s, of het nu op zolder, in bed of onderweg is, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding!

 

Tinder of in de kroeg

De fel begeerde vrijgezel uit de Nederlandse versie van The Bachelor, Robbert Jonkheer, zei volmondig ja toen hij werd gevraagd voor het programma. Hij ziet dit als een unieke kans om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten. In de kroeg of via Tinder heeft de 32-jarige vrijgezel ook wel eens vrouwen ontmoet. Maar het digitale contact bleef altijd oppervlakkig en via deze voorselectie van de redactie verwacht Robert meer succes te hebben dan in de kroeg. Hij heeft namelijk een wensenlijst meegegeven waar de twintig deelneemsters op zijn geselecteerd. Robbert is op zoek naar een sterke vrouw die een eigen drive heeft en midden in het leven staat, met veel energie. Qua uiterlijk valt hij niet per se op één type.

 

Robbert Jonkheer

De Nederlandse bachelor van 2017 is Robbert Jonkheer. Hij is de IT-professional bij Heineken en woont in Amsterdam. Hij is een charmante, avontuurlijke man die met beide benen op de grond staat. De IT-specialist heeft een internationale carrière, is 32 jaar oud en serieus op zoek is naar een relatie.

 

Kijk nog meer romantische series bij NLZIET
Wanneer Nadine gaat scheiden van haar man, krijgt ze het financieel moeilijk en besluit ze aan de slag te gaan als escort...
Al jaren presenteert Robert ten Brink All You Need is Love, met als hoogtepunt de jaarlijkse kerstspecial!
Ook dit seizoen belooft weer heftig te worden. Wie doorstaat de ultieme relatietest?

Ben je benieuwd naar dit nieuwe seizoen en wil je een aflevering van De Bachelor terugkijken? Probeer NLZIET voor €0,01 en geniet gelijk van De Bachelor. Veel kijkplezier!

  • Kijk programma's en series terug en vooruit wanneer het jou uitkomt!
  • Live tv-kijken naar NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, Veronica, Disney XD en SBS9.
  • Kijk op smartphone, tablet, computer, laptop en Smart tv.
Meer weten?

Wil je weten wat je nog meer bij NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
Wat is de beeldkwaliteit van NLZIET?
Bij NLZIET worden alle programma's in de hoogst mogelijke kwaliteit online gezet. De beeldkwaliteit kan verschillen per aanbieder en per apparaat waarop het wordt afgespeeld. De kwaliteit kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.
Hoe kan ik zien welke programma's vooruit gekeken kunnen worden?
In de rij "Vooruitkijken" zie je per zendergroep (NPO Start, RTL XL en KIJK) welke programma's er vooruit te kijken zijn. Deze programma's zijn ook te herkennen aan het icoon wat bovenin de programmategel staat.