De 12 Van Oldenheim gemist?

De 12 Van Oldenheim terugkijken?

Ben ook jij al helemaal in de ban van de nieuwe serie De 12 Van Oldenheim? De serie vertelt het verhaal van Peggy, een journaliste die terugkeert naar haar geboortedorp om familiebanden te herstellen. Maar sinds de terugkomst van Peggy verandert er vanalles in Oldenheim en verdwijnen er mensen op mysterieuze wijze. De 12 Van Oldenheim gemist? Kijk alle afleveringen terug bij NLZIET zonder reclame!

Wist je dat:

 • De 12 Van Oldenheim al langer te zien was op Videoland? Vanaf april 2018 is de serie bij RTL 4 te zien. Er kunnen dus mensen in je omgeving zijn die de serie al gezien hebben!
 • De serie opgenomen is in Harmelen? Een typisch Nederlands dorpje waar ruim 70% van de opnames heeft plaatsgevonden. Verder zijn er opnames geweest in Woerden, Gouda en tuincentrum de Bosrand.
 • Er naar de eerste twee afleveringen ruim 1,2 miljoen kijkers keken op RTL 4.

Mysterieuze thriller serie

De uiterst spannende thriller serie volgt het leven van Peggy, een jonge journaliste die na lange tijd onverwacht terugkeert naar haar geboortedorp Oldenheim. Het ooit zo gemoedelijke dorp verandert sterk sinds de terugkeer van Peggy, er verdwijnen mensen op mysterieuze wijze.

 

Peggy is na haar moeilijke jeugd vertrokken uit Oldenheim in de hoop haar leven op de rit te krijgen. Zo heeft ze onder andere in Irak gewerkt. Zus Suus en vader Ruud heeft ze achtergelaten na haar moeilijke jeugd. Nadat ze 8 jaar weg is geweest uit Oldenheim besluit ze onverwachts om terug te keren naar haar geboortedorp. Helaas wordt Peggy niet zo hartelijk ontvangen door een aantal inwoners als ze had gehoopt, zo blijkt haar zus deze “verrassing” helemaal niet zo te zien zitten en ook haar vader zit niet op Peggy’s terugkomst te wachten.

 

Oldenheim

De serie De 12 Van Oldenheim speelt zich, zoals je misschien al vermoedde, af in het oer-Hollandse dorpje Oldenheim. De inwoners van het dorp worden keer op keer geconfronteerd met bizarre en mysterieuze verdwijningen van dorpsgenoten. De dorpsbewoners beginnen elkaar te wantrouwen en de gemeenschap wordt steeds minder hecht.

 

Niets is echter wat het lijkt in het dorpje Oldenheim… Zo is er een makelaar met een dubbelleven, een bankmanager met psychische problemen, een apotheker die zich met niet al te frisse zaakjes bezighoudt en een docent van een middelbare school die aardig overspannen lijkt te raken.

 

Verdwijning Nine

In de nacht dat Peggy terugkeert naar Oldenheim gebeurt er iets vreselijks. Nine, waar Peggy vroeger op paste als klein meisje, gaat samen met Rick stiekem naar een meertje toe midden in de nacht. Tijdens hun nachtelijke avontuurtje vallen er sterren en als de volgende ochtend blijkt dat Nine niet is thuisgekomen blijkt dat er iets goed mis is in Oldenheim. Wat de bewoners van Oldenheim dan nog niet weten is dat dit pas het begin is van een reeks mysterieuze verdwijningen…

 

Cast van De 12 Van Oldenheim

De 12 Van Oldenheim heeft een zeer gevarieerde cast onder andere bestaande uit:

 

 • Noortje Herlaar (bekend van Zuidas)
 • Gaite Jansen
 • Roos Wiltink
 • Richard Groenendijk
 • Guy Clemens
 • Cas Jansen
 • Ellis van den Brink
 • Fedja van Huet (bekend van Soof)

 

Ben je benieuwd naar deze nieuwe serie of wil je de afleveringen van De 12 van Oldenheim terugkijken zonder reclame? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

 • De mooiste programma’s zoals De 12 Van Oldenheim reclamevrij terugkijken
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.