Centraal Medisch Centrum gemist?

CMC terugkijken? Kijk nu reclamevrij!

Eindelijk weer een echte Nederlandse ziekenhuisserie, dat is wat we dachten toen in 2016 CMC van start ging. Een echte dramaserie die zich afspeelt in een ziekenhuis zoals die behoort te zijn, vol met liefde, drama en dood. CMC was dan ook direct een succes en begin 2018 startte seizoen 2. CMC seizoen 2 kijk je terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Wist je ook dat:

  • De ziekenhuisserie is opgenomen in het Dokter Jansencentrum te Emmeloord? Er werd een hele verdieping voor de serie afgehuurd.
  • Robert de Hoog de serie heeft verlaten? En dat Robbert van den Bergh en Marius Mensink eerst een bijrol hadden maar nu een prominentere rol hebben gekregen in CMC?
  • Victoria Koblenko tijdens de opnames van het eerste seizoen zwanger was? Ze is ervan overtuigd is dat ze de rol niet had gekregen als de ziekenhuisserie niet door vrouwelijke producenten was gemaakt.
  • Alle spelers van CMC mee hebben gelopen met een arts om zich zo beter in hun personage te kunnen inleven?
  • Seizoen 1 én 2 beide 10 afleveringen tellen?

CMC, een ziekenhuisserie zoals die hoort te zijn

De ziekenhuisserie volgt het leven van diverse medewerkers van Centraal Medisch Centrum waaronder ziekenhuis directrice Cleo de Waard die in seizoen 1 aan de slag ging bij het ziekenhuis. Cleo werd daar namelijk aangenomen omdat er binnen het ziekenhuis flinke bezuinigingen door moesten worden gevoerd en daar zou zij voor moeten zorgen.

 

De serie is gericht op zowel mannen als vrouwen en het maakt niet uit of je jong of oud bent! Wel is het een serie waarbij de verhaallijn dwars door alle afleveringen heen loopt, het is dus wel fijn als je alle afleveringen in de juiste volgorde bekijkt.

 

De mateloos populaire ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum, ook wel CMC genoemd, is iedere zondagavond te zien om 22.00 uur op RTL4. Heb je nou een aflevering van CMC gemist of kijk je het liever zonder reclame? Bij NLZIET kun je gemakkelijk CMC terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps.

 

Medisch Centrum West

Het zou zomaar eens kunnen dat CMC je heel erg terug doet denken aan Medisch Centrum West, een ziekenhuisserie van de TROS die tot 1994 is uitgezonden. De serie was 25 jaar geleden zo populair dat er wekelijks zo’n 3 tot 4,5 miljoen mensen naar keken. Daarmee is de ziekenhuis de best bekeken Nederlandse dramaserie ooit!

 

CMC cast

Voor de CMC cast is een groot aantal bekende acteurs ingezet waaronder Lieke van Lexmond, Susan Visser, Victoria Koblenko, Victor Löw en Renée Soutendijk.

 

De Hartstichting

CMC werkt samen met een groot aantal gezondheidsstichtingen waaronder De Hartstichting, De Nierstichting, Alzheimer Nederland en het Longfonds. Door deze unieke samenwerking is de serie nog realistischer. Voor de gezondheidsstichtingen is dit natuurlijk ook de uitgelezen kans om de kijker op een realistische manier te wijzen op de gevaren diverse ziektes. Zo werd de eerste aflevering in 2018 gewijd aan hersenletsel.

 

Ben je benieuwd naar deze serie of heb je een aflevering van CMC gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

De leukste series kijk je bij NLZIET!
Volg het wel en wee van het personeel in een luxe wellnessresort. Je komt alles te weten over eigenaresse Tess, haar vriend Douglas en de andere werknemers.
De Luizenmoeder speelt zich af op de fictieve basisschool De Klimop. Wanneer dochter Floor naar een nieuwe school gaat, krijgt haar moeder al snel te maken met de hiërarchie op het schoolplein.
De leukste en grappigste veertigplusser is terug! In Soof de serie gaat het verhaal verder waar het in de twee gelijknamige films geëindigd is.
  • De leukste ziekenhuisserie CMC reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Wil je meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over NLZIET? Neem contact met ons op of lees de Veelgestelde vragen.

Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Wat kost NLZIET?
De eerste maand kun je NLZIET uitproberen voor €0,01. Ben je overtuigd door het enorme reclamevrije aanbod en de vrijheid om tv te kijken waar en wanneer jij wilt? Dan blijf je van NLZIET genieten voor maar €7,95 per maand. Je kunt uiteraard op ieder moment online opzeggen, dus je zit nergens aan vast!
Hoe kan ik NLZIET opzeggen?
Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen door in te loggen op onze website en naar Mijn NLZIET te gaan en op het abonnementsoverzicht te klikken.