Anita wordt Opgenomen terugkijken?

Anita wordt Opgenomen gemist? Kijk terug bij NLZIET

Anita Witzier is terug met een nieuw seizoen van Anita wordt Opgenomen. Hierin gaat ze op bezoek bij verschillende zorginstellingen en leert ze alles over hoe het is om daar te moeten wonen. Heb jij een aflevering van het nieuwe seizoen Anita wordt Opgenomen gemist? Kijk deze nu terug bij NLZIET. Zo kun je op elk moment terugkijken via de app op mobiel, tablet smart tv en andere apparaten.

Anita wordt Opgenomen 2018

In het nieuwe seizoen gaat Anita niet langs bij verschillende instellingen, maar leert ze in één seizoen alle ins en outs over de vrouwengevangenis in Stichtse Vecht. Ze gaat hier het gesprek aan met de gedetineerden en medewerkers van vrouwengevangenis Nieuwersluis.

 

Anita leert de vrouwen kennen en hoort ook de reden waarom zij vast zitten. In de eerste aflevering leert ze een vrouw kennen die vast zit omdat ze haar boetes niet kon betalen, maar ook een vrouw die tien jaar cel heeft gekregen omdat ze door haar gewelddadige man gedwongen werd iemand te vermoorden.

 

Zijn al deze vrouwen schuldig? Of hebben sommige gewoon echt pech gehad? De eerste aflevering leverde al een miljoen kijkers op. Ben jij niet één van deze miljoen mensen en wil je Anita wordt opgenomen terugkijken? Probeer dan nu NLZIET een maand gratis en kijk direct.

 

Anita door de jaren heen

Het programma is in 2015 gestart en is inmiddels begonnen aan het vierde seizoen. In het eerste seizoen gaat Anita op bezoek bij twee psychiatrische klinieken. Dit was kliniek ‘de Meregaard’ in Almere en ‘de Rembrandthof’ in Hilversum. In het tweede seizoen ging Anita op bezoek bij twee verslavingsklinieken in Brabant.

 

Het derde seizoen ging ze bij verschillende medische afdelingen op bezoek. Zo ook bij de NICU in het Maxima Medisch Centrum, het Alexander Monro Brostkankerziekenhuis in Bilthoven en het Kinderhartcentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Anita wordt opgenomen terugkijken vanaf het eerste seizoen is helaas niet mogelijk, maar mis geen moment van het vierde seizoen met NLZIET.

 

Goede cijfers

De eerlijke gesprekken en trieste maar ook mooie verhalen kunnen veel mensen waarderen. Anita had in haar eerste seizoen bij 5 van de 6 afleveringen meer dan een miljoen kijkers. Ook de latere seizoen werden goed bekeken met vaak meer dan 800.000 live kijkers per aflevering. Ook de eerste aflevering van het vierde seizoen begon met een knaller met meer dan een miljoen kijkers. Heb jij Anita wordt opgenomen gemist? Kijk dan nu live of terug met NLZIET.

  • Live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Stream op twee schermen tegelijk
  • Kijk NLZIET op je telefoon, tablet, laptop of televisie
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.