Kijk 6 Inside terug

6 Inside terugkijken

Tegenwoordig haal je al je nieuwtjes over de entertainment wereld uit 6 Inside. Wie is er zwanger? Wie gaat trouwen? En wie gaat er in die leuke nieuwe serie spelen? Dit alles kom je te weten in het nieuwe dagelijkse amusement- en actualiteitenprogramma bij SBS6. Je kijk 6 Inside gemakkelijk terug zonder reclame!

Het concept van 6 Inside

In dit nieuwe entertainmentprogramma bespreken twee presentatoren de nieuwtjes van de dag. Jan Versteegh zegt over het nieuwe programma: “6 Inside is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.”

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

Het programma heeft dus twee vaste presentatoren die daarnaast worden aangevuld door insiders die per dag wisselen. Welke insiders aanwezig zijn hangt af van de actualiteit van de dag.

Nieuw presentatorsduo

Met het nieuwe programma wordt ook een nieuw duo gepresenteerd: Jan Versteegh en Albert Verlinde.

Jan Versteegh is begonnen als verslaggever bij PowNews waarna hij na 2 jaar overstapte naar BNN. Voor BNN heeft hij jarenlang meerdere programma’s gemaakt. Zoals Spuiten en Slikken, 3 op Reis, Jan versus Geraldine en Jan wordt Vader. Daarnaast heb je hem ook kunnen zien in programma’s als deelnemer, zo was hij in 2018 de mol in Wie Is De Mol. Ook won hij in 2016 het RTL programma It Takes 2 waarin BN’ers hun zangkunsten lieten horen.

Albert Verlinde ken je natuurlijk al van een soortgelijk programma dat hij gepresenteerd heeft bij RTL: RTL Boulevard. Hier heeft hij voor spraakmakende tv gezorgd met onder andere het uitzenden van beveiligingscamera beelden waarop Georgina Verbaan iemand anders zoende dan haar toenmalige vriend Jort Kelder. Enkele maanden later toonde hij een soortgelijke video waarop Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder zoenend in een parkeergarage te zien waren. Yolanthe had op dat moment een relatie met zanger Jan Smit. Hij kwam later zelf ook in het nieuws. Het kwam naar buiten dat zijn toenmalige man Onno Hoes vreemd was gegaan.

Primeur

Gelijk in de eerste uitzending kwam Jan al met een primeur!

Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk 6 Inside lekker waar en wanneer het jou uitkomt. Veel kijkplezier!

  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS live, terug en soms zelfs vooruit!
  • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in de EU televisie
  • Kun je het niet eens worden over wat jullie gaan kijken? Kijk op twee schermen tegelijk naar NLZIET
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.