Eigen Huis en Tuin gemist

Wist je dat Eigen Huis & Tuin het langstlopende klusprogramma van de Nederlandse televisie is? Het woon- en klusprogramma telt al meer dan 35 seizoenen. Nu presenteert Evelyn het programma samen met tuinman Tom en klusjesman Thomas. Maar, het bekendste klusduo is natuurlijk het duo: Rob en Nico! Niet alleen Nico en Rob van Eigen Huis en Tuin, maar alle presentatoren hebben maar één doel, Nederland laten klussen en tuinieren!


Heb je een aflevering van Eigen Huis en Tuin gemist? Of wil je een eerder seizoen van Eigen Huis & Tuin terugkijken? Bij NLZIET kijk je meerdere seizoenen terug. Weet je wat het grote voordeel is? Je kijkt de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame!


 • rtl logo

  Afl. 1

  Fri 10 Jul • 10:30

  23 min

 • rtl logo

  Afl. 21

  Thu 09 Jul • 10:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 20

  Wed 08 Jul • 10:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 19

  Tue 07 Jul • 10:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 18

  Mon 06 Jul • 10:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 17

  Fri 03 Jul • 10:30

  37 min


De voordelen van online tv-kijken bij NLZIET

 • Eigen Huis en Tuin terugkijken wanneer het jou uitkomt
 • Iedere week een aflevering Eigen Huis en Tuin vooruitkijken
 • Kijken in HD kwaliteit
 • Voor slechts €7,95 per maand bekijk je alle programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK
 • Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone
 • Probeer de eerste maand eens voor €0,01. Is NLZIET niets voor jou? Geen probleem, je kunt het abonnement altijd online stoppen, dus je zit nergens aan vastEigen Huis en Tuin vooruitkijken

Je kijkt iedere zaterdag rond 18.00 uur naar het klusprogramma op RTL 4. Zo rond etenstijd is vaak net een onhandige tijd in verband met hobby’s, kinderen, sporten of koken. Dit hoeft geen probleem te zijn, want bij NLZIET kun je iedere week een aflevering Eigen Huis en Tuin vooruitkijken. Nu je zelfs vooruit kunt kijken, heb je echt geen excuus meer om niet aan die klus te beginnen!


Handig, dat vooruitkijken, als je net zit te wachten op de uitleg of demonstratie van dat ene klusproject wat je graag wilt gaan starten! Wat voor klussen in of rondom het huis heb jij nog op de planning staan? Iedere zaterdag wordt de eerstvolgende aflevering online geplaatst bij NLZIET. Vanaf nu hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse televisie!


Over Eigen Huis en Tuin

De presentatoren van het klusprogramma hebben maar één doel: iedereen in Nederland laten klussen en tuinieren! Er is niets leukers dan trots in de tuin of woonkamer zitten met uitzicht op jouw geslaagde klusproject! Toch?


Doen en laten doen

Aan de hand van de metamorfoses laat het klus trio zien hoe leuk klussen en tuinieren is. Thomas maakt ware paleizen van huizen en tovert de oude badkamer of keuken om in een spa of kookstudio. Maar ook slaap-, kinder-, baby en woonkamers geeft hij een metamorfose en hij laat zien hoe je je huis beveiligt, een goede bijkeuken samenstelt, de wc vervangt of van een smoezelig hok een praktisch washok maakt. Krijg je Thomas van Eigen Huis en Tuin over de vloer? Dan kun je rekenen op vakmanschap! En thuis krijg je de handigste tips en een overdosis inspiratie om thuis ook de handen uit de mouwen te steken en aan het klussen te gaan.


Iedereen kan klussen

In dit klusprogramma worden duidelijke demonstraties gegeven van klusprojecten. De presentatoren nemen je mee door alle stappen en willen hiermee duidelijk maken dat iedereen kan klussen!


Naast het eigen huis komt natuurlijk ook de tuin aan bod. Tom (bekend van Boer Zoekt Vrouw) verrast de eigenaar van de tuin steeds weer met de nieuwst tuintrends, stijlvolle bestrating en de mooiste beplanting. De tuin is voor ieder gezin anders, de één krijgt een eetbare tuin (nou ja, een tuin vol bloemen en planten die je kunt eten), de ander krijgt een onderhoudsarme tuin en bij een ander gezin staat het speelplezier van de kinderen voorop. Kortom; krijg je Tom op bezoek, dan zit jij heerlijk buiten van het voorjaar!


Evelyn zorgt voor de styling en de kleine klusjes, zodat het huis en tuin niet alleen degelijk maar ook gezellig ingericht zijn.


Hoe deed hij dat nou?

Ben je aan het klussen of tuinieren en wil je weten hoe Thomas of Tom dat deed? Pak je tablet of smartphone erbij, met de NLZIET-app kijk je het klusprogramma een jaar lang terug. Kijk de aflevering van dat ene leuke project nog eens terug, zet hem naast je neer en doe stap voor stap na wat Tom of Thomas deed. Ging het te snel? Dan spoel je even terug en kijk je opnieuw!


Eigen Huis en Tuin kijken bij NLZIET

Heb je meteen zin gekregen om inspiratie op te doen voor je verbouwing, tuin of interieur? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk direct! Of heb je een aflevering van Eigen Huis en Tuin gemist? Bij NLZIET zit je goed, er zijn namelijk talloze afleveringen terug te kijken. Succes met klussen en veel kijkplezier!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Op welke zender wordt Eigen Huis & Tuin uitgezonden?

Kijk naar Eigen Huis & Tuin op RTL 4.

Hoelaat begint Eigen Huis & Tuin?

Kijk iedere zaterdag om 18.10 uur naar Eigen Huis en Tuin.

Hoeveel afleveringen kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kun je tot een jaar terug afleveringen van Eigen Huis & Tuin terugkijken. Ook kun je iedere week een aflevering van Eigen Huis & Tuin vooruitkijken!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.