Eigen Huis en Tuin gemist en terugkijken?

Heb je een aflevering van Eigen Huis en Tuin gemist? Of wil je een eerder seizoen van Eigen Huis & Tuin terugkijken? Bij NLZIET kijk je meerdere seizoenen terug. Weet je wat het grote voordeel is? Je kijkt de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame! Probeer 1 maand gratis en kijk direct.De voordelen van NLZIET

 • logo

  Afl. 66

  Gisteren • 17:00

  41m min

 • logo

  Afl. 65

  Vr 13 mei. • 17:00

  41m min

 • logo

  Afl. 64

  Do 12 mei. • 17:00

  41m min

 • logo

  Afl. 63

  Wo 11 mei. • 17:00

  41m min

 • logo

  Afl. 62

  Di 10 mei. • 17:00

  41m min

 • logo

  Afl. 61

  Ma 9 mei. • 17:00

  41m min


Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven

Het programma richt zich op koken, tuinieren, beauty, wonen en vrije tijd. De presentators geven je elke werkdag een hoop inspiratie vanuit een boerderij in de Bilt. Wil je zelf aan de slag? Ze leggen je uit hoe je jouw klus klaart. Er is niets leukers dan trots in de tuin of woonkamer zitten met uitzicht op jouw geslaagde klusproject! Toch?


Iedereen kan klussen

In dit klusprogramma worden duidelijke demonstraties gegeven van klusprojecten, net zoals bij Help, mijn man is klusser!. De presentatoren nemen je mee door alle stappen en willen hiermee duidelijk maken dat iedereen kan klussen!

Naast het eigen huis komt natuurlijk ook de tuin aan bod. Tom (bekend van Boer Zoekt Vrouw) verrast de eigenaar van de tuin steeds weer met de nieuwst tuintrends, stijlvolle bestrating en de mooiste beplanting. De tuin is voor ieder gezin anders, de één krijgt een eetbare tuin (nou ja, een tuin vol bloemen en planten die je kunt eten), de ander krijgt een onderhoudsarme tuin en bij een ander gezin staat het speelplezier van de kinderen voorop. Kortom; krijg je Tom op bezoek, dan zit jij heerlijk buiten van het voorjaar!


Froukje zorgt voor de styling en de kleine klusjes, zodat het huis en tuin niet alleen degelijk maar ook gezellig ingericht zijn.


Heb je meteen zin gekregen om inspiratie op te doen voor je verbouwing, tuin of interieur? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk direct! Of heb je een aflevering van Eigen Huis en Tuin gemist? Bij NLZIET zit je goed, er zijn namelijk talloze afleveringen terug te kijken. Succes met klussen en veel kijkplezier!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke zender wordt Eigen Huis & Tuin uitgezonden?

Kijk naar Eigen Huis & Tuin op RTL 4.

Hoelaat begint Eigen Huis & Tuin?

Kijk iedere werkdag om 17.00 uur naar Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven.

Hoeveel afleveringen kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kun je tot een jaar terug afleveringen van Eigen Huis & Tuin terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.