Kijk Dit is mijn huis nu terug!

Aflevering van Dit is mijn huis gemist? Geen probleem, met NLZIET kun je Dit is mijn huis terugkijken via je smartphone, laptop of tablet. Probeer nu één maand gratis en kijk direct de afleveringen terug. Het voordeel is: na iedere aflevering kijk je één aflevering vooruit!Voordelen van NLZIET

  • Dit is mijn huis gemist? Kijk reclamevrij terug
  • Kijk op een apparaat naar keuze
  • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd
  • Kijk waar en wanneer je wilt
  • Kijk online tv zonder kabels of kastjes
  • Probeer nu 1 maand gratis


Dit is mijn huis 2022

Dit is mijn huis 2022, gepresenteerd door Kees Tol, is een nieuw programma dat lijkt op Wie van de Drie. In deze variant proberen panelleden te achterhalen wie de echte huiseigenaar is. Er staan vier mensen tegenover ze die allemaal de eigenaar van ‘het huis’ kunnen zijn. Wie is de echte eigenaar?


Dit is mijn huis vooruitkijken

Met NLZIET kun je na iedere aflevering één aflevering van Dit is mijn huis vooruitkijken. Kijk live en on demand waar en wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt, is een abonnement op NLZIET en een goede internetverbinding.


Dit is mijn huis gemist? Probeer één maand gratis en kijk direct alle afleveringen. Kijk ook andere programma’s van NPO, SBS en RTL en mis niets meer van de Nederlandse en Vlaamse televisie!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt Dit is mijn huis 2022 uitgezonden?

Dit is mijn huis wordt vanaf 9 maart 2022 om 20.30u op SBS6 uitgezonden.

Kan ik Dit mijn huis terugkijken?

Ja! Kijk alle afleveringen reclamevrij terug op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet. Ideaal als je Dit is mijn huis gemist hebt.

Kan ik Dit is mijn huis vooruitkijken bij NLZIET?

Ja, na iedere aflevering kijk je één aflevering vooruit bij NLZIET. Kijk live en on demand zonder reclame.

Wie is dit presentator van Dit is mijn huis?

Kees Tol presenteert Dit is mijn huis. Hij presenteerde ook andere woonprogramma’s, zoals vtwonen weer verliefd op je huis.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.