De Luizenmoeder terugkijken met NLZIET

De nieuwe serie De Luizenmoeder is vanaf de eerste aflevering al een regelrechte hit! Zowel mensen met als mensen zonder kinderen hebben het erover. Heb je nog nooit van Juf Ank gehoord en de hype van De Luizenmoeder gemist? Geen zorgen, wij praten je helemaal bij over de moedermaffia, tienminutengesprekken, traktatiebeleid, zorgvaders en hangouders. Met NLZIET kijk je de afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame. Probeer 1 maand gratis en kijk direct!

 • logo

  Het zijn altijd de nieuwkomers

  Jan. 2018 • 20:25

  25m min

 • logo

  Afspraak is afspraak

  Jan. 2018 • 20:25

  24m min

 • logo

  Er zijn er twee jarig, hoera hoera

  Dec. 2020 • 20:25

  24m min

 • logo

  Laat ze maar glanzen

  Feb. 2018 • 20:25

  23m min

 • logo

  Winterklaas

  Dec. 2020 • 20:25

  25m min

 • logo

  Lentekriebels

  Feb. 2018 • 20:25

  23m min
Basisschool De Klimop

De serie speelt zich af op de fictieve basisschool De Klimop. De Luizenmoeder start wanneer alleenstaande moeder Hannah (gespeeld door Jennifer Hoffman) en haar dochter Floor net zijn verhuisd. Hannah is pas gescheiden en Floor start het nieuwe schooljaar in een nieuwe klas bij een nieuwe school. Wanneer Hannah haar hulp aanbiedt aan één van de andere moeders uit de ouderraad, krijgt ze al snel te maken met de hiërarchie op het schoolplein. Zo kun je helpen als overblijfmoeder, lief-en-leed-moeder, groene-vinger-moeder, voorleesmoeder en onderaan de ladder: als luizenmoeder.


Hallo allemaal!

Mocht je De Luizenmoeder gemist hebben op televisie, dan heb je misschien wel iets gehoord over de hilarische types die in de serie spelen. In De Luizenmoeder cast blinkt Juf Ank (gespeeld door Ilse Warringa) uit. Ze houdt van zingen en vrijwel alles wat ze tegen de schoolkinderen en ouders zegt, doet zij in zangvorm. De liedjes “Hallo allemaal” en “Dag, dag, dag” blijven voorlopig nagalmen in je hoofd! De sullige schooldirecteur Anton (gespeeld door Diederik Ebbinge) zorgt ook iedere aflevering weer voor ongemakkelijke situaties. Om nog maar te zwijgen over de andere hulpmoeders van het schoolplein en de rest van De Luizenmoeder cast.

De Luizenmoeder seizoen 2

Ook De Luizenmoeder seizoen 2 kijk je live of terug bij NLZIET! In de eerste aflevering zie je dat directeur Anton een nieuwe koers wilt varen. Hij heeft namelijk film geinvesteerd in een nieuwe strategie: De Klimop moet de veiligste school van de regio worden. Alle vertrouwde gezichten zijn weer te zien op en rond het schoolplein. Dus ook in het nieuwe schooljaar geldt: “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!”


Kijkcijferrecord

Sinds 14 januari is De Luizenmoeder van AVROTROS te zien bij NPO 3. De eerste aflevering zorgde meteen voor een kijkcijferrecord. Nadat ruim 750.000 mensen de eerste aflevering op televisie hebben gekeken, is dit het eerste programma ooit wat door zoveel mensen online is terug gekeken. De serie blijft records breken, want de aflevering van zondag 4 februari trok bijna 4 miljoen kijkers inclusief uitgesteld kijken via internet.


Ben je benieuwd naar de nieuwe serie of heb je De Luizenmoeder gemist? Start één maand gratis en kijk direct!


Wist je dat?

 • De fans van Juf Ank een Twitter parodie-account zijn gestart?
 • Het Twitter account @juf_ank_klimop al bijna 30.000 volgers heeft?
 • De Gebroeders Rossig een nummer 1-hit hebben gescoord? Zij maakten een carnavalsversie van het openingslied van juf Ank.
 • De serie de draak steekt met heikele thema’s zoals discriminatie en racisme?
 • Ook andere zaken zoals het verjaardagsprotocol en de participatie avond humoristisch worden uitvergroot?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik De Luizenmoeder terugkijken met NLZIET?

Ja zeker! Kijk de seizoenen reclamevrij terug op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon.

Hoeveel afleveringen kan ik terugkijken van De Luizenmoeder?

Je kunt alle afleveringen van seizoen 1 en 2 terugkijken!

Kan ik ook naar andere series kijken bij NLZIET?

Ja, kijk naar bijvoorbeeld Oogappels, Klem en Ik weet wie je bent bij NLZIET.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.