Tv-kijken in het buitenland met NLZIET

Met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder schotel of kabel. En dat in heel de EU! Nederlands tv-kijken in het buitenland doe je gemakkelijk op een device naar keuze, zoals je tv, tablet, smartphone of laptop.


Het enige dat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding en een abonnement bij NLZIET. Start nu jouw proefperiode en kijk tv op vakantie, onderweg of thuis.

Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Online tv-kijken op vakantie

Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt naar de televisieprogramma’s van onder andere RTL, SBS, NPO en VRT. Binnen de hele EU kun je het Nederlandse aanbod kijken.


Hoe werkt dat dan? Je sluit een abonnement af op onze website. Dan installeer je de NLZIET-app vanuit de app store op het apparaat dat je bij je hebt op vakantie, zoals je telefoon of tablet. Daar log je in op je NLZIET-account en dan kun je direct beginnen met kijken.


Kijk je op een laptop? Dan hoef je alleen maar naar de website van NLZIET te gaan en in te loggen. Simpel hè?


Vanaf dat moment kun je live, terug en soms vooruitkijken naar jouw favoriete series en programma’s.


Tv-kijken op de camping? Dat kan via NLZIET!

Het is avond op de camping en je wil, voordat je je slaapzak in kruipt, nog even lekker tv-kijken net als thuis. Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken op de camping.


Omdat je met NLZIET tv-kijkt via internet hoef je niet meer te prutsen met schotels of kabels bij je camper of caravan. Als je een tv hebt in je camper of caravan kun je bijvoorbeeld via een chromecast NLZIET streamen naar je tv. Heb je een smart tv? Dan kun je daarop de NLZIET-app installeren.


Als je geen tv hebt op de camping, dan kun je ook heel gemakkelijk kijken op je smartphone, tablet of laptop.


Voordelig tv-kijken in het buitenland

Woon je in het buitenland of ben je voor langere tijd in het buitenland? Dan is NLZIET ook een goede optie om ook voordelig tv te kijken. Vanaf 7.95 per maand kijk je naar 38+ tv-zenders door alleen een tv-abonnement bij NLZIET af te sluiten. Met een goede internetverbinding en een apparaat naar keuze kun je direct beginnen met kijken. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


De leukste tv-series en programma’s

Met NLZIET kun je een hoop tv-series en programma’s volgen. Populaire programma’s zijn bijvoorbeeld Expeditie Robinson, Jinek, Code van Coppens en Flikken Rotterdam. Ook kun je op vakantie grote sportevenementen live kijken, zoals de Champions League en Europa League.


Ben je benieuwd of NLZIET iets voor je is? Probeer 14 dagen gratis en ervaar de vrijheid van televisieprogramma’s kijken in het buitenland wanneer het jou uitkomt. Bevalt het niet? Dan zeg je NLZIET gemakkelijk weer op. Je zit dus nergens aan vast.
Veelgestelde vragen

Heb ik een kabel of schotel nodig voor Nederlandse tv te kijken in het buitenland?

Nee, met NLZIET kun je tv-kijken zonder kabel of schotel. Het enige dat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding, via bijvoorbeeld wifi of 4G, en een apparaat naar keuze. Kijk tv op vakantie, thuis of onderweg!

Kan ik tv-kijken op de camping met NLZIET?

Ja, zeker! Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Ideaal als je tv-kijkt op de camping, in een hotel of onderweg in de camper.

Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

Je kunt NLZIET kijken op verschillende devices. Onder andere op een Apple TV, laptop, tablet, mobiele telefoon en via chromecast.

In welke landen kan ik NLZIET kijken?

Overal in de EU kun je goedkoop tv-kijken. Ideaal als je tv-kijkt op de camping, in een hotel of onderweg in de camper.

Kan ik op twee apparaten tegelijkertijd kijken?

Ja, dat kan. Je hebt hier geen tweede tv-aansluiting voor nodig, alleen een goed werkende internetverbinding.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.