Voetbal Inside live kijken bij NLZIET

Kijk VI live waar het jou uitkomt!

Al sinds 2001 is de voetbaltalkshow niet meer van de Nederlandse kijkbuis weg te denken. Wilfred Genee discussieert wekelijks samen met drie analytici over de ontwikkelingen op en rondom het voetbalveld. Wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je tv-programma’s kijkt? Met NLZIET kun je VI live kijken waar het jou uitkomt.

Wist je dat?

  • Het trio deze zomer vertrekt bij RTL? De heren verbinden zich vanaf dan voor ten minste 4 jaar aan Talpa TV en VI zal vanaf dan te zien zijn op dezelfde dagen en tijdstippen bij Veronica, maar dan waarschijnlijk onder een andere naam.
  • Voetbal Inside een eigen boxershort lijn heeft gelanceerd?
  • De heren van VI een plek op de RTL Walk Of Fame hebben weten te bemachtigen? Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben gezamenlijk een plek gekregen.
  • Er een heuse Voetbal Inside app is? De app is met ruim 375.000 downloads een van de succesvolste voetbal-apps van Nederland. In de app zijn niet alleen de video’s van het programma te vinden maar ook het laatste voetbalnieuws en meer wat nodig is om een goede voetbaldiscussie te beginnen.
  • Het programma regelmatig in het nieuws komt vanwege de lompe, grove grappen die de heren maken?

VI onderweg kijken

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en Voetbal Inside live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de app voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij naar Voetbal Inside online kijken waar jij wilt!

 

Elke maandag- en vrijdagavond de leukste voetbaldiscussies

Wist je dat Voetbal Inside elke maandag- en vrijdagavond om 20:30 te zien is? Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal, ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in VI.

 

Wilfred Genee

Wilfred is al sinds jaar en dag het vaste gezicht van Voetbal Inside, de voetbaltalkshow die veel meer is dan alleen dat. Genee is bekend van zijn programma The Friday Move waarin hij gasten ontvangt uit de media, politiek en entertainment business. Zijn echte grote bekendheid begint echter wanneer hij het programma VI gaat presenteren. In 2005 is Genee echter overgestapt van RTL naar Talpa en ook daar heeft hij diverse voetbal gerelateerde programma’s gepresenteerd. Toen Talpa werd overgenomen door RTL is Genee weer VI gaan presenteren.

 

De analytici

Naast Wilfred Genee zitten er ook wekelijks drie analytici aan tafel om samen met Genee alles over en rondom voetbal te bespreken. René van der Gijp en Johan Derksen zijn al jaren de vaste analyticus in het programma en naast hun schuiven onder andere Hans Kraay jr., Valentijn Driessen en Jan Boskamp met enige regelmaat aan.

 

René van der Gijp

Van der Gijp kun je kennen als oud-profvoetballer, hij heeft gespeeld voor Sparta, PSV, SC Heerenveen en voor Oranje. Meer dan veertien jaar speelde Van der Gijp in de eredivisie. Na zijn succesvolle voetbalcarrière is hij analyticus bij VI en is er in 2012 een spraakmakend boek over hem geschreven genaamd Gijp.

 

Johan Derksen

Ook Derksen is een voormalig Nederlands voetballer en hij wordt ook wel De snor genoemd. Derksen heeft onder andere bij HFC Haarlem en BV Veendam gespeeld. Terwijl Derksen nog voetbalde is hij zich gaan focussen op voetbal journalistiek, zo is hij van 2000 tot 2013 hoofdredacteur geweest van VI (het gelijknamige magazine).

 

De Gouden Televizier-Ring

In 2011 won het programma, wat toen nog Voetbal International heette, de Gouden Televizier-Ring. De voetbaltalkshow kreeg ruim 37 procent van de stemmen en versloeg daarmee The Voice of Holland en Wie is de Mol?.

 

Voetbal Inside Oud

Wist je dat er naast de uitzendingen van VI op maandag en dinsdag ook nog een dagelijkse aflevering is van Voetbal Inside Oud? In dit 1 minuut durende programma word je snel bijgepraat over het voetbalnieuws van die dag.

 

Kijk elke maandag en vrijdag Voetbal Inside live en probeer NLZIET één maand voor €0,01! Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kun je afleveringen van Voetbal Inside tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Veel kijkplezier!

Nog meer tv-plezier voor de voetballiefhebber
Op de hoogte blijven van sport, actie, humor en reality? Kijk dan live naar RTL 7!
Bij de NOS kun je terecht voor je dagelijkse portie sport-tv! Van voetbal tot Formule 1.
Een inkijkje in de donkere kant van de voetbalwereld? Kijk dan naar de Nederlandse serie Voetbalmaffia.
  • Kijk VI live waar het jou uitkomt
  • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement
  • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv
Meer weten?

Wil je weten wat je nog meer met NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
Wat is de beeldkwaliteit van NLZIET?
Bij NLZIET worden alle programma's in de hoogst mogelijke kwaliteit online gezet. De beeldkwaliteit kan verschillen per aanbieder en per apparaat waarop het wordt afgespeeld. De kwaliteit kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.