Veronica Inside live kijken bij NLZIET

Kijk Veronica Inside live waar het jou uitkomt!

Al sinds 2001 is de voetbaltalkshow niet meer van de Nederlandse kijkbuis weg te denken. Al heeft het programma sinds 2018 een kleine verandering doorstaan en is het nu Veronica Inside in plaats van Voetbal Inside. Het concept is hetzelfde, maar dan in een nieuw jasje gegoten.

 

Nog steeds discussieert Wilfred Genee wekelijks samen met drie analisten over de ontwikkelingen op en rondom het voetbalveld. Het enige verschil is de naam, de zender en het decor. Wil je graag zelf bepalen waar en wanneer naar Veronica kijkt? Met NLZIET kijk je live naar voetbal, zoals Veronica Inside en de Champions League, waar je maar wilt.

Wist je dat?

  • Het trio deze zomer vertrokken is bij RTL? De heren hebben zich voor ten minste 4 jaar verbonden aan Talpa TV. VI blijft wel gewoon te zien zijn op dezelfde dagen en tijdstippen, alleen nu bij Veronica. Onder de naam Veronica Inside.
  • Veronica Inside ook een boekenlijn is? Ze geven verschillende sportboeken uit, waaronder: “De wereld volgens Gijp”, “De hand van Louis van Gaal” en “Rico”.
  • De heren van VI een plek op de RTL Walk Of Fame hebben weten te bemachtigen. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben gezamenlijk een plek gekregen.
  • Veronica Inside een eigen boxershort lijn gaat lanceren?
  • Het programma regelmatig in het nieuws komt vanwege de lompe, grove grappen die de heren maken.
  • VI in 2011 de Gouden Televizier-Ring won? Dit was toen geheel tegen ieders verwachting in.

VI onderweg kijken

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en VI live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij naar Veronica Inside online kijken waar jij wilt!

 

Elke maandag- en vrijdagavond de leukste voetbaldiscussies

Wist je dat Veronica Inside elke maandag- en vrijdagavond om 20:30 te zien is? Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal, ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in Veronica Inside.

 

Wilfred Genee

Wilfred is al sinds jaar en dag het vaste gezicht van (Voetbal) Veronica Inside, de voetbaltalkshow die veel meer is dan alleen dat. Genee is bekend van zijn programma The Friday Move waarin hij gasten ontvangt uit de media, politiek en entertainment business.

 

Zijn echte grote bekendheid begint echter wanneer hij het programma VI gaat presenteren. In 2005 is Genee echter overgestapt van RTL naar Talpa en ook daar heeft hij diverse voetbal gerelateerde programma’s gepresenteerd.

 

Toen Talpa werd overgenomen door RTL is Genee weer VI gaan presenteren. Sinds het nieuwe voetbalseizoen van 2018 is hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp overgestapt naar Veronica.

 

De analisten

Naast Wilfred Genee zitten er ook wekelijks drie analytici aan tafel om samen met Genee alles over en rondom voetbal te bespreken. René van der Gijp en Johan Derksen zijn al jaren de vaste analisten in het programma en naast hun schuiven onder andere Hans Kraay jr., Valentijn Driessen en Jan Boskamp met enige regelmaat aan.

 

René van der Gijp

Van der Gijp kun je kennen als oud-profvoetballer, hij heeft gespeeld voor Sparta, PSV, SC Heerenveen en voor Oranje. Meer dan veertien jaar speelde Van der Gijp in de eredivisie. Na zijn succesvolle voetbalcarrière is hij analyticus bij VI en is er in 2012 een spraakmakend boek over hem geschreven genaamd Gijp.

 

Johan Derksen

Ook Derksen is een voormalig Nederlands voetballer en hij wordt ook wel De snor genoemd. Derksen heeft onder andere bij HFC Haarlem en BV Veendam gespeeld. Terwijl Derksen nog voetbalde is hij zich gaan focussen op voetbaljournalistiek. Zo is hij van 2000 tot 2013 hoofdredacteur geweest van het weekblad Voetbal International.

 

De Gouden Televizier-Ring

In 2011 won het programma, wat toen nog Voetbal International heette, de Gouden Televizier-Ring. De voetbaltalkshow kreeg ruim 37 procent van de stemmen en versloeg daarmee The Voice of Holland en Wie is de Mol?.

 

Veronica Inside

Wist je dat er bij Veronica Inside nog meer plaats is voor andere zaken? Hoewel er bij Voetbal Inside al veel gepraat werd over BN’ers, politiek en andere actualiteiten, is daar bij Veronica Inside nog meer plek voor. Mensen die vinden dat het alleen maar over voetbal moet gaan hebben nu ook geen excuus meer, aangezien ‘voetbal’ niet meer in de naam voorkomt.

 

Kijk elke maandag en vrijdag Veronica Inside live en probeer NLZIET één maand voor €0,01! Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kun je afleveringen van Veronica Inside tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Veel kijkplezier!

Nog meer tv-plezier voor de voetballiefhebber
Live naar de Champions Leaugeue, NCIS, The Big Bang Theory en Border Security kijken? Dan zit je goed bij veronica!
Bij de NOS kun je terecht voor je dagelijkse portie sport-tv! Van voetbal tot Formule 1.
Kijk naar de wedstrijden van de Champions League waar het jou uitkomt!
  • Kijk VI live waar het jou uitkomt
  • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement
  • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv
Meer weten?

Wil je weten wat je nog meer met NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
Wat is de beeldkwaliteit van NLZIET?
Bij NLZIET worden alle programma's in de hoogst mogelijke kwaliteit online gezet. De beeldkwaliteit kan verschillen per aanbieder en per apparaat waarop het wordt afgespeeld. De kwaliteit kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.
Hoe kan ik zien welke programma's vooruit gekeken kunnen worden?
In de rij "Vooruitkijken" zie je per zendergroep (NPO Start, RTL XL en KIJK) welke programma's er vooruit te kijken zijn. Deze programma's zijn ook te herkennen aan het icoon wat bovenin de programmategel staat.