SBS9 live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je SBS9 live kijken via NLZIET, waar je wilt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een abonnement op NLZIET. Probeer 1 maand gratis en kijk direct.Voordelen van NLZIET

 • Geen vaste tv-abonnement meer nodig
 • Kijk live en on demand waar je wilt
 • In heel Europa beschikbaar
 • Kijk op alle devices
 • NLZIET kun je 1 maand gratis uitproberen
 • Daarna slechts 7,95 per maand
 • Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast


SBS9 programma’s

Bij NLZIET kun je de beste SBS9 programma’s live kijken, maar welke programma’s kun je allemaal kijken? Dat zijn er een heleboel! We hebben de beste programma’s voor je op een rijtje gezet:


 • Charmed: Charmed is een Amerikaanse serie die gaat over drie zussen die heksen blijken te zijn. Welke krachten hebben zij allemaal? En kunnen ze deze onder controle houden?
 • Huizenjacht: in het programma Huizenjacht gaan stellen op zoek naar een perfecte woning. Vinden ze hun droomhuis?
 • De wereld Rond met 80-jarigen: hoogbejaarden reizen samen de hele wereld, naar populaire bestemmingen, zoals Zuid-Afrika. Dit programma laat zien dat je nooit te oud genoeg bent om bijzondere vakanties mee te maken.
 • Elke minuut een baby: in elke minuut een baby worden zwangere vrouwen gevolgd die op het punt staan te bevallen. Persoonlijke verhalen worden gedeeld, de hoogte- en dieptepunten.
 • Dieren op Spreekuur: verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten staan centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun verzorgers. De beste zorg is hierbij van belang.


Kijk live naar 37 tv-zenders

Zijn bovenstaande programma’s niets voor jou? Geen probleem! Met NLZIET kijk je live en on demand naar 37 tv-zenders van NPO, RTL, SBS en zelfs VRT. Mis niets van jouw favoriete programma’s met deze app. Het voordeel is: kijk waar en wanneer je wilt, zelfs in Europa is NLZIET beschikbaar. Probeer de eerste maand gratis, daarna slechts 7,95 per maand. Een abonnement is opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik SBS9 live kijken via NLZIET?

Sluit een abonnement af via de website van NLZIET en installeer de app op je tv, laptop, tablet of telefoon en kijk direct.

Kan ik ook programma’s van SBS9 terugkijken?

Ja, de meeste programma’s kijk je on demand zonder reclame. Ideaal als je SBS9 gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.