SBS9 live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je SBS9 live kijken via NLZIET, waar je wilt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een abonnement op NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.SBS9 programma’s

Bij NLZIET kun je de beste SBS9 programma’s live kijken, maar welke programma’s kun je allemaal kijken? Dat zijn er een heleboel! We hebben de beste programma’s voor je op een rijtje gezet:


Charmed
Huizenjacht
De wereld Rond met 80-jarigen
Elke minuut een baby
Dieren op Spreekuur


Kijk live en on demand naar 38 tv-zenders

Zijn bovenstaande programma’s niets voor jou? Geen probleem! Met NLZIET kijk je live en on demand naar 38 tv-zenders van NPO, RTL, SBS en zelfs VRT. Mis niets van jouw favoriete programma’s met deze app.

Het voordeel is: kijk waar en wanneer je wilt, zelfs in Europa is NLZIET beschikbaar. Probeer 14 dagen gratis, daarna slechts 7,95 per maand. Een abonnement is opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik SBS9 live kijken via NLZIET?

Sluit een abonnement af via de website van NLZIET en installeer de app op je tv, laptop, tablet of telefoon en kijk direct.

Kan ik ook programma’s van SBS9 terugkijken?

Ja, de meeste programma’s kijk je on demand zonder reclame. Ideaal als je SBS9 gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.