RTL Late Night live kijken

Kijk RTL Late Night live waar het jou uitkomt!

Al sinds 2013 zendt RTL4 elke werkdag RTL Late Night uit waarin bekende en minder bekende mensen aan tafel aanschuiven. In de ruim één uur durende talkshow wordt aandacht gegeven aan actualiteiten, entertainment, sport en politiek. Wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je naar RTL Late Night kijkt? Met NLZIET kijk je live naar RTL Late Night waar je maar wilt.

RTL Late Night facts:

  • RTL Late Night heeft op 23 maart 2018 alweer 1000 afleveringen uitgezonden.
  • De late night show is eerst vier maanden op tv geweest als proef, door het succes is het toen een vaste show van RTL geworden.
  • De tune van het programma is geïnspireerd op het nummer She’s a Superlady van Luther Vandross.
  • Het programma is na de zomer in 2018 in een nieuw jasje gestoken door Twan Huys.
  • Luuk Ikink was vanaf de start van het programma in 2013 de vaste sidekick van Humberto. Sinds de zomer van 2016 is hij gestopt en begonnen als co-presentator bij RTL Boulevard.

Kijk live tv met NLZIET

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en RTL Late Night live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij naar RTL Late Night online kijken waar jij wilt!

 

Elke avond vanuit De Hallen

Het eerste seizoen van RTL Late Night werd opgenomen in de het American Hotel in Amsterdam. Sinds het tweede seizoen is RTL Late Night te zien vanuit het NH Schiller op het Rembrandtplein in Amsterdam, maar vanaf de zomer 2018 wordt het programma opgenomen in De Hallen in Amsterdam.

 

RTL Summer Night

In 2014 en 2015 waren er gedurende de zomermaanden geen uitzendingen, omdat Humberto Tan vakantie had. In 2016 heeft Peter van der Vorst, bekend van onder andere Van Der Vorst Ziet Sterren, de taak op zich genomen om gedurende de zomermaanden het programma te presenteren. In 2017 is het programma in de zomervakantie omgedoopt tot RTL Summer Night en werd het gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Het programma werd toen om 21:30 uitgezonden, een uur eerder dan normaal gesproken.

 

Vertrek Humberto Tan

In de aflevering van RTL Late Night op 28 februari 2018 kondigde Humberto Tan aan dat hij stopt als presentator van de late night show. Vanaf de zomer in 2018 is Humberto vervangen door Twan Huys, bekend als de presentator van Nieuwsuur. Humberto Tan stopt op verzoek van RTL, ze hebben namelijk vertrouwen in een andere toekomst voor het programma. Tan is het hier zeker niet mee eens, maar hij respecteert die beslissing wel.

 

Twan Huys

Met de komst van Twan Huys als presentator van RTL Late Night, wil RTL het programma scherper en journalistekier maken. Twan Huys kun je sinds 2010 kennen als presentator van Nieuwsuur op NPO 2. Ook is hij bedenker en presentator van het programma College Tour op NPO 3. Vanaf 1992 was Twan Huys al achter de schermen actief bij de televisie. Zo werkte hij mee aan NOVA, dit programma werd later opgevolgd door Nieuwsuur waar hij presentator werd. Hoe vind jij Twan als nieuwe presentator van Late Night?

 

Iedere werkdag RTL Late Night live kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kun je afleveringen van RTL Late Night tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Veel kijkplezier!

Kijk live naar actualiteitenprogramma's bij NLZIET
DWDD is al vanaf 2005 te zien op televisie met Matthijs van Nieuwkerk als presentator. Iedere uitzending heeft vaste items als 'De tv draait door', huisdichter Nico Dijkshoorn en muziekoptredens.
Vanuit studio 9 op het Mediapark in Hilversum wordt meerdere keren per dag het RTL Nieuws uitgezonden. Met NLZIET kijk je overal waar het jou uitkomt!
Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bij NLZIET kun je het NOS journaal live kijken op je smartphone, laptop op televisie.
  • Kijk RTL Late Night live
  • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement
  • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.