Kijk live naar de Olympische Winterspelen 2018

Mis geen moment van de Olympische Winterspelen 2018!

De komende periode staat weer in het teken van de Olympische Winterspelen die dit jaar plaatsvinden in PyeongChang. Dit jaar zijn er weer nieuwe onderdelen waaronder de gemengde landenwedstrijd bij het alpineskiën, het gemengd dubbel curling, big air bij het snowboarden en de massastart bij het schaatsen. Bij NLZIET kun je eenvoudig en op elk apparaat de Olympische Spelen live kijken.

Dit wist je nog niet over de Olympische Spelen in PyeongChang:

  • Dit de 23e keer is dat de Olympische Winterspelen worden georganiseerd.
  • Er dit jaar 92 landen deelnemen.
  • De openingsceremonie was dit jaar ook weer prachtig, je kijkt 'm terug bij NLZIET.
  • Het is echt ontzettend koud in PyeongChang tijdens de Olympische Winterspelen 2018. De snijdende wind die afkomstig is uit Siberië, beïnvloedt de omstandigheden in Zuid-Korea dramatisch. Tijdens de generale repetitie van de openingsceremonie was de gevoelstemperatuur zelfs -23 graden Celsius.

Alles van de Olympische Winterspelen volgen? Kijk live naar NPO 1 bij NLZIET

Dit jaar vinden de Olympische Winterspelen plaats in PyeongChang, een stad in Zuid-Korea. In Zuid-Korea zijn al eerder de Olympische Spelen geweest, in 1988  heeft het land al de Olympische Zomerspelen georganiseerd. Er doen in totaal sporters mee van 90 verschillende landen en Nederland wordt vertegenwoordigd door drieëndertig atleten.

Ben je aan het werk of onderweg en wil je de Olympische Winterspelen echt niet missen? Vanaf nu mis je nooit meer een wedstrijd, want bij NLZIET kijk je gemakkelijk live naar NPO 1, waar en wanneer je maar wilt!

De openingsceremonie

Om de Olympische Winterspelen 2018 te openen vond ook de openingsceremonie plaats. Het hoogtepunt van deze spectaculaire show, vol met dans en muziek, is het aansteken van het Olympische vuur. De oorsprong van deze ceremonie stamt uit de Griekse oudheid.

Nederland kwam tijdens de ceremonie als vijfde binnen met de sporters: Jan Smeekens, Kjeld Nuis, Kai Verbij, Ronald Mulder, Patrick Roest, Annouk van der Weijden, Irene Schouten, Kimberley Bos, Cheryl Maas, Anice Das en Esmee Visser. Jan Smeekens heeft de vlag gedragen tijdens de ceremonie.

Het koninklijk paar en de premier

Ook aanwezig bij de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2018 zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima vergezeld door Premier Rutte.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit PyeongChang? Met NLZIET mis je geen moment, probeer nu één maand voor €0,01.

Kijk nog meer live tv bij NLZIET
Al bijna veertig jaar heeft de NOS de verantwoordelijkheid om als publieke omroep betrouwbaar en onafhankelijk nieuws te brengen. Dit doen zij door het uitzenden van journaals, sport en teletekst. De live uitzendingen van de NOS kijk je waar het jou uitkomt met NLZIET
Op je telefoon in de trein het laatste nieuws kijken? Met NLZIET kijk je live naar actualiteitenprogramma's en naar het NOS Journaal.
NPO 1 is de oudste televisiezender van Nederland en richt zich op een breed publiek. Met een NLZIET abonnement kun je bij NPO 1 live kijken naar de leukste Nederlandse tv-programma’s.
  • Mis niets van de Olympische Winterspelen!
  • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
  • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.