Live naar Jinek kijken?

Jinek live

Blijf altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten en kijk elke werkdag Jinek live. Met een tafel vol gasten, die allemaal een specialiteit hebben, worden actualiteiten besproken en bekritiseerd. Je kunt dagelijks Jinek live zien op RTL 4 via NLZIET of kijk Jinek terug waar en wanneer je maar wilt.

Wist je dat:

  • Eva de Sonja Barend Award gewonnen heeft voor haar interview met DENK-politicus Farid Azarkan?
  • Jinek in 2018 bevallen is van een zoontje genaamd Pax?
  • Eva in Amerika is geboren en pas op haar elfde naar Nederland is verhuisd?
  • De ouders van Eva Tsjechisch zijn?

Jinek op Zondag, Jinek, Laat op Eén

Jinek presenteerde voor het eerst een actualiteitenprogramma toen ze begon met “Jinek op Zondag”. Hierin besprak zij elke zondag wat er in de komende week ging gebeuren. Op 23 mei 2013 besloot WNL per direct te stoppen met het programma en ging Jinek bij KRO-NCRV aan de slag. Hier ging ze weer wekelijks haar praatprogramma “Jinek” presenteren.

 

In 2015 en 2016 mocht zij tijdens de winter- en zomerstop van Pauw deze tijd op de late avond vullen. Dankzij haar succes werd uiteindelijk het tijdslot van Pauw in 2017 gelijkmatig verdeeld tussen de programma’s Pauw en Jinek. In deze tijd begonnen de kijkcijfers van Jinek ook steeds meer op te lopen. Dit ging ten koste van RTL Late Night, wat op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden op RTL 4. RTL Late Night is het nooit meer gelukt om de kijkcijfers omhoog te halen, waarna het in 2019 gestopt is.

 

In 2018 maakte Eva Jinek bekend dat ze in verwachting was. Tijdens haar verlof nam Nadia Moussaid de presentatie over van Jinek. Onder leiding van Nadia werd ging dit tijdelijk “Laat op Eén” heetten. Wil je Jinek live kijken? Dat kan weer! Na haar verlof is Jinek sinds 1 januari 2019 weer te zien op televisie. Sinds 1 januari 2020 is Eva Jinek overgestapt naar de commerciële zender en is haar programma Jinek! te zien bij RTL 4. Alles in het programma blijft hetzelfde alleen is de zender veranderd.

 

De carrière van Eva Jinek

Eva was voor het eerst op tv te zien toen ze het “NOS Journaal op 3” ging presenteren. Later presenteerde ze ook het NOS Journaal. In 2008 was ze de verslaggever van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten samen met Philip Freriks. In 2011 mocht Jinek live vanuit Londen verslag doen over het huwelijk tussen William en Kate. Deze presentatieklussen deed ze allemaal voor de NOS.

 

In 2011 maakte ze de overstap naar WNL. Hier ging ze het dagelijkse ochtendprogramma Vandaag de dag presenteren samen met Merel Westrik. Hier begon ze ook met haar programma “Eva Jinek op Zondag”.

 

In 2013 stapte ze over van WNL naar KRO-NCRV. Hier mocht ze verder gaan met haar praatprogramma op de zondag onder de naam “Jinek”. Ook presenteerde ze hier afwisselend met Sven Kockelman het programma “Eén op Eén”.

 

In 2016 ging ze een heel ander soort programma presenteren, namelijk een documentairereeks genaamd “De Verenigde Staten van Eva”. In zes delen reisde ze af naar verschillende plekken met verschillende vragen om uiteindelijk meer te weten te komen over de Amerikaanse identiteit. Ze heeft in 2017 een tweede deel gemaakt waarin ze een aantal gewone Amerikanen volgden in het eerste jaar van Trumps presidentschap.

 

Ook is Eva buiten haar eigen programma’s om te zien op televisie. Zo heeft ze bijvoorbeeld een les verzorgd tijdens Dream School.

 

Wil je live naar Jinek kijken vanavond? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk de programma's van de grootste Nederlandse zenders. Kijk programma's van NPO, RTL en SBSB live, terug en soms zelf vooruit.
  • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
  • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.