Dancing with the Stars live kijken

Kijk Dancing with the Stars live bij NLZIET

Je favoriete dansshow is weer terug! Verschillende BN’ers trekken hun dansschoenen aan en gaan swingend de dansvloer over. Of het ook een beetje goed is, gaat de professionele jury beoordelen. Ben je onderweg of heb je je tv-abonnement het huis uit gedaan? Geen probleem. Bij NLZIET kan je Dancing with the Stars live kijken waar en wanneer je wilt.

Dancing with the Stars facts:

  • Wist je dat Euvgenia Parakhina begon als een van de professionele dansers in het programma en sinds 2019 in de jury zit?
  • Wist je dat Helga van Leur in 2007 de winnaar was van Dancing with the Stars?
  • Wist je dat Dan Karaty in 8 Nederlandse programma’s in de jury heeft gezeten

Dancing with the Stars is terug

Na jarenlange afwezigheid is Dancing with the Stars terug bij RTL. Het eerste seizoen werd in 2005 uitgezonden. Hierna kwamen nog 2 seizoenen en nog een special in 2009. Sindsdien is het programma niet meer uitgezonden. Tot nu! Je kijkt Dancing With The Stars live bij RTL 4 op zaterdagavond.

 

Het format

Het format is gebaseerd op de het Engelse televisieprogramma Strictly Come Dancing. BN’ers worden gekoppeld aan professionele dansers en leren ballroom of latin dansen. Elke week leren ze een nieuwe routine en nemen ze het tegen elkaar op. Het koppel met de minste punten gaat naar huis.

 

De presentatoren

De eerste drie seizoenen van Dancing with the Stars werden gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder. Toen het programma een terugkeer maakte in 2009 werd de presentatie overgenomen door Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond. Lieke deed zelf in het tweede seizoen mee aan het programma. In het huidige seizoen wordt de presentatie gedaan door Chantal Janzen en Tijl Beckand.

 

Dancing with the Stars kandidaten

Bibian Mentel

Bibian is misschien wel de meest opvallende deelnemer van Dancing with the Stars dit jaar. De 46-jarige snowboardster is het afgelopen jaar ernstig ziek geweest. Toch besloot ze het avontuur aan te gaan en met haar rolstoel de dansvloer over te gaan. Ze werd zesmaal Nederlands kampioen op de onderdelen halfpipe en snowboardcross. In 2002 werd ze met een prothese opnieuw Nederlands kampioen snowboardcross.

 

Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse romanschrijfster en columniste. Ze heeft onder andere ‘De gelukkige huisvrouw’ geschreven waar ook een toneelstuk en film over gemaakt werd.

 

Anouk Hoogendijk

De 34-jarige is een voormalig voetbalsters van o.a Ajax. Ook heeft ze meer dan 100 wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld. Je kunt haar ook kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson. Hier heeft ze in 2018 net de samensmelting weten te halen en werd ze uiteindelijk 10e.

 

Tooske Ragas

Tooske is een televisiepresentatrice, actrice en zangeres. Ze werd bij het grote publiek vooral bekend door de presentatie van Idols. Maar ze heeft ook programma’s zoals Huizenjacht, Wie Ben Ik? en het Junior Songfestival gepresenteerd.

 

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is een volkszangeres. Ze werd bekend dankzij haar deelname aan The Voice Of Holland. Hierna heeft ze aan veel programma’s mee gedaan, maar een van de spectaculairste is toch wel Beste Zangers.

 

Berget Lewis

Berget begon op jonge leeftijd al als acapella zangeres. Ze is lid van de Ladies Of Soul waarmee ze samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer al 6 jaar in de Ziggo Dome staat.

 

Barrie Stevens

Barrie Stevens is een danser, choreograaf, regisseur en acteur die van oorsprong de Britse nationaliteit had. Stevens is bekend geworden door de televisieseries Ja zuster, nee zuster en Ti-Ta Tovenaar.

 

Gijs Staverman

Gijs is Radio DJ, televisiepresentator en ondernemer. Hij is al sinds 1991 te horen op de radio. Hij heeft de eerste 10 jaar bij Radio Veronica gewerkt. Hierna heeft hij bij verschillende radiostations gewerkt om uiteindelijk sinds 2014 bij de KRO-NCRV aan de slag te gaan. Hij heeft 2 jaar geleden meegedaan aan It Takes 2 en was onderdeel van de Roast of Giel Beelen bij Comedy Central.

 

Keizer

Keizer is een rapper die oorspronkelijk uit Suriname komt. Zijn bekendste nummers zijn Mama Sorry, Keizer Koning Admiraal en Wat nog meer. Hij heeft vier kinderen, waarvan de laatste in de auto was geboren!

 

Rutger Vink

Rutger, ook wel bekend als Furtjuh, is een YouTuber en is in 2012 begonnen met het maken van video’s en vlogs, welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Furtjuh maakt liedjes, parodieën en doet sketches en uitdagingen. In 2019 had hij meer dan 650.000 abonnees.

 

Jamie Trenité

Jamie Trenité is een presentator. Hij was als kind een tennistalent en heeft politicologie gestudeerd. Het is nog maar de vraag of hij hier iets aan gaat hebben bij Dancing with the Stars. Hij werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn deelname aan Wie Is De Mol?.

 

Dancing with the Stars terugkijken

Met zoveel leuke kandidaten wil je geen moment missen en dat hoeft ook niet. Ben je gewoon thuis als het programma wordt uitgezonden, dan kan je Dancing with the Stars live kijken via NLZIET. Heb je een aflevering gemist? Dan kun je Dancing with the Stars bij NLZIET terugkijken zonder reclame. Kijk altijd en overal op je mobiel, laptop, tablet of tv. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Veel kijkplezier!

  • Kijk televisie hoe jij wilt: live, terug of vooruit
  • Met apps voor op je mobiel, tablet, tv, Apple TV en Android TV kijk je hoe en wanneer het jou uitkomt
  • Is NLZIET toch niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.