Heb je vragen voor NLZIET?

Heb je vragen, opmerkingen, klachten of complimenten voor ons? Twijfel niet en neem contact met ons op! Je kunt ons per e-mail, telefoon, WhatsApp en social media bereiken. Wij zijn iedere dag online bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur en telefonisch bereikbaar van 12.00 uur tot 22.00 uur.

 

Kijk eerst in de Veelgestelde Vragen onderaan deze pagina, misschien kun je daar al het antwoord vinden waar je naar zoekt.

Bereik ons op de manier die bij jou past
We geven graag antwoord op al jouw vragen.

Bellen 035-8080305 (bereikbaar tussen 12.00 uur en 22.00 uur)

 

WhatsAppen: Voeg 06-30558602 toe aan WhatsApp en stel jouw vraag

 

Social:

Een vraag over NLZIET?

Heb je een vragen over NLZIET? Kijk dan tussen onze veelgestelde vragen en wie weet heb je het antwoord zo gevonden! Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Dit kan via bovenstaand formulier of één van de andere kanalen.

Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in heel de EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.

Let op: sommige programma's van RTL zijn mogelijk nog niet beschikbaar in het buitenland. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt.
Wat kost NLZIET?
De eerste maand NLZIET is helemaal gratis. Ben je overtuigd door het enorme reclamevrije aanbod en de vrijheid om te kijken wanneer het jou uitkomt? Dan blijf je van NLZIET genieten voor maar €7,95 per maand. En je kunt op elk moment opzeggen, want je zit nergens aan vast.
Hoe kan ik NLZIET opzeggen?
Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen door in te loggen op onze website en naar Mijn NLZIET te gaan en op het abonnementsoverzicht te klikken.