Heb je vragen over NLZIET?

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Twijfel niet en neem contact met ons op! Je kunt ons per e-mail, telefoon, via onze app en via onze social media bereiken. Wij zijn 7 dagen per week online bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur en telefonisch bereikbaar van 12.00 uur tot 22.00 uur. Op feestdagen zijn wij niet telefonisch, maar wel online bereikbaar.

 

Stel je vraag

  • Via help.nlziet.nl: Stel je vraag en ontvang binnen één dag een reactie

 

App support

  • In de iOS-app: Ga naar Menu > Support > Stel je vraag en ontvang binnen één dag een reactie
  • In de Android-app: Ga naar Menu > Support > Stel je vraag en ontvang binnen één dag een reactie

 

Social

  • Via Facebook: Tussen 10.00 uur en 22.00 uur antwoord binnen 1 uur
  • Via Twitter: Tussen 10.00 uur en 22.00 uur antwoord binnen 1 uur
  • Via Instagram: Tussen 10.00 uur en 22.00 uur antwoord binnen 1 uur

 

Bellen

  • Op 035-8080305 zijn we bereikbaar tussen 12.00 uur en 22.00 uur
    (Op feestdagen zijn we niet telefonisch bereikbaar)
Een vraag over NLZIET?

Heb je een vragen over NLZIET? Kijk dan tussen onze veelgestelde vragen en wie weet heb je het antwoord zo gevonden! Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Wat kost NLZIET?
De eerste maand kun je NLZIET uitproberen voor €0,01. Ben je overtuigd door het enorme reclamevrije aanbod en de vrijheid om tv te kijken waar en wanneer jij wilt? Dan blijf je van NLZIET genieten voor maar €7,95 per maand. Je kunt uiteraard op ieder moment online opzeggen, dus je zit nergens aan vast!