Vlucht HS13 – Waar is Simon?

Alles lijkt rozengeur en maneschijn, tot die ene vlucht haar hele leven overhoop gooit…

 

Het leven van de succesvolle Liv (Katja Schuurman) stort in elkaar als haar man Simon (Daniël Boissevain) omkomt bij een vliegtuigongeluk. Al snel ontstaan er twijfels… Simon is namelijk nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen?

 

De serie Vlucht HS13 is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie Son (vertaling in het Engels: The End). Het scenario is onder andere geschreven door thriller-auteurs Marion Pauw en Elle van Rijn. Naast Katja en Daniël kent Vlucht HS13 een cast die veel goeds belooft. Jeroen Spitzenberger speelt Haye, Reinout Bussemaker is Erik en Roos Ouwehand zie je terug als Marieke.

 

Iedere aflevering zet je wel een keer of tien op het verkeerde been waardoor het spannend blijft tot het einde! In totaal worden er tien afleveringen uitgezonden. Ben je benieuwd naar de serie Vlucht HS13 of heb je een andere serie gemist? Ga naar NLziet!

 

 

Pssst, kan je niet wachten? Je kunt meer te weten komen over de mysterieuze verdwijning van Simon door te chatten met neef Kevin via de Facebook-pagina van Vlucht HS13!