Het nieuwe tv-seizoen is begonnen! Aankomende weken zie je een hoop nieuwe programma’s op tv voorbijkomen. Welke zijn jouw favorieten? Zet jouw favoriete serie of programma in ‘mijn series’ en mis niets. We geven een seintje als er een nieuwe aflevering voor je klaarstaat. Dat wordt genieten!


Dertigers

Het tweede seizoen van Dertigers is begonnen! In deze serie volg je alle drama’s en problemen rondom een zevental dertigers. Kinderen, huwelijken, vreemdgaan… het komt allemaal voorbij. Oh, en… via NLZIET kun je steeds een week vooruitkijken.


The Voice Senior

Vanavond kruipen Angela Groothuizen, Ilse de Lange, Frans Bauer en Gerard Joling hun coachstoel weer in voor een nieuw seizoen The Voice Senior. Leuk feitje: dit seizoen duurt langer dan de eerdere seizoenen vanwege het grote aantal talenten!


Flikken Rotterdam

In Rotterdam lopen nog genoeg boeven rond om een nieuw seizoen te maken! Met een topcast met onder andere Huub Stapel, Mark van Eeuwen en Cees Geel. Zet de serie alvast in mijn series, dan geven we een seintje als er een nieuwe aflevering beschikbaar is.


Oh, Wat Een Jaar!

In dit spelprogramma staat een bepaald jaar centraal en gaan alle spellen over dat jaar. Zo komen de sporters, muziek en nieuwshoogtepunten uit dat jaar voorbij. Deze hilarische quiz begint morgen weer!


Expeditie Robinson

BN’ers die samen overleven op een eiland met weinig eten en slapeloze nachten. Met onder andere Stefano Keizers, Sieneke en Dennis Schouten als kandidaten. Dit jaar tweemaal per week te zien op zondag én op donderdag! 


Chateau Meiland

Familie Meiland gaat alweer verhuizen! Dat zorgt weer voor hilarische momenten. Chateau Meiland wordt vanaf 30 augustus op maandag en donderdag uitgezonden, maar bij NLZIET kun jij steeds exclusief alvast een aflevering vooruitkijken!


Kopen Zonder Kijken

Ook Kopen Zonder Kijken is terug. Martijn Krabbé laat hierin stellen een koopcontract tekenen van een nieuwe woning, zonder dat ze deze zelf gezien hebben. En dan maar hopen dat de kopers het een beetje leuk vinden! Terug vanaf 30 augustus.


Lang Leve de Liefde

Tijdens een eerste date worden deelnemers in een huis gezet met camera’s die 24 uur per dag op ze gericht staan. Geen moment is dus onbewaakt en álles is te zien. Vanaf 30 augustus is ook dit meeslepende programma weer terug!


Chantals Beauty Camper

Samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer gaat Chantal Janzen op pad door heel Nederland. Zij gaan iemand een make-over geven die zichzelf altijd op de tweede plaats heeft gezet. 


Beste Zangers

Er staat weer een nieuwe groep fantastische zangers klaar om elkaars nummers te zingen. Vanaf 2 september zingen Roel van Velzen, Alides Hidding, Anneke van Giersbergen, Bökkers, Joe Buck, Karsu en Belle Pérez de sterren van de hemel!