Nieuwe Temptation Island verleiders

Temptation Island is alweer eventjes op de buis. Tijdens alweer het vijfde seizoen proberen koppels de verleiding te weerstaan. Aantrekkelijke verleiders en verleidsters zorgen ervoor dat de Temptation koppels elkaar minder vertrouwen en zelfs misschien een misstap begaan…. En om de realityshow nog sappiger te maken, maken twee nieuwe vrijgezellen in aflevering 5 hun entree. Dat belooft niet veel goeds!


Nu direct Temptation Island kijken?
Temptation Island aflevering 5

Hoe werden de nieuwe verleiders geïntroduceerd? Allebei de villa’s vierden een themafeest, zodat de deelnemers konden genieten van een avondje uit. Totdat er plotseling Thaise mannen met fakkels binnenkwamen. De koppels hadden meteen door dat er iets ging gebeuren.


De Thaise mannen gaven een spectaculaire vuurshow op het eiland. De show was het perfecte moment voor de nieuwe Temptation verleiders om hun entree te maken. In de mannenvilla was Angelique de nieuwe verleidster. Ze kwam zelfs met een slang om haar nek binnen om extra indruk te maken. De blondine valt op ‘cutie boys’. Ze vindt dat niemand haar kan tegenhouden. The game is on!


Nick is de nieuwe verleider in de vrouwenvilla. De dames vonden hem niet indrukwekkend, omdat hij direct op de deelnemers afstapte en allerlei vragen begon te stellen. Daarnaast deed Nick heel erg zijn best om zelfverzekerd over te komen in de nieuwe groep, maar zorgde dat toch voor een beetje een awkward situatie.


Heb je aflevering 5 van Temptation Island gemist? Kijk ‘m dan snel terug!


Gaat het de nieuwe verleiders lukken om de Temptation koppels voor het blok te zetten? Kom erachter tijdens het kijken van Temptation Island! Bij NLZIET kun je elke week een aflevering Temptation Island vooruitkijken waar je maar wilt. En wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom Temptation Island? Kijk dan iedere week naar Temptation Talk om 21.35u op RTL 5.


Veel kijkplezier!