Temptation Island nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Temptation Island. En ook deze week is er weer Temptation Gossip! (Let op: deze blog bevat spoilers).

Deze week staat aflevering 5 alweer op de agenda. Maar wist je dat je bij NLZIET Temptation Island vooruit kunt kijken? Met een abonnement bij NLZIET kun je elke woensdagavond de volgende aflevering van Temptation Island al bekijken. 


Kijk Temptation Island nu alvast vooruit


Heb je Temptation Island gemist? We zullen je even bijpraten! Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je het programma kijken via de app op je televisie, smartphone of natuurlijk gewoon op je laptop.

 

Temptation gossip

  • De vrouwelijke deelnemers maken zich snel zorgen om elkaar. Elke wordt te los, omdat ze veel drinkt. Roshina is bang dat Angela het verkeerde beeld uitzendt, maar Elke heeft geen behoefte aan andere jongens.
  • De knappe Karim heeft het moeilijker om zijn kampvuur te verwerken dan de andere kandidaten. Hij is jaloers en dat had hij helemaal niet verwacht. Doordat hij vroeger is gepest, is hij erg onzeker. Daarom snapt Karim niet dat de Temptation verleiders hem leuk kunnen vinden.
  • De Temptation Island koppels mogen zelf een verleider kiezen met wie ze op date gaan. Arda moet kiezen tussen twee verleidsters die strijden om zijn aandacht: Amber en Eline. Hij kiest Eline, omdat ze dezelfde karaktereigenschappen bezit als Elke.
  • Melissa vond het niet leuk dat ze werd gehaald voor een date. Zelfs verleider Daan lukt het niet om haar te ontdooien.
  • Felicia voelt niks voor Gianni, maar ze kan alles tegen hem zeggen. Ze heeft het gevoel dat Gianni ooit de mist in gaat.
  • Elke voelt zich goed bij Matthieu. Hij praat op een manier dat je nergens aan hoeft te denken. Matthieu is ervan overtuigd dat er iets zou kunnen gebeuren.
  • Aan het einde van de dates, gaan alle verleiders en verleidsters met hun favoriete deelnemer uiteten tijdens een romantisch diner. Christophe en Angela raken niet uitgepraat en het lijkt of er meer ontstaat dan vriendschap…


Ben je nieuwsgierig geworden naar de koppels en verleiders? Kijk dan naar Temptation via de app op je televisie, smartphone of natuurlijk gewoon op je laptop en mis niets van jouw guilty pleasure!


Veel kijkplezier!