De leukste kijktips in september

Deze maand is het televisieseizoen weer van start gegaan en zijn er weer veel nieuwe programma’s en series gestart! Wij hebben een aantal toppers voor jou op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Welke ga jij als eerste kijken?

 

Beste Zangers

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is gestart! In dit programma reizen zeven bekende Nederlandse zangers en zangeressen af naar het zonnige Ibiza. Dit seizoen strijden Lee Towers, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Tino Martin, Glen Faria, Maria Fiselier en Davina Michelle om de titel ‘Beste Zanger van Nederland’. Beste Zangers ging van start op 1 september en is wekelijks vooruit te kijken!

 

KLEM 2

KLEM 2 is het vervolg op het eerste seizoen van KLEM. In dit seizoen lijkt hoofdrolspeler Hugo Warmond (Barry Atsma) steeds meer in de problemen te raken. Niet alleen met de ex-topcrimineel Marius Milner, maar ook met de FIOD en de wraakzuchtige onderwereld. De serie ging op 13 september van start en is iedere week vooruit te kijken!

 

Expeditie Robinson

Hét survivalprogramma van RTL is weer terug. Zowel onbekende als bekende Nederlanders doen dit seizoen mee. Enkele BN’ers die dit seizoen meedoen zijn Corry Konings, Toine van Peperstraten en Donny Roelvink. De eerste aflevering van Expeditie Robinson begon op 6 september. Het programma is wekelijks te zien op donderdag om 20:35 op RTL 5.

 

Familie Kruys

Familie Kruys is terug! In deze Nederlandse dramaserie staat de hechte band tussen de alleenstaande veertiger Bette Kruys en haar broer Kirk centraal. Natuurlijk zie je de rest van de leuke familie ook weer terug! De serie ging op 2 september van start en is iedere week vooruit te kijken!

 

Golden Boys

In Golden Boys gaan mannelijke senioren opzoek naar de liefde. Onder leiding van presentator André Hazes gaan de senioren het hele datingcircus door. Zal het hun, ondanks hun behoorlijke leeftijd, nog lukken om de ware liefde te vinden? Het programma begon op 10 september en is iedere maandag te zien op SBS6.

 

Wat is de uitslag?

Leonie ter Braak bezoekt mensen die op het punt staan een belangrijke uitslag te ontvangen. Vragen als ‘wordt iemand bij de laatste ivf-poging toch zwanger?’ en ‘mag een vluchtelinge na haar hoger beroep toch in Nederland blijven?’ komen aan bod in het programma. ‘Wat is de uitslag?’ begon op 5 september en is iedere dinsdag te zien op SBS6.

 

Veel kijkplezier!