Nieuwe programma's in oktober

De dagen worden donkerder en de avonden worden langer. Perfect om lekker op de bank te kruipen en deze programma’s te gaan kijken! Welk programma wordt jouw nieuwe favoriet?

 

Hunted

Hunted keert terug voor een vierde seizoen. In dit programma moeten twaalf Nederlanders uit handen van een speciale opsporingsdienst proberen te blijven. Deze dienst is gespecialiseerd in het vinden van voortvluchtige criminelen. Hunted is vanaf 7 oktober te zien op NPO 3.

 

Onrecht

Bram Krikke en Dennis Schouten helpen slachtoffers van onrecht alsnog met het halen van hun recht. Dennis en Bram horen hun verhaal aan, doen onderzoek en brengen op hun eigen manier vastgelopen zaken weer in beweging. Onrecht is vanaf 9 oktober te zien op NPO 3.

 

Stanley H

Deze keiharde nieuwe dramaserie gaat over het leven van één van de beruchtste Nederlandse criminelen ooit: Stanley Hillis. Stanley H. is uiteindelijk gearresteerd en in de gevangenis terecht gekomen, maar hij wist te ontsnappen uit de Bijlmerbajes. Benieuwd naar deze serie? Stanley H. begint vanaf 13 oktober op NPO 3.

 

Cultuurshock

Nederlandse gezinnen worden geconfronteerd worden met heftige leefgewoonten. Elke week gaat een ander gezin op reis naar een totaal andere cultuur ergens ter wereld. Daar trekken ze in bij lokale gezinnen waarbij de gezinnen zich volledig moet aanpassen. Kijk naar dit nieuwe programma vanaf 14 oktober op SBS6.

 

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

De Nederlandse dramedy serie komt terug voor een tweede seizoen! In deze serie zie je Hendrik Groen, die ondanks dat hij in een verzorgingstehuis zit, toch nog iets wil maken van het leven. Het geheime dagboek van Hendrik Groen is tijdens het Gouden Kalveren Gala in 2018 uitgeroepen tot “beste televisiedrama”. Dat belooft wat! Kijk vanaf 14 oktober naar het tweede seizoen op NPO 1.

 

It’s a man’s world

Binnenkort gaat het nieuwe programma It’s a man’s world van start op NPO 3. Hierin wordt een bijzonder sociaal experiment uitgevoerd: hoe voelen mannen en vrouwen zich in de rol van de andere sekse? Door dit ontstaat een ware ‘Battle of the sexes’. Wat zij niet weten, is dat het experiment veel verder zal gaan dan dat. It’s a man’s world is vanaf 15 oktober te zien bij op NPO 3.

 

Cash or trash

In dit nieuwe programma ontvangt Martien Meiland mensen vanuit het hele land. Allemaal willen ze hun bijzondere objecten verkopen. Van oude speelgoedautootjes afkomstig van zolder, tot een waardevol erfstuk of zelfs een unieke verzameling. Vanaf 23 oktober op SBS6.

 

Het perfecte plaatje

Helga van Leur, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both en Christina Curry doen mee aan het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ook acteur Johnny Kraaijkamp, cabaretier Steven Brunswijk en drummer Jamie Westland zijn deelnemers van het fotoprogramma. Vanaf 30 oktober te zien op RTL 4.

 

Veel kijkplezier!