Nieuwe programma's in november toegevoegd

De leukste series en programma’s uit de maand november

Met deze kou zit je waarschijnlijk het liefste binnen. Als je dan toch op de bank blijft zitten, heb je tijd zat om alle nieuwe programma’s van november terug te kijken! Hierbij de leukste programma’s uit november:

 

 

Van A Naar B

Katja Schuurman en Daan Nieber gaan met hun taxi’s van Griekenland naar Italië. Om dit stuk te kunnen rijden moeten ze wel zoveel mogelijk kilometers maken met passagiers in hun taxi. Wie doet dit het snelste?

 

Rik Over De Grens

Rik van de Westelaken gaat op zoek naar mensen die een opmerkelijk leven leiden. In een paar dagen probeert hij hun verhalen te leren kennen.

 

Celebrity City Trip

Twee bekende Nederlanders gaan op reis en laten in twee dagen hun favoriete stad zien. De bekende Nederlanders vormen een koppel en beleven de leukste reisavonturen, zoals Victoria Koblenko en Heleen van Royen die samen op reis gaan naar Moskou en Porto.

 

Sorry Voor Alles

Een maand lang wordt iemands leven op de kop gezet, dankzij vrienden en familie worden de raarste situaties geschetst en gefilmd. Na dertig dagen wordt alles opgebiecht in de studio onder leiding van Jan Smit.

 

Loch Ness

In een klein stadje aan het meer van Loch Ness wordt een lichaam gevonden. Vlak na de vondst van het eerste lichaam, wordt een tweede gruwelijke moord gepleegd. Aan rechercheur Annie Redford de taak om deze lastige zaak op te lossen.

 

vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene en styliste Femke Pastijn helpen stellen met het opknappen van hun huis. In plaats van een professioneel team in te zetten moeten de stellen hun handen uit de mouwen steken.

 

Voetbalmaffia

Een nieuwe dramaserie over voetbal en matchfixing. Johnny de Graaf speelt voor een Italiaanse voetbalclub, waar hij na een slechte periode op de transferlijst komt te staan. Langzaam krijgt hij te maken met de duistere onderwereld van de sport.

 

Verkracht Of Niet?

In dit programma gaan zeven jongens en zeven meisjes de discussie met elkaar aan. Ze krijgen een op waarheid geïnspireerd verhaal te zien en gaan vervolgens in gesprek. Waar ligt de grens? Stond iemand onder druk? Zei iemand wel duidelijk genoeg nee?

 

Hollands Hoop

Fokke erft de boerderij van zijn vader al snel ontdekt hij dat de boerderij gebruikt wordt als wietplantage. De plantage in de boerderij maakt deel uit van een veel grotere drugsorganisatie. Fokke krijgt te maken met duistere praktijken en raakt langzaam zijn ethisch besef kwijt.

 

Papadag

Zes mannen proberen het vaderschap te combineren met hun werkend bestaan. De vaders spreken elke donderdag af bij de zandbak en helpen elkaar met de alledaagse problemen die het hebben van kinderen met zich meebrengt.

 

Je Eigen Droomhuis

Wonen in een kerk? In Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Bertram Beerbaum en Marlayne Sahupala volgen gezinnen die aan de slag gaan met deze enorme verbouwingen.

 

Kitchen Impossible

Meesterchef Robert Kranenborg leert jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles over koken. Het eindoel is om binnen korte tijd klaar te zijn voor een baan in de horeca.

 

Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar je hebt te horen gekregen dat je ongeneeslijk ziek bent. Wat dan? Valerio Zeno volgt een half jaar lang vijf inspirerende jongeren die alles uit het leven proberen te halen.

 

Veel kijkplezier!