Nieuwe programma's in mei toegevoegd

De leukste nieuwe programma’s kijk je bij NLziet!

 

Zo vlak voor het einde van het televisieseizoen waren er toch heel wat leuke en interessante programma’s te zien op televisie afgelopen maand. Ben je benieuwd, maar heb je geen zin om binnen te zitten met dit mooie weer? Met de NLziet app kijk je waar en wanneer je wilt: op het strand, in de tuin, op het balkon, noem maar op….

 

Veel kijkplezier!

 

Falco
Een jaar nadat Falco de politie vaarwel heeft gezegd, herrijst een seriemoordenaar uit het verleden. Falco besluit om terug te komen en stort zich op de zaak.

 

Adam Zkt. Eva VIPS
BN’ers gaan puur natuur op date met twee onbekende singles. Wat gebeurt er als je tijdens een eerste ontmoeting alles al hebt blootgegeven en er lichamelijk niets meer aan de verbeelding wordt overgelaten?

 

De wereld rond met 80-jarigen
Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen met Dennis van der Geest een wereldreis te maken. Ze hebben de tijd van hun leven!

 

Anita wordt opgenomen
Anita Witzier draait een aantal maanden mee in een ziekenhuis of kliniek en leeft mee met de cliënten en medewerkers. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatrie.

 

Broadchurch
De mysterieuze Britse crimethriller is terug! Het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch wordt opnieuw opgeschrikt door een brute daad…

 

Stegeman op de Bres
Alberto Stegeman schiet mensen te hulp die slachtoffer zijn van oplichting, diefstal of fraude. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen.

 

Maigret
Het is 1955 en Parijs beleeft een zinderend hete zomer, maar de stad is door angst gegijzeld. Er zijn vier vrouwen vermoord en op inspecteur Maigret rust de zware last de moordenaar te vinden.

 

Jensen USA
Robert Jensen gaat het gesprek aan met spraakmakende mensen in de USA. In deze eerste aflevering brengt Jensen een bezoek aan Charlie Sheen in Beverly Hills.

 

Van Onze Centen
André van der Toorn komt in actie tegen de vaak pijnlijk knullige verspilling van onze belastingcenten. Bewapend met gezond verstand en een flinke dosis humor komt hij verhaal halen.

 

Father Brown
Father Brown is een mollige priester van middelbare leeftijd die door zijn scherpe blik en heldere geest misdaden oplost. Niet altijd in dank van de lokale politie…

 

Rik over de grens
Jarenlang vertelde Rik van de Westelaken als journaalpresentator nieuwsverhalen van over de hele wereld. Nu verlaat hij de studio en reist hij zelf de wereld over en bezoekt hij bijzondere mensen met bijzondere verhalen.

 

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen
Dit programma geeft je een kijkje in het dagelijks leven van een deurwaarder. Schrijnende verhalen, beslagleggingen, executieverkopen en ontruimingen zijn voor hun dagelijkse kost.

 

What the #hack?!
Yes-R laat met verborgen cameragrappen zien wat er allemaal mis kan gaan wanneer je selfies, wachtwoorden en andere gegevens zomaar op internet zet.

 

Obese (USA)
Bruce heeft morbide obesitas. Hij wordt een jaar lang begeleid en gevolgd in zijn strijd om overtollige kilo’s kwijt te raken. Zal dit hem lukken?

 

Verzamelkoorts
Kikkerprullaria, antieke fietsen, glimmende Cadillacs, prehistorische botten en ruim honderdduizend balpennen; in Verzamelkoorts! bezoekt Kim-Lian van der Meij bijzondere verzamelaars en dompelt zich onder in hun leven.

 

Hotter Than My Daughter
Gordon en zijn team gaan weer aan de slag om moeders (en een vader!) met een uitbundige kleding- en make-upkeuze een make-over te geven. Om te gieren!

 

Van der Vorst ziet Sterren
Het nieuwe seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren begint met een openhartig interview met Nicolette Kluijver. Nicolette vertelt over het heftige nieuws dat zij te verwerken kreeg.

 

Verminkt
Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. In dit programma krijgen slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen deskundige hulp geboden.

 

Filemon slaat door
Filemon verruilt de sportschool voor de ring! Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen, gaat hij nu voor kracht en techniek: hij wil kickbokser worden.

 

Het Roer Om: Ons Droomhotel
In iedere aflevering wordt een koppel of gezin gevolgd bij het starten van een eigen hotel of gastenverblijf in het buitenland. Hoe houden ze zich staande tijdens het grootste avontuur van hun leven waarin zij hun droom proberen waar te maken?

 

Heb je nu geen tijd en wil je deze programma’s later bekijken? Bij NLziet kijk je tot een jaar terug!