Nieuwe programma's in maart

Een nieuwe maand is aangebroken! Er zijn weer veel leuke programma’s die gaan starten in maart. Plan jouw bankhang-avonden maar alvast in! 😉

 

The Voice Kids

Nu de The Voice of Holland is afgelopen, laten de kinderen horen dat ook zij de sterren van de hemel kunnen zingen. Dit seizoen is er een nieuwe coach, namelijk Anouk. Anouk neemt het stokje over van Douwe Bob, die na één seizoen alweer stopt. De andere coaches zijn Ali B, Ilse de Lange en Marco Borsato.

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids start op 1 maart op RTL 4.

 

Undercover in Nederland

Oplichters die in heel door politie en justitie worden gezocht, gaat Alberto Stegeman ontmaskeren in een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. Met een grote diversiteit aan onderwerpen en heftige confrontaties belooft het weer een spraakmakend seizoen te worden.

Undercover in Nederland begint vanaf 3 maart op SBS6.

 

Been there, done that

In dit nieuwe programma gaan BN’ers langs bij mensen die hetzelfde probleem als de BN’ers hebben gehad. Zo wordt Dionne Slagter gekoppeld aan een meisje met anorexia. Andere BN’ers die meedoen zijn Jody Bernal, Lange Frans en Sonja Silva.

Je kunt het programma kijken vanaf 5 maart op NPO 3.

 

Leaving Neverland

Deze vier uur durende documentaire gaat over vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. Hij werd in 1993 beschuldigd van seksueel misbruik.

Alles rondom dit schandaal kun je zien op 8 maart op NPO 3.

 

It takes 2

Het nieuwe seizoen van It takes 2 brengt grote veranderingen met zich mee. Zo gaat Winston Gerschtanowitz voor het eerst het programma presenteren samen met Gordon en is er ook een nieuw jurylid, namelijk Edsilia Rombley. De andere juryleden zijn Ronnie Flex en Gerard Ekdom. Ook is er een gloednieuw decor en verhuist het programma van RTL4 naar SBS6.

It takes 2 is vanaf 16 maart te zien bij SBS6.

 

Even tot hier

De presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe zorgen er samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 7 zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid voor dat al het nieuws hun revue passeren.

Even tot hier kun je elke zateravond kijken en begint 16 maart bij NPO 1.

 

Mars tegen Venus

Wie begrijpt de andere sekse het best? Dat is de grote vraag rondom het nieuwe programma Mars tegen Venus. Elke aflevering neemt de teamcaptain Jan Versteegh samen met een mannelijke BN’er het op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. De show wordt gepresenteerd door Gordon. Dus houd je van interessante weetjes en ben je benieuwd naar de meningen van de BN’ers en het publiek?

Kijk dan Mars tegen Venus vanaf 20 maart op Net5.

 

Kees en Co

Goed nieuws voor de fans van Kees en Co: Kees en Co keert terug. In dit nieuwe seizoen van Kees en Co zullen er ook nieuwe acteurs verschijnen, zoals Chantal Janzen en Tibor Lukács. De rol van Kees wordt nog steeds door Simone Kleinsma gespeeld.

Het nieuwe seizoen van Kees en Co zie je vanaf 30 maart op RTL 4.

 

Veel kijkplezier!