Mis niets meer van de Nederlandse tv met NLZIET!

Je hoeft je voorlopig niet te vervelen, want in juni starten er ook weer genoeg leuke programma’s. Welk programma wordt jouw nieuwe favoriet?

 

Cafe Hendriks en Genee

‘Café Hendriks en Genee’ is een nieuw informatief en amuserend programma dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee en Hélène Hendriks. In deze liveshow verwelkomen zij diverse gasten waarmee zij de afgelopen week en het nieuws van het weekend bespreken. Daarnaast blikken zij vooruit op komende week. ‘Café Hendriks en Genee’ is vanaf 2 juni elke week te zien bij Veronica.

 

Hoeveel ben je waard?

‘Hoeveel ben je waard?’ is weer terug. Opnieuw wordt de financiële status van de mensen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar de salarissen, beleggingen, schulden en spaargeld. Dit programma is vanaf 4 juni te zien bij SBS6. Hoeveel denk jij dat je waard bent?

 

Jaïr in goed gezelschap

De politieke verslaggever Jaïr, van de talkshow Jinek, gaat zelf een programma presenteren. In dit nieuwe programma neemt hij een kijkje in de wereld van ondernemers. Elke aflevering gaat hij op pad met twee succesvolle en Nederlandse ondernemers en bezoekt hij exclusieve feesten en evenementen, waar hij de actualiteit van de week doorneemt. Dit gaat gepaard met veel humor, kritische vragen en heel veel oprechte interesse. Je ziet ‘Jaïr in goed gezelschap’ vanaf 7 juni op NPO 1.

 

The Hunters

Deze Zweedse misdaadserie is een vervolg van de film ‘Jägarna’ (The Hunters), die in de jaren negentig te zien was in de Zweedse bioscopen. Deze film was zo’n succes dat even later hier een vervolg van is gemaakt in de vorm van een serie. De serie gaat over rechercheur Erik Bäckström die zich terugtrekt in de Zweedse bossen, maar dan per ongeluk bij een politieonderzoek betrokken raakt. Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet het vanaf 6 juni op NPO 2.

 

Thank You For The Music

‘Thank You For The Music’ is weer terug op televisie! Dit wordt gepresenteerd door Kim Lian van der Meij. Zij wordt bijgestaan door haar drie teamcaptains, Sanne Hans, Soundos el Ahmadi en Johnny de Mol. Zij vormen een team met bekende Nederlanders waarmee zij muzikale spellen spelen. Dit zijn iedere week andere bekende Nederlanders. Wie kan het beste zingen? Je ziet het vanaf 8 juni bij SBS6.

 

In de voetsporen van Dr. Pol

Dr. Pol zoekt een Nederlandse collega in het nieuwe programma ‘In de voetsporen van Dr Pol’. In dit programma gaan drie Nederlandse dierenartsen de strijd tegen elkaar aan om de nieuwe Dr. Pol te worden. De dierenartsen worden getest op kennis en hun vaardigheden op zowel huisdieren als op grootvee. Daarnaast gaan zij meedraaien in de praktijken in de Verenigde staten en moeten zij dus goed passen in de Amerikaanse cultuur. Het programma zal gepresenteerd worden door Nicolette Kluijver en zie je vanaf 10 juni op RTL 4.

 

Zomer met Art

Art Rooijakkers is vanaf 17 juni elke werkdag te zien bij RTL 4! Hij komt namelijk met een nieuwe zomertalkshow. In deze talkshow verwelkomt hij tien weken lang bijzondere gasten waarmee hij de actualiteit bespreekt. Dit doet hij niet alleen, namelijk met verschillende collega’s, zoals Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst. Daarnaast gaat er ook elke aflevering een verslaggever het land in. Gwen van Poorten en Bram Krikke zullen deze taak op hun nemen!

 

6 inside

‘6 inside’ stopt en is 28 juni voor het laatst op televisie te zien. Gelukkig zal Nicolette van Dam deze leegte invullen met haar nieuwe kookprogramma ‘Klinkt smakelijk’. In dit nieuwe programma gaan niet alleen vier amateurchefs de strijd aan met elkaar en maken zij de mooiste gerechten, maar is het presenteren en het verhaal achter het gerecht ook essentieel. Dit verhaal delen zij met de jury, die bestaat uit Nicolette van Dam, Julius Jaspers en per week een andere bekende Nederlander. ‘Klinkt smakelijk’ is vanaf 1 juli te zien op SBS6.

 

Veel kijkplezier!