Wil je het liefst tijdens het lekkere weer thuisblijven? Bij NLZIET kun je in ieder geval genoeg zien. Kijk hieronder welke nieuwe programma’s je in juni kunt kijken!Oranjezomer

Vanaf 10 juni is Oranjezomer op tv. Een dagelijkse talkshow die inhaakt op sportnieuws. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, bekend van Veronica Inside, geven twee maanden lang hun mening over de grootste sportevenementen, zoals het EK Voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen. De talkshow wordt op twee verschillende locaties uitgezonden. Allereerst vanuit Otterlo, daarna in Slot Zeist. Oranjezomer gemist? Kijk alle afleveringen reclamevrij terug.
Vanaf 10 juni op SBS6.


I Can See Your Voice Junior

Eenmalig te zien: I Can See Your Voice Junior! De juryleden moeten raden of de persoon die voor hen staat, kan zingen. De jury bestaat uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munk.
Kijk op 10 juni of kijk alvast vooruit bij NLZIET!


EK Voetbal

Eindelijk is het zover! Het EK Voetbal is dit jaar weer te zien. Er doen in totaal 21 landen mee aan de wedstrijden. Nederland speelt op 13 juni, 17 juni en 21 juni tegen Oekraïne, Macedonië en Oostenrijk. Wie o wie gaat er winnen? Met NLZIET kun je het EK live kijken waar je wilt.
Vanaf 11 juni om 21.00u op NPO 1.

Beau Séjour

Vanaf 11 juni is de populaire, Vlaamse serie Beau Séjour terug met een tweede seizoen! Tot zijn verbazing ziet Maurice zichzelf (zijn lijk) hangen aan een vlaggenmast, aan de zeilboot Beau Séjour. Niemand kan hem zien en horen… Er wordt gezegd dat hij zelfmoord heeft gepleegd, maar is dat wel zo? Kijk nu alle afleveringen vooruit bij NLZIET!


Detective HIP

De detective HIP is een Franse detectiveserie die gaat over een alleenstaande moeder die op de afdeling Moordzaken komt te werken. Ze heeft een hoog IQ en is op de hoogte van bijna alle (!) weetjes. Daardoor kan ze belangrijke informatie ordenen, bundelen en diverse moordzaken gemakkelijk oplossen. Wat uniek is aan de detective HIP is dat er elke aflevering een nieuwe verhaallijn is. Genoeg om te kijken dus!
Vanaf 11 juni op NPO 3.


Chateau Meiland

Ben je ook zo’n fan van Chateau Meiland of heb je een aantal afleveringen van Chateau Meiland gemist? Geen punt, want met NLZIET kun je deze zomer vijf dagen per week naar de herhalingen kijken! Geniet van Maxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland en natuurlijk Martien Meiland. De afleveringen zijn op werkdagen van 19.30u tot 20.30u te zien op SBS6. Lachen gegarandeerd bij deze marathon!
Vanaf 14 juni om 19.30u op SBS6.

Code van Coppens – De Belgen

Mathias Coppens en Staf Coppens proberen landgenoten te laten ontsnappen in spannende escape rooms. De kamers zitten vol moeilijke experimenten, codes en mysteries. Gaat het de landgenoten lukken om te ontsnappen uit de escape rooms? Je ziet Code van Coppens – De Belgen vanaf 18 juni op SBS6 bij NLZIET!


Tour de France

Ook de Tour de France is dit jaar weer te zien op televisie. Via de NPO 1 live stream kun je de etappes volgen van bekende wielrenners. Ze starten in Brest en eindigen in Parijs met een uitzwaaietappe. Het voordeel is dat je de Tour de France in de gehele EU kunt kijken op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, smartphone of tablet. Zo hoef je niets te missen van de parcours. De renners die meedoen, zijn onder andere Chris Froome, Wout van Aert, Wilco Kelderman, Steven Kruijswijk en Bauke Mollema.
Vanaf 26 juni op NPO 1.

Au Pairs

In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles. Het is een heel avontuur, met ups en downs, maar ze leren vooral ontzettend veel. Hoe beleven ze die drie maanden?
Vanaf 29 juni op NPO 3.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

Veel kijkplezier!