In juni komen er weer genoeg leuke nieuwe programma’s, seizoenen en sportevenementen op tv. Wij hebben de beste programma’s voor je op een rijtje gezet.Het Grote Hokjesexperiment

Het Grote Hokjesexperiment is een realistisch experiment waarbij een groep wordt blootgesteld aan verschillende hokjes. Deze hokjes zijn onder andere gender en herkomst. Aan de hand van stellingen veranderen de hokjes telkens.
Het Grote Hokjesexperiment is vanaf 1 juni te zien op NPO 1.


Obese

In het nieuwe seizoen van Obese gaan acht deelnemers de strijd tegen de kilo’s aan. Ze worden gevolgd in een langdurig een zwaar proces waarbij ze zichzelf op elke manier tegenkomen.
Obese is vanaf 1 juni te zien op RTL 5.


Het Perfecte Plaatje in Argentinië

Na zes seizoenen van Het Perfecte Plaatje gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Voor dit extra seizoen pakken acht BN’ers hun koffers en reizen ze af naar Argentinië. In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto.
Het Perfecte Plaatje is vanaf 1 juni te zien op RTL 4.


Blow Up

Onder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé start het nieuwe programma Blow Up. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitteren ballonartiesten in een entertainmentprogramma, waarbij ze heel Nederland wekelijks verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken.
Blow Up is vanaf 3 juni te zien op RTL 4.


Hollands Nieuwe

In Hollands Nieuwe trekken Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land door, op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Het bijzondere aan deze talentenshow is dat de vakjury bij de kandidaten thuiskomt voor het beste thuisoptreden.
Hollands Nieuwe is vanaf 4 juni te zien op SBS6.

Het Jachtseizoen

Stefan, Giel en Thomas nemen het in Het Jachtseizoen op tegen acht verschillende, bekende duo’s. De ‘boeven’ ontsnappen uit een gevangenis en StukTV heeft 4 uur de tijd om ze op te pakken. Het tweede seizoen van de online hit-serie Het Jachtseizoen is vanaf 4 juni te zien op SBS6.


Nations League

De UEFA Nations League is een internationale voetbalcompetitie die om de twee jaar wordt gespeeld tussen de lidstaten van de UEFA. Hieronder staan de wedstrijden die worden gespeeld door het Nederlands Elftal en te zien zijn bij NLZIET:


3 juni 20.45 uur België – Nederland
8 juni 20.45 uur Wales – Nederland
11 juni 20.45 uur Nederland – Polen
14 juni 20.45 uur Nederland – Wales
22 september 20.45 uur Polen – Nederland
25 september 20.45 uur Nederland – België


The Hunger Games en Catching Fire

The Hunger Games trilogie, vernoemd naar de gelijknamige boeken van Suzanne Collins, gaan over Katniss Everdeen. Zij zal als 16-jarig meisje haar gevoelens moeten uitschakelen en de wapens in handen moeten nemen om zo het gevecht te winnen tussen leven en dood.
Kijk de eerste Hunger Games reclamevrij terug en kijk Catching Fire op 10 juni bij NLZIET.


Welkom op het water

Welkom op het water staat geheel in het teken om de kijker te inspireren het water op te gaan. Zo kan iedereen de prachtige wateren van Nederland verkennen.
Kijk vanaf 12 juni naar Welkom op het water op SBS6.


URK!

In de docuserie URK! Volgen we de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp. Elke bewoner heeft zijn eigen unieke verhaal.
Kijk vanaf 14 juni naar een nieuw seizoen van URK! op SBS6.


La La Land

Actrice Mia en Jazzmuzikant Sebastian dromen ervan om succesvol te worden in Hollywood. Het lot brengt deze dromers bij elkaar. La La Land heeft vier Oscars gewonnen.
Vanaf 15 juni te zien bij NLZIET.


Wildkampeerders

In Wildkampeerders krijgen vrijgezellen de kans van hun leven. 24 uur lang daten én kamperen met hun potentiële grote liefde. Vrijgezellen krijgen echt de tijd voor elkaar op de meest romantische plekjes van Nederland.
Kijk vanaf 18 juni naar het nieuwe programma Wildkampeerders op SBS6.


Klassiekers met Kleinsma

Simone Kleinsma ontvangt wekelijks een artiest met wie ze de mooiste liedjes van Nederland bespreekt. Op een humoristische en persoonlijke wijze bespreken ze samen liedjes die wij in deze tijd niet mogen vergeten. Kijk vanaf zondag 19 juni naar een gloednieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma op NPO 1.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

Veel kijkplezier!