Dit zijn de must-see's van januari!

Een nieuw jaar betekent ook weer veel leuke nieuwe programma’s! Er zijn zoveel mooie nieuwe programma’s te zien, dat we bijna niet konden kiezen. Hierbij de kijktips voor januari:

 

Wie is de Mol?

Wie Is De Mol is terug! Tien bekende Nederlanders werken met elkaar samen om geld voor een pot te verdienen. Eén van hen is de mol en zal in het geheim de boel saboteren. Enkele bekende Nederlanders die dit seizoen meedoen zijn Evelien de Bruijn, Nikkie de Jager, Rick Paul van Mulligen en Sinan Can. Heb jij de eerste afleveringen al gezien?

Vanaf 5 januari is Wie is de Mol? te zien op NPO 1

 

Judas

De bestseller ‘Judas’ is nu verfilmd! De zesdelige tv-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder, de zus van de beruchte crimineel Willem Holleeder. In Judas duiken we in het leven van de familie Holleeder en leeft de kijker toe naar het moment waar Astrid haar broer Willem verraadt bij justitie.

Judas is vanaf 6 januari te zien bij RTL 4 en is vooruit te kijken bij NLZIET!

 

DanceSing

DanceSing is een nieuwe talentenshow waarbij zingen én dansen centraal staat. Het programma is dus voor mensen die zowel op dans- en zanggebied uit de voeten kunnen. Multi-talenten dus. De winnaar van DanceSing krijgt een ultieme kick-start voor een internationale carrière. De winnaar krijgt hierbij hulp van top producer RedOne en mag een door RedOne en zijn team geschreven track opnemen.

DanceSing is vanaf 10 januari te zien bij SBS6

 

Frans Bauer in China

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska gaan op reis door China en worden hierbij gevolgd. Naast de ontdekking van de eetcultuur komen ze in aanraking met meer typische Chinese gewoontes en bezoeken ze de mooie plekken die het land rijk is.

Frans Bauer In China is vanaf 5 januari te zien op NPO 1

 

6 Inside

6 Inside is het nieuwe actualiteitenprogramma van SBS 6. Onder leiding van Jan Versteegh, Albert Verlinde en andere deskundigen worden dagelijks alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty besproken.

6 Inside is vanaf 7 januari te zien bij SBS6

 

The Good Doctor

Het nieuwe seizoen van The Good Doctor is weer begonnen! In deze Amerikaanse dramaserie staat de jonge chirurg Shaun Murphy centraal. Over zijn chirurgische kwaliteiten valt niet te twisten, maar door zijn autisme laten zijn communicatie skills hem vaak in de steek.

The Good Doctor is vanaf 6 januari te zien op RTL4

 

Saved by the Bell

In Saved By The Bell staan BN’ers voor de klas met twintig nieuwsgierige kinderen die álles van ze willen weten. In elke aflevering staan twee bekende Nederlanders voor de klas. De kinderen stellen grappige vragen, serieuze vragen en dagen de BN’ers uit voor een opdracht. Veel hilarische momenten gegarandeerd!

Saved by the Bell is vanaf 8 januari te zien bij SBS6

 

Hij is een Zij

In Hij is een Zij worden jonge transgenders een jaar lang gevolgd. Jan Kooijman volgt acht transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. Deze, vaak lange weg, gaat gepaard met veel ups en downs. Het programma geeft een idee van hoe lastig het is om geboren te zijn in het verkeerde lichaam. Benieuwd?

Hij is een zij is vanaf 8 januari te zien op NPO 3

 

Seven Year Switch: Blijven of Scheiden?

In dit nieuwe programma vertrekken vier koppels naar Curaçao om daar aan hun relatie te gaan werken. Ze krijgen hulp van twee deskundige therapeuten bij dit proces. Maar, er zit wel een addertje onder het gras; de deelnemende stellen ruilen van partner. Deze plottwist zorgt gelijk al voor een hoop onrust bij de koppels.

Seven Year Switch: Blijven Of Scheiden is vanaf 7 januari te zien op RTL4

 

Poldark
Deze Britse avonturenserie gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18de eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog hebben verloren. De serie is gebaseerd op de boeken van Winston Graham. Alle afleveringen zijn al vooruit te kijken bij NLZIET, dus waar wacht je nog op?

Poldark is vanaf 5 januari te zien op NPO 2

 

De Slechtste Chauffeur van Nederland

In De Slechtste Chauffeur van Nederland krijgen automobilisten, die eigenlijk een gevaar op de weg vormen, de kans om hun rijstijl te verbeteren. Dit doen ze door middel van een serie tests, waarin hun rijkunsten op de proef gesteld worden. Degene die zijn rijstijl het meest heeft verbeterd wint het programma.

De Slechtste Chauffeur van Nederland is vanaf 9 januari te zien op RTL5

 

Veel kijkplezier!