Het nieuwe jaar is aangebroken! Dat betekent natuurlijk dat er ook een heleboel nieuwe seizoenen van je favoriete programma’s te zien zijn. Wij hebben de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet zodat je het nieuwe jaar goed kunt inluiden!


Nieuwe Boeren

Anita Witzier presenteert het avontuurlijke realityspel Nieuwe Boeren, waarin twaalf onbekende Nederlanders terug gaan naar de basis en gaan leven van wat de natuur je geeft. Een maand lang zullen de twaalf kandidaten leven zonder luxe en gaan ze ‘back to the basics’ op de boerderij. De deelnemers moeten samenwerken om geld voor de pot te verdienen. Dit doen ze door opdrachten uit te voeren. Elke aflevering strijden twee deelnemers tegen elkaar in een strijd om kunde, kennis of kracht. Wie deze strijd verliest, moet de boerderij verlaten.
Vanaf 1 januari op NPO 1.


Code van Coppens – De Wraak van de Belgen

In Code van Coppens – De Wraak van de Belgen gaan wekelijks twee bekende duo’s de strijd met elkaar aan met als doel om als eerste te ontsnappen uit een kamer die vol zit met codes, wetenschappelijke experimenten en mysteries. De duo’s gaan op zoek naar aanwijzingen in een speciaal gebouwde escape room. Achter de schermen worden ze geleid door de twee Belgische hosts Staf en Mathias Coppens, die de proeven bedacht hebben en de duo’s op komische wijze door de zoektocht loodsen. Wie weet als eerste de code te kraken en de kamer te verlaten?
Vanaf 1 januari op SBS6. • sbs logo

  Huis seriemoordenaar: Viktor Brand en Jan Versteegh – Olcay Gulcen en Ruud de Wild

  Sun 07 Feb • 20:24

  44 min

 • sbs logo

  Gevangenis: Leonie ter Braak en Tina de Bruin, Tim en Tom Coronel

  Sun 31 Jan • 20:24

  47 min

 • sbs logo

  Kees Tol en Monique Smit – Toprak Yalciner en Annouk Maas

  Sun 24 Jan • 20:22

  45 min

 • sbs logo

  Xander en Sem – Patrick Martens en Quinty Trustfull

  Sun 17 Jan • 20:23

  47 min

 • sbs logo

  René en Didier Froger – Ruben vd Meer en Horace Cohen

  Sun 10 Jan • 20:22

  47 min

 • sbs logo

  Leo Alkemade en Dennis Weening – Fien Vermeulen en Klaas van der eerden

  Sun 03 Jan • 20:21

  47 minWie is de Mol?

In het welbekende programma Wie is de Mol? is er maar 1 doel: het ontmaskeren van de Mol. Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om de pot aan te vullen met geld. Met deze intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten kunnen ze ook proberen uit te vinden wie de Mol is. Het doel van de Mol is om het spel zo veel mogelijk te saboteren, zodat er minder geld in de pot terecht komt. Niets is wat het lijkt in dit programma en de kandidaten moeten inventief zijn en samenwerken. Wie kunnen ze vertrouwen en wie niet in de jacht op de Mol? Heb je een aflevering van Wie is de Mol gemist? Geen probleem, want je kunt alle (!) seizoenen bij NLZIET terugkijken.
Vanaf 2 januari op NPO 1.


RTL GP: Dakar

In de hele maand januari kun je elke dag kijken naar RTL GP: Dakar. RTL GP houdt je op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom de Dakar Rally. Niet alleen het laatste nieuws van deze te gekke woestijnrally komt aan bod, maar er worden ook spectaculaire beelden getoond van de die dag afgelegde route.
Vanaf 2 januari op RTL 7.


Beat the Champions

In de nieuwe kennisquiz Beat the Champions nemen de kandidaten het op tegen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. Deze vijf superquizzers en allesweters beschikken over een hoop algemene kennis. De taak aan de kandidaten om deze quizzers uit de dagen en te verslaan. De kandidaten bouwen in de eerste ronde een startkapitaal op door maximaal vijf vragen te beantwoorden. Hierna mogen ze de quizzers uitdagen om zo een groter geldbedrag bij elkaar te kunnen spelen. Kunnen de kandidaten deze superquizzers verslaan of gaan ze met lege handen naar huis?
Vanaf 3 januari op RTL 4.


Big Brother

In dit nieuwe jaar maakt het programma Big Brother haar terugkeer naar de Nederlandse televisie! Acht kandidaten laten zich voor honderd dagen vrijwillig opsluiten in een huis en laten zich 24/7 bekijken door camera’s. De kandidaten gaan helemaal back to basic. Zo worden hun smartphones afgenomen omdat ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld. Wie houdt het vol om honderd dagen afgezonderd te zijn van de buitenwereld?
Vanaf 4 januari op RTL 5.


Familie Gillis: massa is kassa

De realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa komt terug met een tweede seizoen! Peter Gillis is een selfmade miljonair dankzij het runnen van vakantieparken. Met de winter op komst vertrekken de laatste gasten van de parken en richt het personeel zich op de grote schoonmaak en het winterklaar maken van de parken. Ook in het tweede seizoen zit Peter er bovenop en moet de kassa blijven rinkelen. Hij is nu al bezig met het nieuwe vakantieseizoen en het uitbreiden van de parken. Dit allemaal onder het motto: ‘niet lullen, maar bedden vullen!’ Heb je een aflevering van Familie Gillis gemist? Geen probleem, want je kunt de eerdere seizoenen van massa is kassa terugkijken!
Vanaf 4 januari op SBS6.


Ik word prostituee

In de vierdelige docuserie Ik word prostituee volg je Yvette die zich al sinds haar late puberteit afvraagt of werken in de prostitutie iets voor haar zou kunnen zijn. Yvette zoekt uit wat het betekent als je in Nederland in de prostitutie gaat werken. Welke positieve en negatieve gevolgen heeft dit beroep en wat vinden haar ouders van deze beroepskeuze? Elke aflevering onderzoekt ze een mogelijke werkvorm van de prostitutie, bijvoorbeeld als escort, in een bordeel of achter het raam.
Vanaf 6 januari op Net5.


Flikken Maastricht

Een van de meest populaire Nederlandse politieseries is terug met alweer het vijftiende seizoen, Flikken Maastricht! Bij NLZIET kun je alle 15 seizoenen bingen. In de stad Maastricht volgen we rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs die te maken krijgen met moord en doodslag, chantagepraktijken en verdwijningen. Naast deze zaken toont de serie ook een kijkje in de persoonlijke levens van de rechercheurs, zoals de relatie tussen Van Dongen en Wolfs. In het nieuwe seizoen wordt de rust verstoord door AIVD’er Donna Martine. De aanwezigheid van Donna zet de relatie tussen de twee rechercheurs flink onder druk.
Vanaf 8 januari op NPO 1.Crime Desk

Een nieuw misdaadprogramma op RTL 4! Wekelijks gaan de politie en Openbaar Ministerie de hulp van het publiek vragen bij het oplossen van ernstige misdrijven. Ze hopen op die manier tips te verzamelen die kunnen leiden tot het oplossen van de zaak, onder leiding van misdaadverslaggever John van den Heuvel, bekend van Ontvoerd.
Vanaf 11 januari op RTL 4.


De TV Kantine

De TV kantine is terug! In dit programma proberen Irene Moors en Carlo Boszhard BN’ers op een hilarische wijze te imiteren. Ben je nieuwsgierig naar de komische typetjes die ze nadoen? Kijk dan de afleveringen van De TV Kantine terug bij NLZIET!
Vanaf 14 januari op RTL 4.


Helden van de brandweer

Reality programma waarin de brandweer op de voet wordt gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze maken allerlei noodsituaties mee en dat is soms moeilijk te verwerken. Toch slepen ze elkaar erdoorheen, en dat maakt werken bij de brandweer heel bijzonder. De elite-eenheid bestaat uit zo’n 200 vrouwen en mannen, van jong tot oud. Deze helden zorgen voor de veiligheid van de mensen om hen heen.
Vanaf 16 januari op RTL 7.

Marble Mania

De primetime familieshow Marble Mania is te zien op 21 januari op SBS6! In het programma spelen bekende knikkeraars allemaal met een eigen knikkerkleur. Ze spelen een behendigheidsspel, zoals penaltyschieten of mini-bowlen. Hoe behendiger je bent, hoe meer je kans hebt op een geluksrace. Een zenuwslopende race op een nieuwe baan.
Vanaf 21 januari op SBS6.


Hunted VIPS

Vanaf 25 januari is Hunted VIPS te zien! Een programma waarin bekende Nederlanders moeten vluchten van de opsporingsdienst. Van de een op andere dag zijn ze verdwenen. De taak van de opsporingsdienst is om de voortvluchtigen te pakken te krijgen. Deze voortvluchtigen, BN’er,s moeten proberen om uit handen te blijven van de groep opsporingsdeskundigen, maar dat is niet altijd even makkelijk…
Vanaf 25 januari op NPO 3.