Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar betekent natuurlijk dat er ook een heleboel nieuwe seizoenen van je favoriete programma’s te zien zijn. Wij hebben de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet zodat je het nieuwe jaar goed kunt inluiden!


Wie is de Mol?

In het welbekende programma Wie is de Mol? is er maar 1 doel: het ontmaskeren van de Mol. Elf bekende Nederlanders voeren diverse opdrachten uit. Eén van de BN’ers is de Mol. Deze saboteur probeert de andere kandidaten te dwarsbomen. Ondertussen proberen de kandidaten de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en erachter te komen wie de Mol is.
Vanaf 1 januari op NPO 1.


 • logo

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Wie is de Mol? (2005) – Aflevering 3

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Wie is de Mol? (2005) – Aflevering 5

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Wie is de Mol? (2005) – Aflevering 6

  Feb. 2005 • 21:55

  1u 0m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  1u 0m min


Diepe Gronden

Deze thrillerserie gaat over een lokaal rechercheteam dat de moord op een zeventienjarig meisje onderzoekt. Wanneer er opnieuw een meisje verdwijnt, gaan de alarmbellen af en beseft het team dat ze mogelijk te laat zijn.
Vanaf 2 januari op SBS6.


BEAU

Beau van Erven Dorens is al jarenlang een geliefde presentator. Sinds 2019 presenteert hij zijn eigen talkshow op RTL 4. Hierin bespreekt hij met zijn kijkers en actuele gasten het laatste nieuws.
Vanaf 3 januari op RTL 4.


Big Brother

Big Brother is terug! In dit reality programma worden onbekende Nederlanders 24/7 in de gaten gehouden door de mensen thuis. Hoe gedragen ze zich als ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld?
Vanaf 3 januari op RTL 5.


Dexter: New Blood

Je favoriete seriemoordenaar is terug. Eindelijk is Dexter seizoen 9 er! Dexter Morgan verhuist gedwongen van Florida naar New York. Er komen weer een hoop plaats delicten erbij. Heeft dat met hem te maken? Naast Michael C. Hall keren ook de castleden Jennifer Capenter, Jamie Chung, Clancy Brown en John Lithgow terug. 
Kijk alle afleveringen vanaf 3 januari bij NLZIET.


Married At First Sight

In het nieuwe seizoen van Married At First Sight 2022 wagen koppels de sprong in het diepe om met elkaar te trouwen zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Ze worden door drie experts aan elkaar gekoppeld. Durven ze het aan en geven ze elkaar het jawoord?
Vanaf 4 januari op RTL 4.


Snackmasters

In dit programma nemen sterrenchefs het iedere week tegen elkaar op om een bekende snack zo goed mogelijk na te maken. Het gaat om iconische snacks waarvan iedereen weet hoe ze smaken, maar hoe maak je ze exact? In hun eigen keuken proberen de sterrenchefs het geheime recept te achterhalen.
Vanaf 5 januari op RTL 4.


Kamp van Koningsbrugge

In dit programma doen vijftien gewone burgers, die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn, de heftige trainingen van de Special Forces. Jeroen van Koningsbrugge levert deze groep burgers af aan een team van ervaren specialisten die de rekruten hard onder handen gaat nemen.
Vanaf 6 januari op NPO 1.


Marble Mania

De primetime familieshow! In Marble Mania seizoen 2 spelen bekende knikkeraars allemaal met een eigen knikkerkleur een behendigheidsspel, zoals penaltyschieten of mini-bowlen. Hoe behendiger je bent, des te meer je kans hebt op een geluksrace. Een zenuwslopende race op een nieuwe baan…
Vanaf 6 januari op SBS6.


Flikken Maastricht

Eén van de meest populaire Nederlandse politieseries is terug met alweer het zestiende seizoen, Flikken Maastricht! Wolfs en Eva krijgen een nieuwe teamchef. Ook krijgen ze te maken met een buitengewoon slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva. Wist je dat je bij NLZIET álle seizoenen van Flikken Maastricht terug kunt kijken? Waar wacht je nog op?
Vanaf 7 januari op NPO 1.


 • logo

  Een valse noot

  Jan. 2018 • 07:00

  43m min

 • logo

  Een zaak met een luchtje

  Jan. 2018 • 07:00

  42m min

 • logo

  Groeten uit Lagos

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Kogelvis

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Alcohol maakt meer stuk

  Jan. 2018 • 07:00

  48m min

 • logo

  Kristalhelder

  Jan. 2018 • 07:00

  50m min


Weet ik Veel

In de kennisquiz Weet ik Veel worstelen drie bekende Nederlanders zich wekelijks door 50 kennisvragen om een zo goed mogelijk rapportcijfer te krijgen. Dit seizoen wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en zijn onder andere Bram Krikke, Victoria Koblenko, Walid Benmbarek, Geraldine Kemper en Rick Brandsteder te gast.
Vanaf 8 januari op RTL 4.


Vandaag Inside

Vandaag Inside is het nieuwe dagelijkse tv-programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. 
Vanaf 10 januari op Veronica.


The Tribute – Battle of the Bands

In deze gloednieuwe muziekcompetitie nemen tributebands het tegen elkaar op om de hits van hun favoriete band tot in perfectie na te spelen. Wie van hen komt het meest in de buurt van het origineel? De competitie start met 11 tributebands en alles komt voorbij: van Queen tot The Eagles, van Barbra Streisand tot Abba en van The Rolling Stones tot Amy Winehouse.
Vanaf 15 januari op SBS6.


Het mooiste meisje van de klas

In Het mooiste meisje van de klas portretteert Jaap Jongbloed vrouwen die ooit het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo bijzonder? En hoe ervoeren zij die periode?
Vanaf 17 januari op NPO 1.


Project Rembrandt

In de geest van Rembrandt maar ook andere grote meesters als Breitner, Van Gogh, Vermeer en Erwin Olaf gaat Project Rembrandt op zoek naar de beste amateur-kunstschilder van Nederland.
Vanaf 23 januari op NPO 1.


Hunted VIPS

Naast de gewone versie, is er nu ook een Hunted VIPS! In dit seizoen zijn bekende Nederlanders aan de beurt om te vluchten voor de opsporingsdienst. De sterren die aan dit seizoen meedoen, zijn: Kalvijn, Nina Warink, Nasrdin Dhcar, Walid Benmbarek, Maartje Paumen, Robin Boissevain, Tatum Dagelet, Kim Lammers, Daniel Boissevain en Mingus Dagelet.
Vanaf 24 januari op NPO 3.


Meiden Die Rijden

Veertien vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden worden gevolgd. De meiden rijden op enorme trucks van zo’n vijfhonderd pk, doorkruisen heel Europa en slapen in hun cabines. 
Vanaf 26 januari op NPO 1.


Ontvoerd

In Ontvoerd focust John van den Heuvel zich op een onderbelicht maar groot maatschappelijk probleem: internationale kinderontvoering. Ieder jaar worden honderden kinderen zonder toestemming door één van de ouders meegenomen naar het buitenland. De achtergebleven ouders staan vaak machteloos. John van den Heuvel helpt deze achtergebleven ouders hun kinderen terug te krijgen.
Vanaf 30 januari op RTL 4.

Een Porseleinen Huwelijk

Een Porseleinen Huwelijk is een reconstructie over het proces dat voorafging aan het koninklijk huwelijk. Het is namelijk alweer 20 jaar geleden dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima trouwden. Er wordt archiefmateriaal getoond en er worden exclusieve interviews met direct betrokkenen gehouden.
Vanaf 31 januari op NPO 2.

Veel kijkplezier!