Nieuwe programma's toegevoegd in januari

Dit zijn de leukste kijktips van januari

Januari is bij uitstek de maand waarop er allerlei nieuwe tv-programma’s beginnen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke programma’s je zeker niet wilt missen! Niet alles kunnen zien? Geen zorgen, kijk gewoon lekker wanneer het jou uitkomt.

The Good Doctor

De internationale hitserie The Good Doctor is nu ook te zien in Nederland! De serie laat het leven van de jonge chirurg Shaun Murphy zien. Shaun heeft een autistische stoornis en het savant-syndroom, daarom legt hij moeilijk contact met mensen om hem heen. Maar door zijn buitengewoon medisch talent kan hij levens redden.

De 5 smaken van Joël

Joël Broekaert reist de wereld af op zoek naar de vijf basissmaken. Zo komt hij er per aflevering achter waarom we juist wél of niet van een basissmaak houden en waar deze smaken vandaan komen.

Wie Is De Mol?

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? speelt zich dit jaar af in Georgië. De groep BN’ers is dit jaar fanatieker dan ooit en gaat helemaal voorbereid op reis.

Tattoo Trippers

In Tattoo Trippers gaan twee bekende Nederlanders op reis om samen een betekenisvolle tattoo te laten zetten. Daarvoor gaan ze op zoek naar lokale technieken om een tattoo te zetten. Tijdens de reis word je meegenomen in het verhaal achter hun tattoo en de plaatselijke cultuur.

De Luizenmoeder

De nieuwe comedyserie De Luizenmoeder van AVROTROS is nu al een groot succes.  De Luizenmoeder geeft op een komische manier een inkijkje in het basisschool-leven.

Zomer in Zeeland

Na het overlijden van zijn vrouw verhuist de columnschrijver Sjors Mulder met zijn twee puberende kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorp Lekzand. Als blijkt dat Sjors zijn ongezouten mening over het dorp beschrijft in een column, komt hij direct in de problemen met de inwoners van Lekzand.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

In het zesde seizoen alweer laat Floortje je opnieuw versteld staan door naar de meest afgelegen plekken van de wereld af te reizen.

Vier handen Op Eén Buik

Dit seizoen zijn er nieuwe bekende moeders die jonge meiden bijstaan gedurende hun zwangerschap. Onder andere Patty Brard, Lucille Werner en Bobbi Eden zijn dit seizoen te zien!

Ik Vertrek

In Ik Vertrek worden Nederlanders gevolgd tijdens hun emigratie naar het buitenland. Van de voorbereidingen, het afscheid en de fouten die de mensen maken. Het levert wekelijks weer komische en herkenbare momenten op.

Paleis Voor Een Prikkie

Frank en Rogier veroverden de harten van veel kijkers in Steenrijk, Straatarm en zijn nu terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen met een minimaal budget om tot droomwoning.

Love Island

In dit realitydatingprogramma verblijven sexy, jonge Britten in een luxe villa op Mallorca. De realitysterren moeten koppels vormen om zo lang mogelijk in de luxe villa te mogen verblijven. Uiteindelijk bepaalt de kijker welke koppels er in de villa mogen blijven en welke koppels er naar huis moeten.

Helemaal Het Einde!

Het nieuwe seizoen volgt vier Nederlandse gezinnen die hun droom waar gaan maken in het altijd prachtige Kaapverdië. De gezinnen krijgen een stuk grond, een startkapitaal. Het is de bedoeling dat ze binnen een jaar een geheel nieuw bestaan opbouwen in Kaapverdië.

Soof: Een Nieuw Begin

Na de films van Soof is er nu ook een serie over het leven van de stuntelige veertiger. In de serie is te zien dat Soof tijdelijk samen met haar ex Kasper en de kinderen op haar zolder woont.

Moordvrouw

Successerie Moordvrouw is terug! Dit seizoen gaat het team als special force verder in opdracht van de AIVD. Samen blijft het team zich inzetten om de dreigende problemen op te kunnen lossen.

De TV Kantine

In het nieuwe seizoen van de TV Kantine ziet alles er anders uit! Elke aflevering wordt een programma centraal gesteld met daarin de bijbehorende persiflages.