Het is hartje zomer! Dat betekent meestal dat er niet heel veel op televisie te zien is. Maar wees niet getreurd, want wist je dat je bij NLZIET ontzettend veel leuke Nederlandse series, detectives, spannende films en kinderfilms kunt kijken? Er is dus altijd iets te zien!


Dit zijn de nieuwe programma’s en series die in augustus zullen beginnen. Welk programma ga jij volgen?


Veel kijkplezier!


Promenade

Diederik Ebbinge is terug met zijn late night talkshow Promenade: een journalistiek, opiniërend en informerend programma met analyse, duiding en een unieke mix van meningen. Vaste gasten zijn Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen, dé nieuwe talenten in talkshowland.

Vanaf 2 augustus om 21.15 uur op NPO 3.


Champions League

De Champions League gaat weer van start! In augustus kijk je naar de achtste, kwart en halve finales. Op 23 augustus zie je wie dit jaar het miljardenbal wint! De resterende wedstrijden van het seizoen 2019/2020 worden uitgezonden op SBS6.

Vanaf 7 augustus om 20.30 uur op SBS6.


Lang leve de liefde

Yes, je favoriete datingprogramma is weer terug op de buis! Het tweede seizoen van Lang Leve de Liefde start op 10 augustus. En we hebben heel goed nieuws: er worden namelijk extra lange afleveringen uitgezonden!

Vanaf 10 augustus om 20.00 uur op SBS6.De 5 uur show

Dit nieuwe middagmagazine is live en legt de nadruk op de gebeurtenissen van de dag. Daarnaast is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en amusement, maatschappelijke thema’s en persoonlijke verhalen. Natuurlijk passeren films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap ook de revue. Ga jij kijken?

Vanaf 17 augustus om 17.00 uur op SBS6.


Jinek

Kun jij ook niet wachten tot Jinek weer begint? Iedere dag ontvangt Eva de hoofdrolspelers uit de actualiteit en voert ze met hen het gesprek van de dag.

Vanaf 17 augustus om 22.00 uur op RTL 4.


Het hek van de dam

Een voettocht van twee dagen, dwars door kleine steden, heuvellandschap, heide en bos. Iedere aflevering gaan twee bekende Nederlanders de unieke uitdaging aan om samen met een herder en zijn kudde schapen door de mooiste gebieden van Nederland te trekken.

Vanaf 21 augustus om 20.30 uur op SBS6.


Familie Gillis: Massa is Kassa

Deze nieuwe realityserie gaat over de vermogende Peter Gillis, een selfmade miljonair uit Brabant. De eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken en zijn gezin worden gevolgd in hun dagelijkse leven. Wat denk jij, gaat deze familie het succes van Chateau Meiland achterna?

Vanaf 21 augustus om 21.30 uur op SBS6.


Crisis in de tent

De Nederlandse horeca verkeert in zwaar weer. Veel zaken zijn door de coronacrisis maandenlang dicht gebleven en kunnen het hoofd nauwelijks nog boven water houden. Sommige staan zelfs op het punt van omvallen. Topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal bieden een helpende hand in dit nieuwe programma.

Vanaf 26 augustus om 21.30 uur op SBS6.


Holland’s Got Talent

Je favoriete talentenjacht is terug! RTL heeft Ali B gevraagd omdat de in de VS woonachtige Dan Karaty op dit moment vanwege de corona-maatregelen niet vanuit de VS naar Nederland kan reizen. Naast Ali B bestaat de jury van Holland’s Got Talent uit: Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Het programma wordt gepresenteerd door Humberto Tan

Vanaf 29 augustus om 20.00 uur op RTL 4.


Tour de France

Gelukkig, de Tour de France kan ondanks de coronacrisis alsnog van start gaan! De 107e editie van de Tour de France start op 29 augustus aan de Côte d’Azur om op zondag 20 september in Parijs te finishen. De race speelt zich af in de zuidelijke helft van Frankrijk en herbergt flink wat hoogtemeters. De laatste test bergop is een individuele tijdrit met finish op de steile La Planche des Belles Filles.

Vanaf 29 augustus op NPO 1.


Dit vindt Nederland

Wat maakt Nederland tot Nederland? Wat vinden we belangrijk en wat niet? Waarmee voelt de Nederlandse bevolking zich verbonden, wat maakt ons trots of juist boos? Er zijn genoeg meningen van columnisten, politici, deskundigen en bekende Nederlanders, maar wat vindt de Nederlander zelf? Dit nieuwe programma heeft alle Nederlanders een stem.

Vanaf 31 augustus om 18.00 uur op SBS6.


Chateau Meiland

Wat goeeeed: een nieuw seizoen Chateau Meiland! Dit seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders: de terugkeer naar Nederland. De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal het Franse leven uiteindelijk achter zich laten. Kijk dit seizoen maar liefst twee keer in de week naar Chateau Meiland!

Vanaf 31 augustus om 20.30 uur op SBS6.


Veel kijkplezier!