Kijk komende maand naar deze nieuwe programma's

Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur en dat beketent dat er weer een hoop nieuwe programma’s gaan starten! Voor welk programma blijf jij thuis?

 

Uit mijn keuken

Vijf koppels, met een grote passie voor koken, eten bij elkaar. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf. De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren. Kijk vanaf 19 augustus iedere werkdag op NPO 1.

 

Beste zangers

Beste zangers is terug! Vanaf het zonnige Ibiza worden de mooiste nummers gezongen: opera, metal, rock, pop, salsa, country, volks, musical… het komt echt allemaal voorbij. Vanaf 24 augustus te zien op NPO 1.

 

Waar is De Mol?

Johnny de Mol gaat weer op reis met BN’ers. Hij maakt onder andere tripjes met Jandino Asporaat, Dotan en Edwin Evers. Vanaf 26 augustus kijk je naar Waar is De Mol? op SBS6.

 

Lingo

Het woordspel Lingo wordt nieuw leven in geblazen en keert terug op televisie! Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh wordt het nieuwe gezicht van Lingo en is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.

 

Man bijt hond

De rubrieken Hond aan Tafel en de Babbelbox komen terug! Man bijt hond laat met alledaags nieuws zien wat Nederland bezighoudt. Kijk vanaf 26 augustus dagelijks op SBS6.

 

Chateau Meiland

De hitserie over familie Meiland en hun Franse avontuur komt met een tweede seizoen! In het nieuwe seizoen is te zien hoe de familie Meiland de eerste gasten ontvangt en ook gaat de verbouwing natuurlijk gewoon door. Vanaf 26 augustus wekelijks te zien op SBS6.

 

The Voice senior

De talentenjacht voor 60-plussers komt terug op tv. Wie kan het beste zingen? Frans Bauer neemt dit jaar plaats in de één van de rode coachstoelen. Benieuwd? Kijk vanaf 30 augustus naar RTL 4.

 

Taboe

Na groot succes in België zal het programma Taboe ook op de Nederlandse televisie te zien zijn. Philippe Geubels lacht met mensen met wie je eigenlijk niet hoort te lachen. Benieuwd? Kijk vanaf 31 augustus op RTL 4.

 

Dit was het nieuws

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek zullen onder leiding van presentator Harm Edens hun eigen kritische blik werpen op de actualiteiten van de week er voor. Uiteraard elke week bijgestaan door twee bekende Nederlanders. Vanaf 31 augustus op NPO 1.

 

Britt’s beestenbende

Britt Dekker komt met een nieuw familieprogramma dat helemaal in het teken staat van dieren: Britt’s beestenbende. In deze vrolijke, humoristische dierenquiz gaan twee teams de strijd met elkaar aan. Vanaf 31 augustus op NPO 3.

 

Veel kijkplezier!