Nieuwe programma's in augustus toegevoegd

Het nieuwe tv-seizoen staat op het punt om los te barsten, wat betekent dat er ontzettend veel nieuwe programma’s en series te zien zijn!

 

Eindelijk zijn er weer nieuwe series en programma’s op tv! Omdat je natuurlijk niet alles tegelijk kunt zien, kijk je met NLziet gewoon wanneer het jou uitkomt.

 

Veel kijkplezier!

 

Silent Witness
Nikki Alexander is forensisch patholoog in Londen. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé.

 

Linda’s Zomerweek
Nergens is het zo gezellig als bij Linda op de bank! Iedere avond ontvangt Linda twee spraakmakende en interessante Nederlanders voor een trip down memory lane.

 

Penoza
Eindelijk, Penoza seizoen 5 is begonnen! Weet je wat fijn is? Alle voorgaande seizoen staan ook online bij NLziet. Carmen bereidt zich voor op haar pensioen, totdat er problemen ontstaan in de haven…

 

Diana: Onze moeder
Twintig jaar geleden kwam Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven in Parijs bij een auto-ongeval. Prins William en zijn broer prins Harry praten openhartig en vol trots over hun moeder.

 

De laatste 100 dagen van Diana
In deze docu zie je interviews met mensen die prinses Diana goed kenden. De gesprekken geven je een gedetailleerd beeld van het leven van de geliefde Britse prinses, die in 1997 overleed.

 

Diana: zeven dagen die de wereld schokten
Je ziet een terugblik op de week die voorafgaat aan de begrafenis van prinses Diana, een week die leidt tot ernstige twijfel over de toekomst van de Britse monarchie.

 

Lady Di & Dionne
Dionne Stax duikt in het leven van prinses Diana. Dionne spreekt met mensen die Diana persoonlijk gekend hebben en schetst zo een intiem portret van een krachtige, maar gevoelige vrouw.

 

Heel Holland zingt Hazes
Ook dit jaar keert Holland Zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome Amsterdam, die voor het 5e jaar wordt omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland.

 

Hinterland
Hinterland; een angstaanjagend atmosferische nieuwe Welsh detective-serie die zich afspeelt in de griezelige omgevingen van het afgelegen kustdorp ‘Aberystwyth’.

 

We zijn er bijna
In dit nieuwe seizoen begint de reis op een camping in Brielle. Na de eerste kennismakingsdag maakt de groep per nachtboot de oversteek naar Engeland. Dit jaar reist de groep door Ierland.

 

Inspector Banks
Vijfde en laatste seizoen van de Britse serie met inspecteur Allan Banks. Hij lost misdaden op in het plattelandsstadje Eastvale, bijgestaan door detective Annie Cabbot.

 

Dokter Tinus
Welke vrouw brengt het hoofd van Dokter Tinus op hol? De dorpelingen helpen cupido graag een handje, waardoor al snel bijzondere situaties ontstaan in het normaal zo rustige plattelandsdorp…

 

First Dates
First Dates opent haar deuren weer! Zet je schrap voor een seizoen bomvol ontroerende, hilarische, tenenkrommende en lieve dates.

 

The Blacklist
Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel Raymond ‘Red’ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven.

 

Designdroom
Zes aspirant interieur designers zetten alles op alles om tot de mooiste woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan als een huis!

 

De perfecte vraag
De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf!

 

Steenrijk, straatarm
In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandsniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig?

 

A place to call home
In het vierde seizoen van deze succesvolle Australische dramaserie staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

 

Liefs uit…
Tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) zijn op zoek naar een Nederlandse partner. In deze eerste aflevering worden de vrijgezelle heren en dames aan je voorgesteld!

 

Mensenkennis
In deze humoristische spelshow test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties?

 

De alarmcentrale
Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer belanden in Spanje.

 

Heb je nu geen tijd en wil je deze programma’s later bekijken? Bij NLziet kijk je tot een jaar terug!